Gratis brochure

Eigen Zaak Starten

Laat jouw dromen uitkomen met een Eigen Zaak cursus van NHA. Wij helpen jou om een eigen zaak te starten in het werkveld van jouw keuze. Van een opleiding tot schoonheidsspecialiste tot een eigen webshop starten, bij NHA start je jouw avontuur via afstandsonderwijs. En je persoonlijke docent begeleidt je tot je geslaagd bent (100 procent examengarantie).

Bedrijfsbeheer

Fotografie en film

Management

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Thuisstudies voor ondernemers in spé

Zoals je ziet zijn er tal van verschillende Eigen Zaak Starten cursussen te volgen via NHA. Van Lifecoach tot Hovenier en van Bloemist tot Pedicure. In de cursussen van NHA leer je alles over het vak waarin je je eigen bedrijf wilt beginnen.

Natuurlijk komt er bij een eigen zaak starten méér kijken dan alleen het vak uitoefenen. Zo dien je ook het een en ander te weten over bijvoorbeeld het schrijven van een ondernemersplan en het maken van een financieel plan. Daarbij is het ook handig om wat kennis te hebben van marketing en boekhouding. Daarom vind je de cursus Bedrijfsbeheer in ons aanbod waarin je dit allemaal leert.

 

Combinatiecursus: bedrijfsbeheer + eigen zaak starten

Om het nog interessanter te maken: bij NHA kun je kiezen voor combinatiecursussen. Wil je een eigen zaak starten in een bepaalde branche, bijvoorbeeld een eigen hondentrimsalon? Wij bieden een aantal cursussen in een voordelige combinatie met Bedrijfsbeheer aan. Dit geldt onder andere ook voor de cursus Eigen Massagesalon Starten en Eigen Kledingzaak Beginnen.

  

Ondernemerscoach

Daarnaast biedt NHA nóg een extraatje. Als je jouw cursus hebt afgerond en start met (of al begonnen bent met) het opstarten van jouw eigen zaak, dan kun je bij onze ondernemerscoach terecht. Bij de coach kun je terecht met al je vragen rondom het starten van je eigen bedrijf. Dit maakt de stap naar een bloeiende zaak een stuk gemakkelijker!

Eigen zaak starten

Wat is jouw droom? Van weddingplanner tot Schoonheidsspecialiste en van Gewichtsconsulent tot jouw eigen massagesalon. Met een cursus van NHA maak je een goede start om jouw droom te realiseren. Klaar met werken voor de baas? Of wil je van jouw passie jouw beroep maken?


Wij helpen je om vanuit jouw hobby of liefhebberij een eigen bedrijf op te richten. Met onze cursussen vergroten wij jouw vakkennis en helpen wij jou bij het opzetten van een eigen zaak. Binnen welk vakgebied je ook wilt ondernemen in België, basiskennis van Bedrijfsbeheer blijft cruciaal. Nog niet in jouw bezit? Volg dan de cursus Bedrijfsbeheer.

Daarom studeren bij NHA

 • Lekker op je eigen tempo
 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • & Ondernemerscoach
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!