Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis brochure

Eigen Nagelstudio Starten

Eigen Nagelstudio Starten
Gratis proefles
Inschrijven
18x
36,10
of ineens
€649,00
5/5

Beoordeeld door 1 student(en)

ALGEMEEN

Expert worden in nagelstyling? In 18 maanden heb je een eigen nagelstudio

Hou je van mooie nagels en wil je mensen een goed gevoel geven met je manicurevaardigheden? Volg de cursus Eigen Nagelstudio Starten en begin voor jezelf. Na 18 maanden ben je eigenaar van een nagelstudio.

Je verzorgt de handen en nagels van je klanten. Mensen gaan blij en met een goed gevoel weer naar huis met mooi gelakte nagels die optimaal verzorgd zijn. Klanten komen graag weer bij je terug.

De kunst van nagelstyling

Met de cursus Eigen Nagelstudio Starten breng je de geleerde theorie meteen in de praktijk. De module is voorzien van heldere instructiefilms.

Op deze manier leer je tegen een hoog tempo en heb je de verzorging en nagelstyling snel in de vingers.

Bij de opleiding krijg je meerdere pakketten met professioneel materiaal, die aansluiten op de lessen.

Nagellaktechnieken en nailart

Van (French) manicure tot nagellaktechnieken, designnagels en nagelverlenging: in de cursus leer je alles wat er te leren valt over nagels.

Je brengt verschillende technieken meteen in de praktijk en past de theorie rechtstreeks toe op kennissen of vrienden.

Eigen nagelstudio runnen

Tijdens de cursus Eigen Nagelstudio Starten leer je natuurlijk ook hoe je een nagelstudio start en succesvol runt. Na de opleiding Eigen Nagelstudio Starten beheers je het ondernemerschap en weet je wat er nodig is voor een succesvolle nagelstudio. Een studio die je zelf runt.

handboek eigen zaakZet nu de eerste goede stap in de richting van een eigen studio voor nagelstyling. Kies voor de cursus Eigen Nagelstudio starten en anderhalf jaar later open je de deuren van je eigen nagelstudio.

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek ''in 10 stappen naar je eigen zaak''

PROGRAMMA

Studieprogramma Eigen Nagelstudio Starten

Deze afwisselende opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

Nagelstyling met acryl

Onderwerpen: Manicure en French manicure, nagellaktechnieken, anatomie, nagelvoorbereiding, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, veiligheid & hygiëne, nagelversteviging, tips en tipverlenging, diagnose stelling, afwerking, nabehandeling, designnails (3 dimensionaal).

Bij deze cursus ontvang je 7 instructiefilms. Deze films laten de handelingen die in de oefenstof al stap-voor-stap met foto's worden getoond, ook nog eens zien met bewegende beelden.

Nagelstyling met gel

Onderwerpen: UV-gelverstevigingen, UV-gelverlengingen, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, voorbereiding, afwerking, nabehandeling en nog veel meer.

Bij deze cursus ontvang je 7 instructiefilms. Deze films laten de handelingen die in de oefenstof al stap-voor-stap met foto's worden getoond, ook nog eens zien met bewegende beelden.

Nailart

Onderwerpen: productgebruik, kleurenleer, stamping, animal prints, fantasie en abstract, one-stroke painting, holiday designs met glitter en strasstenen, prijsstelling en verkooptechniek.

Je leert het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.

Bedrijfsbeheer (eigen zaak starten)

In 18 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen zaak, zoals: tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en het ondernemingsplan.

Het examen voor het officiële vestigingsdiploma

Voor het onderdeel Bedrijfsbeheer doe je examen bij de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen. Het diploma dat je hiermee kunt behalen, wordt uitgereikt door de Vlaamse overheid en stelt je in staat een eigen zaak op te starten. Je eigen nagelstudio kan gerealiseerd worden!

DIPLOMA

Diploma Eigen Nagelstudio Starten

Wanneer je met goed gevolg hebt deelgenomen aan de NHA-examens Nagelstyling en Nail Art en aan het examen Bedrijfsbeheer bij de Centrale Examencommissie, dan kun je het NHA-Instituutsdiploma Eigen Nagelstudio Starten aanvragen.

Getuigschrift

Een Getuigschrift kun je aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo

Je ontvangt de opleiding Eigen nagelstudio starten in drie zendingen (studie-eenheden) thuis. Je kunt je eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met je hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Met de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die jou optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding

Wanneer je start met deze beroepsopleiding, stelt jouw persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je direct in contact met studiegenoten die dezelfde beroepsopleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

ONDERNEMERSCOACH

Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach!


Hoe begin ik een eigen zaak?

Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen zaak, hebben wij een unieke service voor je beschikbaar; een ondernemerscoach.

De ondernemerscoach kun je vragen stellen over het opzetten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.

Ondernemersplan? Wij helpen je

De ondernemerscoach geeft je terugkoppeling op jouw ondernemersplan. Al onze coaches zijn mensen met ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of zijn werkzaam voor banken. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

STUDIEDUUR

Studieduur

18 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo.

Studietijd
Per week moet je rekenen op 4 uur.

Vooropleiding

Voor deze beroepscursus is geen specifieke vooropleiding vereist.


Leerboeken

Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.


Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

NHA is erkend voor de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

MATERIALENPAKKET

Materialenpakket

Gratis Nagelstyling materialenpakketInclusief professioneel materialenpakket

Bij deze cursus ontvang je materialenpakketten, zodat je meteen met de oefeningen aan de slag kunt. Deze pakketten bevatten o.a. de volgende producten:

Het gratis pakket van de cursus Nagelstyling met Acryl bevat:

Beautycase met lotion en meerdere nagellakken, oefenvinger, 150 tips, tiplijm, SaniPREB nagelvoorbereider, CutiSoft nagelriemolie, PhBond Primer, 4 vijlen, metalen bokkepoot, tipknipper, hygiene materialen, manicure borsteltje, Nail-it acrylvloeistof en poeders, penseel, glazen vloeistofhouder, polijstvijl, pipet, enz.

Het gratis pakket van de cursus Nagelstyling met Gel bevat:

Beautycase met lotion en meerdere nagellakken, oefenvinger, 150 tips, tiplijm, SaniPREB nagelvoorbereider, CutiSoft nagelriemolie, PhBond Primer, 4 vijlen, metalen bokkepoot, tipknipper, hygiene materialen, manicure borsteltje, Nail-it UV-Smoothgel white, Nail-it UV-gel cleanser, penseel, UV-lamp, marblepen / dottingtool, mondmasker, handschoenen, enz.

Het gratis pakket van de cursus Nail Art bevat:

Acrylverf, D stickers, sealer, 8-delige brushset, oefentips, oefenvinger, nail art stamping set inclusief lak, enz.

REVIEWS

Reviews

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Zeer tevreden over de opleiding. Je leert stap voor stap wat je wel en niet mag en moet doen bij het zetten van kunstnagels en leert de verschillen tussen de producten. Zeer snel met verbeteren van het huiswerk. Super opleiding

LESGELD

Lesgeld

Eigen Nagelstudio Starten
18x €36,10 of ineens €649,00
Inschrijven
Met hulp
18x 36,10
of ineens €649,00
Inschrijven
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Met gratis ondernemerscoach
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!

Eigen Nagelstudio Starten
5/5

Zeer tevreden over de opleiding. Je leert stap voor stap wat je wel en niet mag en moet doen bij het zetten van kunstnagels en leert de verschillen tussen de producten. Zeer snel met verbeteren van het huiswerk. Super opleiding

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!