NLP Coach  

Nú: met GRATIS tablet
NLP Coach
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
6x
99,85

of 


€599,00
 • Succesvol naar een eigen bedrijf
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Kies voor de variant met Bedrijfsbeheer
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 6 maanden
ALGEMEEN

Meer succes, rust en invloed dankzij de NLP Coach opleiding

Het leven is al chaotisch genoeg met alle druk die ons wordt opgelegd. Met de opleiding NLP Coach ga jij niet alleen zelf aan de slag met de wereldberoemde NLP technieken, maar je leert ook hoe je anderen hier in kunt coachen. De NLP technieken zijn er op gericht om meer succes, rust en invloed in het leven te vinden. En met jouw hart van goud wil jij ook meteen leren hoe je aan anderen deze technieken kunt overbrengen. Met deze NLP Coach opleiding zit je dan ook helemaal goed!

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Je leert dat je meer invloed in het leven hebt dan je zelf denkt. De keuze tot verandering ligt bij jou. Je wordt bewust van de mogelijkheden en krijgt vernieuwende inzichten. De opleiding NLP Coach is daarnaast gericht op coaching technieken zodat jij het geleerde meteen kunt overbrengen op anderen.

Alle aspecten van NLP worden in de opleiding NLP Coach uitgebreid doorgenomen. Zo beheers jij de technieken optimaal. Doordat je de NLP technieken in combinatie met coaching leert, kun jij ook weer anderen bijstaan in hun zoektocht naar verandering in het leven. Een mooie combinatie van NLP en coaching!

 

Leer jezelf en anderen de NLP technieken met deze NLP Coach opleiding

Met de opleiding tot NLP Coach leer je de wereldberoemde NLP technieken in combinatie met coaching. Zo kun jij anderen goed bijstaan in hun proces tot persoonlijke groei. Je gaat ontdekken hoe mooi de job NLP coach is. Jij gaat namelijk anderen mensen helpen. Zie hen transformeren tot een ander mens en de rust (weer) vinden.

Tijdens NLP Coach opleiding leer je hoe je als coach mensen optimaal begeleidt vanuit de NLP technieken. Je gaat aan de slag met talloze oefeningen om je coaching skills te verbeteren.  Nog nooit iemand gecoacht? Of niet bekend met de NLP technieken? Geen zorgen! Deze opleiding begint bij de basis en is daarmee geschikt voor iedereen die interesse heeft om NLP coach te worden.

Je hebt dus geen voorkennis nodig van NLP of coaching. Deze opleiding NLP Coach leert je alles wat je moet weten om NLP coach te worden.

 

Word deskundige op het gebied van NLP én coaching!

Na het afronden van de NLP Coach opleiding ben jij een echte deskundige op het gebied van NLP én coaching. Jij kunt mensen op de best mogelijke manier bijstaan. Hun zoektocht naar persoonlijke groei staat voor jou centraal. En hun zoektocht naar (meer) rust, invloed en succes in het leven, daar maak jij je sterk voor.

Beperkende gedachtes en andere blokkades behoren straks tot de verleden tijd wanneer jij de NLP technieken beheerst. Als coach kun jij dit vervolgens ook anderen aanleren. Je leert doelgerichte vragen te stellen aan je coachee en écht te luisteren naar het antwoord.

De opleiding NLP Coach zet jouw ontwikkeling tot coach centraal. Hoe begeleid je mensen het beste? Iedereen is anders. Andere achtergronden en andere meningen. Je gaat leren hoe je hiermee omgaat. Daar ligt straks dan ook jouw kracht coach.

 

Aan de slag met bewezen coaching technieken

Om van jou een topcoach te maken, ga je aan de slag met bewezen en effectieve coaching technieken. Dit alles zodat jij je coachee op de juiste manier kunt bijstaan in zijn of haar traject naar een gelukkiger leven.

Jij kunt aan anderen uitleggen wat gedrag te maken heeft met waarden. Daarnaast kun je aangeven welke metaprogramma’s kunnen helpen, en welke in de weg kunnen staan in de zoektocht.

