Eigen Webshop Starten  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Eigen Webshop Starten
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
5x
41,22

of 


€229,00 €206,10
4.3/5

Beoordeeld door 14 student(en)

 • Succesvol naar een eigen bedrijf
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Kies voor de variant met Bedrijfsbeheer
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 5 maanden
ALGEMEEN

Je eigen webshop starten? Open binnen 5 maanden je eigen webwinkel!

Voor velen blijft het een onvervulde droom, maar anderen maken die droom werkelijkheid: het aanbieden van hun eigen producten via het internet. Wil jij ontdekken hoe je met succes een professionele webshop kunt starten? Volg dan de boeiende cursus Eigen Webshop Starten en sta volledig klaar voor deze fantastische uitdaging!

Of je nu een assortiment diervoeding of trendy telefoonhoesjes wilt aanbieden, jij wilt jouw product of service online presenteren. Maar hoe pak je dit op de meest effectieve manier aan? Hoe transformeer je jezelf tot een gedreven en succesvolle internetondernemer?

Stap voor stap nemen wij je mee op een spannende ontdekkingsreis door de wereld van webshops en loodsen we je door alle cruciale aspecten die je nodig hebt om te slagen.

Voor je het weet open jij de virtuele deuren van je eigen webshop! Je eigen webshop starten: het is dichterbij dan ooit.

 

Je eigen webshop starten: je droom binnen handbereik

De investeringskosten voor een webshop starten zijn relatief laag, terwijl het potentieel voor succes groot is. Stel je eens voor: vanuit het comfort van je eigen huis de omzet van je winkel zien groeien.

Neem deel aan de cursus Eigen Webshop Starten en in slechts vijf maanden tijd zwaaien de virtuele deuren open van jouw eigen professionele online winkel!

 

Een webshop maken: leer er alles over!

Droom je ervan om jouw eigen webshop te starten? Heb je een product dat je wilt verkopen buiten jouw lokale markt? Of wil je jouw specifieke doelgroep moeiteloos bereiken? Dan is een eigen webshop maken de meest effectieve benadering!

In deze unieke cursus ontdek je hoe je met succes een webshop kunt starten. De cursus Eigen Webshop Starten behandelt alle essentiële aspecten voor het creëren van een bloeiende webshop.

Je leert de kunst van online zakendoen en ontdekt de voordelen van een webshop maken ten opzichte van een traditionele bakstenen winkel.

Deze cursus begeleidt je door het volledige proces, van voorbereiding tot webshop maken en van beheer tot de promotie van je webshop.

 

Wat komt er aan bod in deze cursus Eigen Webshop Starten?

Deze uitgebreide cursus Eigen Webshop Starten dompelt je onder in alle essentiële aspecten die bij het starten van een eigen online winkel komen kijken.

We beginnen met de cruciale voorbereidingen. Je leert welke stappen je moet nemen voordat je jouw webshop kunt lanceren. Je gaat nadenken over welke software je wilt gebruiken en welke naam het beste past bij jouw webshop.

Daarnaast duiken we dieper in de wereld van marketing. Je kunt wel een webshop maken die er geweldig uitziet, maar als niemand ervan af weet, zal het moeilijk zijn om succes te behalen. Daarom leer je ook de fijne kneepjes van marketing.

Vanaf de voorbereiding tot aan het openen van jouw webwinkel

Naast de voorbereiding en marketing komen tal van andere onderwerpen uitgebreid aan bod in deze cursus Eigen Webshop Starten.

Denk aan het ontwerpen van een aantrekkelijke vormgeving en boeiende content, het aantrekken en behouden van klanten, het begrijpen van jouw rechten en plichten en natuurlijk het daadwerkelijk opzetten van jouw allereerste webshop.

In deze cursus krijg je een eerlijk beeld van het starten van een eigen webshop. We bespreken ook de mogelijke nadelen, zodat je goed voorbereid bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 

Creëer direct jouw eigen webshop

In deze cursus Eigen Webshop Starten ga je meteen aan de slag met een webshop maken. Stap voor stap geef je vorm aan de online winkel. Je ontwerpt, vult en opent de virtuele deuren van jouw eigen webshop. Een prestatie om fier op te zijn!

Na het volgen van deze cursus ben jij volledig in staat om zelfstandig jouw webshop te starten: van je droomwinkel bouwen tot het stylen en het inrichten.

