Gratis brochure

Kwaliteitskeurmerken

Kwaliteit staat of valt met objectief opgestelde criteria waar NHA aan moet voldoen. Op deze pagina lees je meer over de kwaliteitsstandaarden.

 

ISO 9001 gecertificeerd

NHA is conform ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat NHA voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. De ontwikkeling van cursussen en opleidingen, onze klantgerichte dienstverlening, begeleiding en examinering voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Voor deze certificering worden wij ieder jaar door een onafhankelijke partij gecontroleerd.


Instituutsdiploma's

NHA leidt op voor veelgevraagde instituutsdiploma's. Hierdoor ben je verzekerd van een waardevol diploma, wanneer je de cursus succesvol hebt afgerond.


85 jaar ervaring

In de afgelopen 85 jaar volgden naar schatting meer dan 2 miljoen cursisten met succes en plezier de gedegen cursussen van NHA. Dankzij de jarenlange ervaring hebben wij een onderwijsmethode ontwikkeld die prettig te volgen is en die garant staat voor perfecte resultaten.


Onafhankelijk onderzoek wijst uit: cursisten zéér tevreden over NHA

Onafhankelijk onderzoek onder onze cursisten wijst uit dat men bijzonder tevreden is over de cursussen en opleidingen, de begeleiding, de service en de gunstige prijsstelling. Het hoge rapportcijfer 8 spreekt boekdelen.

Bron: onderzoek uitgevoerd door Newcom Research en Consultancy.


Hoge slagingspercentages

Jaarlijks kiezen 10.000 mensen voor de gemakkelijk te volgen cursussen van NHA. Met slagingspercentages die liggen tussen de 80% en 90% bewijst NHA dat haar onderwijsmethode bijzonder succesvol is.


Examengarantie

NHA staat bekend om haar cursussen van zeer hoge kwaliteit, met studiebegeleiding van deskundige en ervaren leraren. Mocht je onverhoopt niet slagen voor het eerste examen, dan word je door NHA gratis opgeleid voor het volgende examen.

Je mag opnieuw jouw huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp van jouw leraar bij het beantwoorden van alle vragen (dit geldt natuurlijk niet voor zelfstudie-cursussen). Voor deze extra service ben je geen extra kosten verschuldigd. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven.


Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Onze slagingspercentages behoren tot de hoogste in België. Hierdoor kunnen wij onze cursisten deze unieke garantie bieden. De garantie geldt voor cursussen met examens en studiebegeleiding.

Heb je al jouw huiswerk maandelijks ingestuurd en ben je na de startdatum aantoonbaar voor één examen 2 keer zonder te slagen op geweest? In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor dat betreffende examen, retour betaald. Je dient wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot 3 jaar na inschrijfdatum.

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!