Gratis brochure

Waardevol diploma

Een cursus van NHA volg je thuis in je eigen tempo. Je kunt via onze digitale leeromgeving huistaken insturen naar jouw docent. Zo word je gedurende jouw studieperiode begeleid tot je geslaagd bent. Je kunt een cursus afsluiten met een examen. Liever geen examen afleggen? Dan kun je een NHA-getuigschrift behalen.

Je kunt een cursus volgen als hobby, om jouw algemene kennis te vergroten of om een beroep te gaan uitoefenen.

Onlangs hebben we weer nieuwe cursussen ontwikkeld, die opleiden voor de officiële examens van de Examencommissie van de Vlaamse gemeenschap:

Cursus Bedrijfsbeheer

Regelmatig vinden de examens van de cursus Bedrijfsbeheer plaats voor het diploma Basiskennis Bedrijfsbeheer. 

Het diploma is sinds 1 september 2018 niet meer verplicht om een eigen zaak te mogen starten in Vlaanderen (nog wel verplicht in Wallonië). Maar een goede kennis van bedrijfsbeheer blijft cruciaal.

Voor bvba’s zal het financieel plan dat getoond moet worden aan belang toenemen, en dat zal ook gelden voor andere vennootschapsvormen en eenmanszaken. De startende ondernemer moet ook nog altijd leningen, verzekeringen en vergunningen aanvragen. Bij die aanvragen wordt ook de kwaliteit van de startende ondernemer en diens ondernemingsplan mee in rekening genomen.
 
Je kunt je voor het examen van de cursus Bedrijfsbeheer online aanmelden bij:

De Centrale Examencommissie van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel
Dienst Economie, Secretariaat van Ondernemersvaardigheden
Tel: 02 800 35 40
Website: www.Brussel-economie-werk.be

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!