Dankzij jouw praktijkervaring weet je precies waar je mee bezig bent en waar je op moet letten. Met alle opgedane kennis in de cursus Eigen Webshop Starten beschik je over de nodige vaardigheden om van jouw webshop een groot succes te maken.

 

Het opzetten van je eigen professionele webshop

Naast theoretische kennis ga je ook praktisch aan de slag. Je krijgt heldere instructies over hoe je een webwinkel vanaf het begin opbouwt.

Theorie en praktijk gaan hand in hand, waardoor je optimaal leert. Bijvoorbeeld, in de theoretische lessen leer je over de rechten en plichten met betrekking tot retourneren, terwijl je in de praktijklessen leert hoe je een retourproces opzet en hoe het systeem automatisch jouw voorraad bijwerkt.

Bovendien leer je in de theoretische lessen het belang van reviews. In de praktijklessen leer je hoe je klanten in staat stelt om reviews te plaatsen en hoe je hierop kunt reageren.

Deze combinatie van praktijk en theorie maakt de cursus Eigen Webshop Starten zeer boeiend voor iedereen die droomt van een eigen online winkel.

 

Inclusief kosteloze webshop software

Bij de cursus Eigen Webshop Starten krijg je de beschikking over kosteloze software waarmee je een website kunt bouwen. Hierdoor kun je direct aan de slag met alle opdrachten.

 

Word een expert in online ondernemen

Na succesvolle afronding van de cursus Eigen Webshop Starten beheers je alle expertise van online ondernemen met een webwinkel.

Je beschikt over de vaardigheden om online inkomen te genereren met je eigen webshop. Je bent volledig op de hoogte van alle aspecten met betrekking tot het opzetten, inrichten en beheren van een webshop. Dit omvat onder andere domeinregistratie en hosting, diverse betaalmethoden, naleving van wettelijke voorschriften, analyse van statistieken en nog veel meer.

Zet vandaag nog de eerste stap met de cursus Eigen Webshop Starten en over vijf maanden ben jij de trotse eigenaar van je eigen webshop! Een webshop starten was nog nooit zo plezant!

 

Schrijf zelf de beste commerciële teksten voor jouw webshop!

Wil je jouw eigen webshop een boost geven? Goede content is tegenwoordig onmisbaar voor websites, en dus ook voor webshops. Daarom is het belangrijk dat de teksten op jouw website goed geschreven zijn en mensen aanzetten tot kopen.

Wil jij leren hoe je betere commerciële teksten schrijft? Kies dan voor de combinatiecursus Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven. Zo leer jij alles over verschillende soorten teksten en weet jij hoe je jouw boodschap zo effectief mogelijk kunt overbrengen!

 

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek 

''in tien stappen naar je eigen zaak''

Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Eigen Webshop Starten

De cursus Eigen Webshop Starten is opgedeeld in twee delen: een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte.

 

Unieke combinatie van theorie en praktijk

We beginnen met het theoretische deel, waarin je de nodige kennis vergaart over het opzetten van je eigen webshop. Je duikt dieper in de theoretische aspecten en leert de essentiële elementen kennen die bij het succesvol starten van een webshop komen kijken.

Vervolgens ga je over naar het praktijkgedeelte, waarin je de opgedane kennis in de praktijk gaat brengen. Je zult actief bezig zijn met het bouwen van je eigen professionele webshop, waarbij je stap voor stap de benodigde vaardigheden en technieken leert. Het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een praktijkexamen, waarin je kunt laten zien dat je de nodige competenties hebt ontwikkeld.

 

Een uitgebreid studieprogramma dat je optimaal voorbereidt

De cursus Eigen Webshop Starten biedt een volledig studieprogramma dat alle facetten van webshops behandelt, van de voorbereiding en bouw tot het beheer en de promotie ervan. Verschillende onderwerpen komen aan bod, waaronder:

 

Waarom een webshop?

We vergelijken webshops met bakstenen winkels en bespreken de voor- en nadelen van online zakendoen. Daarnaast verkennen we de diverse mogelijkheden voor online verkoop, zoals fysieke goederen, diensten, boekingen, digitale producten en informatie.

 

Voorbereidingen treffen

We nemen een diepgaande duik in alles wat komt kijken bij het opstarten van een eigen webshop. Welke aspecten verdienen jouw aandacht? Welke software-opties zijn beschikbaar en geschikt? Een webshop starten doe je niet zo maar.

