Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis brochure

Relatie & Dating Coach

Relatie & Dating Coach
Gratis proefles
Inschrijven
6x
66,50
of ineens
€399,00
ALGEMEEN

Ben je relatiedeskundige? Word Relatie & Dating Coach

Een geschikte levenspartner vinden is voor sommige mensen best een moeilijke opgave. Heb je een goede kijk op liefde en relaties en zie je snel welke mensen een goede match zouden zijn? Volg de cursus Relatie & Dating Coach en word matchmaker.

Wil je ook nog geld verdienen als ondernemer op het gebied van relaties en dating? Binnen een jaar kun je aan de slag als zelfstandige.

In de tussentijd leer je alles over relaties en dating.

Een geschikte levensgezel om lief en leed mee te delen maakt het leven voor veel mensen mooier en rijker. Als relatie & dating coach help je mensen met het 'matchen' en begeleid je hen bij het starten en onderhouden van een goede liefdesrelatie.

In de cursus Relatie & Dating Coach leer je de wereld van de singles kennen. Wie is single en waarom? Ook duik je in de wereld van internetdating, speeddaten en relatiebemiddeling.

Psychologie

Je weet hoe je een klant leert om andere singles op de juiste wijze te benaderen. Je leert over het belang van goede onderlinge communicatie en komt alles te weten over het gedrag van de mens en sociale contacten.

Vuistregel voor dating: je kunt maar een keer een goede of slechte eerste indruk maken.

Coachgesprekken

Je krijgt informatie over de soorten gesprekken die een coach met klanten voert. Via praktijkvoorbeelden weet je hoe je verschillende technieken toepast en hoe je valkuilen vermijdt.

Liefde en verbondenheid

In de cursus Relatie & Dating Coach maak je kennis met de problemen die mensen in een relatie kunnen ervaren. Mensen willen heel graag liefde en verbondenheid, maar hoe komen ze tot een duurzame, liefdevolle relatie?

Praktijk als relatie & dating coach

Je leert hoe je als relatie & dating coach een succesvolle praktijk opzet.

In 10 lessen leer je alles over het schrijven van ondernemingsplan, administratie, klantenwerving, marketing en belastingen.

Na de cursus Relatie & Dating Coach beheers je het ondernemerschap tot in de puntjes en kun je aan de slag als volleerd koppelaar en relatiecoach.

 

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek

''in tien stappen naar je eigen zaak''

Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

PROGRAMMA

Studieprogramma Relatie & Dating Coach

Met deze cursus Relatie & Dating Coach maak je kennis met allerlei onderwerpen in verband met liefde en relaties, verdeeld over vijf gebieden:

Werkterrein als relatie & dating coach

Je leert de wereld van de single kennen. Wie is single? Waarom en op welke manieren leren zij andere singles kennen? In dit deel behandelen we onder andere de onderwerpen internetdating, speeddaten en relatiebemiddeling.

Praktische psychologie

Om jouw cliënten goed te kunnen ondersteunen, zal de cursus Relatie & Dating Coach je inzicht geven in praktische psychologie. Dit is een wezenlijk onderdeel, omdat je na het bestuderen ervan nog beter weet hoe jij jouw cliënten leert om andere singles te benaderen. De onderwerpen communicatie, het gedrag van de mens  en het maken van sociale contacten staan in dit deel centraal.

Relatie & Dating coaching in de praktijk

Na de nodige achtergrondinformatie volgt het coachen in de praktijk. Je krijgt inzicht in de verschillende soorten gesprekken die een relatie & dating coach voert met cliënten en ziet door middel van praktijkvoorbeelden hoe deze worden toegepast. Op deze manier leer je welke valkuilen er bestaan en hoe je daarvan kunt leren.

Liefde en verbondenheid

In het vierde deel maak je kennis met de mogelijke problemen die mensen in een relatie ervaren. Mensen hebben behoefte aan liefde en verbondenheid, maar hoe komen ze tot een duurzame, liefdevolle relatie? Hoe stellen mensen zich op in een relatie en waar kan het misgaan? Hoe gaan mensen om met verlies en - minstens zo belangrijk - hoe ga je als relatie & dating coach met dergelijke problemen om?

Een praktijk opzetten

De laatste lessen gaan over een eigen praktijk. We leren jou hoe je die opzet en hoe je succesvol cliënten een mooie relatie kunt laten opbouwen!

Met de cursus Relatie & Dating Coach van NHA haal je de kennis in huis om met succes een eigen praktijk te starten.

Eigen zaak starten? Volg dan aansluitend de cursus Bedrijfsbeheer: extra voordelig!

Wanneer je tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, kun je zelfstandig aan de slag! Je kunt met dit officiële vestigingsgetuigschrift je eigen zaak starten en eigen baas worden. Dat wil jij toch ook! Je droombeeld van een eigen zaak kan nu werkelijkheid worden!

DIPLOMA

Diploma Relatie & Dating coach

Je kunt het NHA instituutsdiploma aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger). 

Wanneer je ook de cursus Bedrijfsbeheer volgt, kun je na afloop het examen Bedrijfsbeheer afleggen bij de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen. Het examen wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door het Vlaamse Gewest. Wanneer je het examen succesvol hebt afgelegd, krijg je een getuigschrift waarmee je de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) kan aanvragen.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo

Je ontvangt de complete cursus in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Met de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die jou optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding

Wanneer je start met deze beroepsopleiding, stelt jouw persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je direct in contact met studiegenoten die dezelfde beroepsopleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

ONDERNEMERSCOACH

Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach!


Hoe begin ik een eigen zaak?

Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen zaak, hebben wij een unieke service voor je beschikbaar; een ondernemerscoach.

De ondernemerscoach kun je vragen stellen over het opzetten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.

Ondernemersplan? Wij helpen je

De ondernemerscoach geeft je terugkoppeling op jouw ondernemersplan. Al onze coaches zijn mensen met ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of zijn werkzaam voor banken. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

STUDIEDUUR

Studieduur

Cursus Relatie & Dating Coach:
6 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Cursus Relatie & Dating Coach + Bedrijfsbeheer:
12 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Liever sneller of langzamer? Je bepaalt jouw eigen tempo.

Studietijd

Per week moet je rekenen op 4 uur.

Vooropleiding

Voor deze beroepscursus is geen specifieke vooropleiding vereist.


Leerboeken

Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.


Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

NHA is erkend voor de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

LESGELD

Lesgeld

Relatie & Dating Coach
6x €66,50 of ineens €399,00
Inschrijven
Met hulp
6x 66,50
of ineens €399,00
Inschrijven
Relatie & Dating Coach + Bedrijfsbeheer
12x €41,60 of ineens €599,00 €499,00
Inschrijven
Met hulp
12x 41,60
of ineens €599,00 €499,00
Inschrijven
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Met gratis ondernemerscoach
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!