Gratis brochure

Vacatures NHA

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende (freelance) baan? Kom werken bij NHA! Bekijk snel onze actuele vacatures. NHA is al 85 jaar een vooraanstaand opleider in het Belgisch afstandsonderwijs.

In België bieden wij het volgende volledige onderwijspakket aan:

  • Secundair Onderwijs
  • Ondernemersopleidingen
  • Taalcursussen
  • Beroepsopleidingen
  • Hobbycursussen


Bij NHA werkt een groot team van enthousiaste medewerkers. Zij leiden samen met een ambitieus team van docenten jaarlijks duizenden studenten op voor één van de ruim 400 opleidingen die NHA aanbiedt.

Van korte cursus tot volledige opleiding: NHA is een dynamische opleider die zich kenmerkt door een informele en gezellige werksfeer. Door de voortdurende ontwikkelingen in de onderwijsmarkt en de tomeloze ambitie om hoog kwalitatief onderwijs voor iedereen betaalbaar te maken, zoeken wij voortdurend nieuwe medewerkers.

Wil je de uitdaging aangaan met NHA? Solliciteer dan nu! Wie weet ben jij de volgende collega die onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tilt. Dit is jouw tijd! 


Op dit moment kun je bij NHA solliciteren op de volgende openstaande vacatures:

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!