Gratis brochure

Gratis proefles

Het is heel begrijpelijk dat je vooraf niet volledig in kunt schatten hoe een cursus of opleiding is voordat je eraan begint. Dat is precies de reden waarom je bij NHA gratis een proefles kunt volgen. Zo krijg je alvast een voorproefje van jouw cursus en kun je zelf ervaren of de cursus bij je past. 

Krijg toegang tot een gratis proefles

Kies een cursus of opleiding op onze website. Ga naar de pagina van de cursus of opleiding, waar naast de cursus afbeelding een button staat met de tekst "Gratis proefles". Via deze button krijg je toegang tot de gratis proefles .

Je krijgt dan toegang tot de digitale leeromgeving (Plaza) en ziet er de algemene handleiding, een digitale proefles en de inhoudsopgave van de cursus. Je kunt de les doornemen en als deze goed bevalt, schrijf je je in.

Voor bijna alle opleidingen kun je een gratis proefles volgen. Of je nu interesse hebt in een Tuinarchitectuur opleiding, een Full Stack Developer opleiding of een cursus Duits. Vraag de gratis proefles aan en ontdek welke opleiding bij je past!

 

 

Complete cursus of opleiding 15 dagen proberen

Na inschrijving ontvang je het studiepakket per post en gaan er meer lessen open in Plaza. Ook kun je dan contact leggen met je persoonlijke docent en medestudenten.

Als je het studiepakket per post thuis ontvangt, gaat de 15 dagen proefperiode in. Bevalt de cursus je niet? Geen probleem. Dan kun je het complete pakket binnen 15 dagen onbeschadigd en aangetekend terugsturen. Zonder navraag. Ideaal om te ervaren of een cursus of opleiding aansluit op jouw wensen!

Na het aanvragen van een gratis proefles krijg je uitleg over de werking van Plaza, onze digitale leeromgeving. Bekijk hieronder vast de welkomstvideo: 
 

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!