 

Het opzetten van een webshop

We behandelen belangrijke elementen zoals domeinnaam en hosting, software, het bouwen en inrichten van de webshop, en het onderhoud en beheer ervan.

 

Webshop software

We verkennen de verschillende soorten webwinkels en bespreken diverse software- en technologie-opties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die past bij jouw behoeften.

 

Inrichten en beheren van een webshop

Onderhoud en beheer van je website (technisch beheer, contentbeheer, afbeeldingen en andere media). Financiële aspecten (betaalmethoden, verzendkosten en overige kosten). Logistiek en distributie (postdiensten, transportbedrijven, verpakking en verzending, internationale verzending).

 

Communicatie en informatie

Klantenondersteuning (FAQ, kennisbank en helpdesk, e-mail en contactformulieren, chat en live support, telefonische ondersteuning, forums). Klachtenafhandeling, bezoekersgegevens (statistieken, inloggegevens en klantgegevens, enquêtes).

 

Promotie en marketing

Zoekmachineoptimalisatie, linkbuilding en linkpartners. Online advertenties (banners en advertenties), online communities en forums, directe e-mailmarketing, vergelijkingssites en prijsvergelijkers, persberichten en gratis publiciteit, partnerprogramma's, samenwerkingen en sponsoring, klantbehoudstrategieën.

 

Praktijkopdrachten

Het praktijkgedeelte van de cursus Eigen Webshop Starten is van onschatbare waarde. Hier ga je daadwerkelijk aan de slag met het bouwen van je eigen webwinkel. Stap voor stap begeleiden we je bij elke fase, zodat jouw webshop tot leven komt met een professionele uitstraling.

Je leert dus niet alleen de theoretische aspecten, maar past deze kennis ook direct toe in de praktijk. Met behulp van praktische opdrachten verwerf je de nodige vaardigheden en krijg je vertrouwen in het opzetten en beheren van je eigen webwinkel.

Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken binnen een kort tijdsbestek. Na afronding van de cursus Eigen Webshop Starten ben je klaar om met trots je eigen webshop te lanceren en online succes te behalen.

 

Software

Binnen de cursus Eigen Webshop Starten ontdek je de kracht van verschillende softwareplatforms die ideaal zijn voor het opzetten van je webwinkel. We richten ons op twee veelgebruikte opties: WooCommerce van WordPress en Shopify. Deze platforms bieden krachtige tools en functionaliteiten om jouw webshop succesvol te maken.

WooCommerce

Met WooCommerce, een gratis plugin voor WordPress, krijg je de mogelijkheid om je eigen webshop te maken op basis van het vertrouwde WordPress-platform. WooCommerce is flexibel, gebruiksvriendelijk en biedt talloze aanpassingsmogelijkheden.

Je leert stap voor stap hoe je WooCommerce kunt downloaden en installeren, zodat je snel aan de slag kunt met het opzetten van je eigen webshop.

Shopify

Daarnaast ontdek je ook de voordelen van Shopify, een alles-in-één e-commerceplatform. Met Shopify kun je eenvoudig en snel een professionele webshop maken zonder technische kennis.

Het platform biedt diverse handige functies, zoals geïntegreerde betalingsmogelijkheden en een intuïtieve interface.

Tijdens de cursus Eigen Webshop Starten leer je hoe je Shopify kunt gebruiken en configureren om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu kiest voor WooCommerce of Shopify, met beide platforms heb je de juiste tools in handen om jouw webshop tot een succes te maken. Leer in de cursus Eigen Webshop Starten hoe je deze software effectief kunt inzetten en haal het maximale uit jouw online onderneming.

 

Gratis Shopify account

WordPress en de plugin WooCommerce zijn kosteloos te gebruiken. Shopify is er alleen in abonnementsvorm.

Dankzij de samenwerking tussen NHA Afstandsonderwijs en Shopify kun je een jaar lang gratis oefenen met een studentenaccount.

 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhosting

In deze cursus wordt soms verwezen naar webhosting. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

 

Eigen zaak starten? Volg aansluitend de cursus Bedrijfsbeheer: extra voordelig!

Wanneer je tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, ben je helemaal klaar om je eigen zaak te starten! In 15 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen zaak, zoals: tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en het ondernemingsplan.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Eigen Webshop Starten, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Eigen Webshop Starten

Eerst theorie en dan praktijk. Goede afwisseling en makkelijk om huiswerk in te dienen!

