Gratis brochure

Tevredenheidsgarantie 

Niet geslaagd? Lesgeld terug!

De NHA slagingspercentages behoren tot de hoogste in België. Dit maakt de unieke garantie mogelijk. De garantie geldt voor cursussen en opleidingen met examens en studiebegeleiding.

Heb je al je huiswerk maandelijks ingestuurd en ben je na de startdatum aantoonbaar voor één theorie-examen twee keer zonder te slagen op geweest? In dat geval krijg je het betaalde lesgeld (voor dat betreffende examen) retour betaald. Je moet dan wel de hele cursus/opleiding afgerond en betaald hebben. Deze unieke garantie geldt tot 3 jaar na inschrijfdatum.

Kwaliteitsgarantie

Onafhankelijk onderzoek onder studenten van NHA heeft uitgewezen dat men zéér tevreden is over de cursussen en opleidingen, de begeleiding, de service en de prijsstelling. Het gegeven cijfer 8 spreekt boekdelen. (bron: Newcom Research & Consultancy)
 

Examengarantie

Slaag je niet voor het eerste examen? Geen zorgen. NHA leidt je gratis op voor het volgende theorie-examen. Je kunt opnieuw het huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp van je docent bij het beantwoorden van al je vragen (dit geldt niet voor zelfstudie-cursussen).

Deze extra service hoort standaard bij je opleiding. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus of opleiding staat aangegeven.

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!