 

Eigen coachingspraktijk starten

Wil je na het afronden van de NLP Coach opleiding graag aan de slag in je eigen bedrijf? Volg dan de extra lessen bij deze opleiding. Je leert dan alles wat er nodig is om als zelfstandige te starten. Zo kun jij straks een eigen coachingspraktijk starten met kennis van zaken.

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek 

''in tien stappen naar je eigen zaak''

Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Inclusief acht videolessen over coaching

Deze opleiding bevat ook acht uitgebreide videolessen. In de digitale leeromgeving kunnen deze worden gevolgd. Na elke les kun je aan de slag met gerichte oefeningen.

De onderwerpen van deze lessen zijn:

 • wat is coaching;
 • luisteren zonder oordelen;
 • LSD;
 • doelen stellen en motiveren;
 • omgaan met weerstand;
 • feedback geven en ontvangen;
 • gespreksopbouw;
 • evalueren en afsluiten.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma NLP Coach opleiding

De volgende onderwerpen komen aan bod in de NLP Coach opleiding:

 • Vooronderstellingen en kalibreren
 • Metamodel
 • Rapport, ankeren en fysiologie
 • Outcome model
 • Hulpbronnen en vraagstijlen
 • Interventies
 • Miltonmodel
 • Metaprogramma’s
 • Tijdlijnen
 • Emoties
 • Overtuigingen
 • Identiteit en Missie
 • Modelleren
 • Conflicten
 • Ondernemen als coach

Je gaat ontzettend veel leren wanneer je kiest voor deze uitgebreide opleiding tot NLP coach. Wanneer je de opleiding hebt afgerond, dan ken jij alles wat je moet weten over NLP, coaching en het starten van je eigen bedrijf.

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhosting

Mocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen zaak starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Eigen zaak starten? Volg aansluitend de cursus Bedrijfsbeheer: extra voordelig!

Wanneer je tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, ben je helemaal klaar om je eigen zaak te starten! In 15 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen zaak, zoals: tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en het ondernemingsplan.

DIPLOMA

Diploma


Een NHA-instituutsdiploma kun je aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Diploma Bedrijfsbeheer

Kies je voor de combinatiecursus inclusief Bedrijfsbeheer van NHA, dan kun je het onderdeel Bedrijfsbeheer afronden met een examen voor het diploma Basiskennis Bedrijfsbeheer.

Dit diploma is sinds 1 september 2018 niet meer verplicht om een eigen zaak te mogen starten in Vlaanderen (nog wel verplicht in Wallonië). Maar een goede kennis van bedrijfsbeheer blijft cruciaal. Voor bvba’s zal het financieel plan dat getoond moet worden aan belang toenemen, en dat zal ook gelden voor andere vennootschapsvormen en eenmanszaken. De startende ondernemer moet ook nog altijd leningen, verzekeringen en vergunningen aanvragen. Bij die aanvragen wordt ook de ‘kwaliteit’ van de startende ondernemer en diens ondernemingsplan mee in rekening genomen.

Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar de Centrale Examencommissie van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel.

Je kunt je voor dit examen online aanmelden bij:

De Centrale Examencommissie van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel
Dienst Economie, Secretariaat van Ondernemersvaardigheden
Tel: 02 800 35 40
Website: www.Brussel-economie-werk.be

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus NLP Coach in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus NLP Coach, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de opleiding NLP Coach staat een studieduur van 6 maanden bij een normaal studietempo van 4 uur per week. Maar langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

 

NLP Coach + Bedrijfsbeheer

Voor de opleiding NLP Coach staat een studieduur van 12 maanden bij een normaal studietempo van 4 uur per week. Maar langzamer kan en mag altijd! 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

ONDERNEMERSCOACH

Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach!

Hoe begin ik een eigen zaak?

Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen zaak, hebben wij een unieke service voor je beschikbaar; een ondernemerscoach.

De ondernemerscoach kun je vragen stellen over het opzetten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.

Ondernemersplan? Wij helpen je

De ondernemerscoach geeft je terugkoppeling op jouw ondernemersplan. Al onze coaches zijn mensen met ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of zijn werkzaam voor banken. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

LESGELD

Lesgeld

NLP Coach
6x €99,85 of €599,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
6x 99,85
of €599,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
NLP Coach + Bedrijfsbeheer
9x €77,70 of €699,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
9x 77,70
of €699,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!