Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis brochure

Eigen Massagesalon Starten

Eigen Massagesalon Starten
Gratis proefles
Inschrijven
12x
41,60
of ineens
€499,00
ALGEMEEN

Meester in het masseren? Binnen een jaar heb je een eigen massagesalon!

Massages bevorderen het welzijn van mensen, een goede massage is goud waard. Wil je het leven van andere mensen verrijken met je massagevaardigheden en geld verdienen met je eigen massagesalon?

Volg de cursus Eigen Massagesalon Starten en begin voor jezelf. Binnen een jaar kun je de trotse eigenaar van een massagesalon zijn.

Je geeft klanten een weldadige, heilzame massage en zorgt ervoor dat ze ontspannen weer naar huis gaan. Hoe fijn is het om andere mensen te helpen ontspannen en bij te dragen aan hun gezondheid?

Kunst van het masseren

Met de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je thuis en in de praktijk de kunst van het masseren met heldere teksten en duidelijke foto’s.

De module is voorzien van een dvd met acht instructiefilms. Op deze manier maak je in hoog tempo vorderingen en heb je het masseren snel in de vingers.

Massagetechnieken

Wereldwijd bestaan er verschillende soorten massagetechnieken. In de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je een combinatie van klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten.

Tijdens de cursus breng je de massagetechnieken meteen in de praktijk en pas je de theorie vlot toe op vrienden, familie, partner en/of kinderen. Je vraagt daarbij om feedback. Eerlijke feedback is leerzaam.

Je eigen massagesalon runnen

Tijdens de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je hoe je een massagesalon start en succesvol runt. Na de cursus beheers je het ondernemerschap tot in de puntjes.

handboek eigen zaakZet nu de eerste stap in de richting van een eigen massagesalon. Rond de cursus af en de klanten staan over een jaar in de rij om gemasseerd te worden in jouw massagesalon.

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek ''in 10 stappen naar je eigen zaak''

PROGRAMMA

Studieprogramma Eigen Massagesalon starten

In deze cursus leer je om een eigen massagesalon te starten en te runnen. Deze cursus bestaat uit de modules Cosmetisch Masseur en Bedrijfsbeheer.


Cosmetisch Masseur

De inhoud van het onderdeel Cosmetisch Masseur bestaat uit drie modules.

  • In de module Anatomie, fysiologie en pathologie leer je het menselijk lichaam kennen op het vlak van bouw en functie.
  • De verschillende technieken van de massage komen in de module Massagetechnieken aan de orde. Je leert onder meer hoe je een massage op de juiste manier uitvoert.
  • In de module Massage per lichaamsdeel pas je de geleerde kennis van de verschillende massagetechnieken per lichaamsdeel toe.

Bedrijfsbeheer

In 18 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen zaak, zoals: tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en het ondernemingsplan.

DIPLOMA

Diploma Eigen Massagesalon Starten

Voor het onderdeel Cosmetisch Masseur kun je examen doen voor het NHA instituutsdiploma.

Voor het onderdeel Bedrijfsbeheer doe je examen bij de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen. Het diploma dat je hiermee kunt behalen, wordt uitgereikt door de Vlaamse overheid en stelt je in staat een eigen zaak op te starten. De nodige tools heb je nu in handen om een succesvol ondernemer te worden. Jouw eigen massagesalon kan gerealiseerd worden!

Getuigschrift

Een Getuigschrift kun je aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo

Je ontvangt de complete cursus in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!


Persoonlijke begeleiding via internet

Wanneer je kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die jou optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!


Cursusleiding

Wanneer je start met deze beroepsopleiding, stelt jouw persoonlijke docent zich aan je voor.


Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je direct in contact met studiegenoten die dezelfde beroepsopleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

ONDERNEMERSCOACH

Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach!


Hoe begin ik een eigen zaak?

Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen zaak, hebben wij een unieke service voor je beschikbaar; een ondernemerscoach.

De ondernemerscoach kun je vragen stellen over het opzetten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.

Ondernemersplan? Wij helpen je

De ondernemerscoach geeft je terugkoppeling op jouw ondernemersplan. Al onze coaches zijn mensen met ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of zijn werkzaam voor banken. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden, uitgaande van een gemiddeld tempo van 3-4 lessen per maand. U kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort de cursusduur.


Studietijd

Per week moet u rekenen op zo'n 4 uur

Vooropleiding

Voor deze beroepscursus is geen specifieke vooropleiding vereist.


Leerboeken

Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.


Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

NHA is erkend voor de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

LESGELD

Lesgeld

X Eigen Massagesalon Starten
12x €41,60 of ineens €499,00
Inschrijven
Met hulp
12x 41,60
of ineens €499,00
Inschrijven
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Met gratis ondernemerscoach
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!