10/10
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Het is duidelijk uitgelegt en opgesplitst in kleine lessen. Dat maakt het gemakkelijker om te leren. ook handig dat je het kan laten voorlezen. Heb er lang over getwijfeld, maar is toch een goede investring in mezelf.

6/10
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ik vindt er niet genoeg structuur, een systematische uiteenzetting en animatie in zitten, maar wel onderbroken door afbeeldingen waar ik niet aan toe ben of niets aan heb. Je kan ook niet gemakkelijk verder opzoeken op het internet door bepaalde begrippen te selecteren in de tekst. De vragen gaan dikwijls over details die niet in de les vernoemd werden of niet expliciet. Het voorlezen is super behulpzaam, maar is niet zo gebruiksvriendelijk.

10/10
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Het is duidelijk en overzichtelijk. Goed verdeeld dus je gaat er lekker doorheen, als je de tijd er voor neemt.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je opleiding af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma. Om dit diploma te behalen, dien je deel te nemen aan het praktijkexamen.

 • Praktijkexamen
  Het praktijkexamen is een praktische opdracht die je thuis uitvoert. 

Wanneer je voor het examen een 5,5 of hoger haalt, ontvang je het NHA Instituutsdiploma Eigen Webshop Starten

Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Examengarantie

Wanneer je niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaven opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing voor tussentijds opgezegde cursussen en zelfstudiecursussen.

 
Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Enige ervaring met de computer is wel gewenst.
 

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Diploma Bedrijfsbeheer

Kies je voor de combinatiecursus inclusief Bedrijfsbeheer van NHA, dan kun je het onderdeel Bedrijfsbeheer afronden met een examen voor het diploma Basiskennis Bedrijfsbeheer.

Dit diploma is sinds 1 september 2018 niet meer verplicht om een eigen zaak te mogen starten in Vlaanderen (nog wel verplicht in Wallonië). Maar een goede kennis van bedrijfsbeheer blijft cruciaal. Voor bvba’s zal het financieel plan dat getoond moet worden aan belang toenemen, en dat zal ook gelden voor andere vennootschapsvormen en eenmanszaken. De startende ondernemer moet ook nog altijd leningen, verzekeringen en vergunningen aanvragen. Bij die aanvragen wordt ook de ‘kwaliteit’ van de startende ondernemer en diens ondernemingsplan mee in rekening genomen.

Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar de Centrale Examencommissie van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel.

Je kunt je voor dit examen online aanmelden bij:

De Centrale Examencommissie van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel
Dienst Economie, Secretariaat van Ondernemersvaardigheden
Tel: 02 800 35 40
Website: www.Brussel-economie-werk.be

Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven

Na het afronden van het onderdeel Commerciële Teksten Schrijven kun je deelnemen aan het NHA-examen. Je behaalt een voldoende wanneer je dit examen met minimaal een 5,5 (op 10) als beoordeling afsluit.

Heb je dit examen afgerond met een voldoende en heb je ook het NHA-examen voor het onderdeel Eigen Webshop Starten met een voldoende afgerond? Dan kun je het overkoepelende NHA Instituutsdiploma Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven aanvragen.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus Eigen Webshop Starten in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Eigen Webshop Starten, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Eigen Webshop Starten

5 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

11 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema digitalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

ONDERNEMERSCOACH

Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach!

Hoe begin ik een eigen zaak?

Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen zaak, hebben wij een unieke service voor je beschikbaar; een ondernemerscoach.

De ondernemerscoach kun je vragen stellen over het opzetten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.

Ondernemersplan? Wij helpen je

De ondernemerscoach geeft je terugkoppeling op jouw ondernemersplan. Al onze coaches zijn mensen met ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of zijn werkzaam voor banken. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

LESGELD

Lesgeld

Eigen Webshop Starten
5x €41,22
€229,00 of €206,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
5x 41,22

€229,00 of €206,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer
9x €32,94
€329,00 of €296,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
9x 32,94

€329,00 of €296,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Eigen Webshop Starten + Commerciële Teksten Schrijven
10x €41,31
€459,00 of €413,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
10x 41,31

€459,00 of €413,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Het is duidelijk uitgelegt en opgesplitst in kleine lessen. Dat maakt het gemakkelijker om te leren. ook handig dat je het kan laten voorlezen. Heb er lang over getwijfeld, maar is toch een goede investring in mezelf.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!