Gratis brochure

Informatie voor bedrijven

NHA verzorgt niet alleen opleidingen voor particulieren. Ook bedrijven, instellingen, overheden en re-integratiebedrijven maken veelvuldig gebruik van de expertise en jarenlange ervaring van NHA in afstandsonderwijs. Starten met één van onze 400 opleidingen en cursussen kan op elke dag van het jaar. Het studietempo bepaalt de cursist zelf en de persoonlijke docent past de studiebegeleiding op maat aan.


Advies op maat

Bel ons gerust op 032 57 51 91 voor gericht advies. De adviseurs beantwoorden al je vragen en adviseren op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Mailen kan ook middels onderstaand formulier. Advies op maat is binnen bereik.

Bedrijvengids aanvragen

Bedrijvengids aanvragen / Contact bedrijven

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens contactpersoon


Sluiten

Voordelen van een NHA-studie voor bedrijven:

1. Een bedrijfsopleiding volgen bij NHA hoeft nooit ten koste te gaan van de arbeidstijd. Medewerkers studeren thuis in hun eigen tijd. Met begeleiding door een ervaren docent via onze digitale leeromgeving en helemaal op hun eigen tempo. Alles wordt perfect geregeld van inschrijving of opleidingsplan tot en met het examen.

2. Alle studiematerialen worden rechtstreeks naar de cursist gestuurd. De factuur kan rechtstreeks naar het bedrijf.

3. Medewerkers zijn extra gemotiveerd en brengen de nieuw opgedane kennis in de praktijk.

4. De werkgever biedt met opleidingen zeer gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarden aan.

Voordelen van een NHA-studie voor werknemers:

1. Aangenaam studeren op je eigen tempo voor een veelgevraagd diploma;
2. Verdere ontplooiingsmogelijkheden;
3. Door meer kennis ook meer plezier in het werk;
4. Kansen op promotie vergroten.

Extra korting bij inschrijving meerdere cursisten

Wanneer je meerdere mensen voor (bedrijfs)opleidingen bij ons aanmeldt, kom je in aanmerking voor een korting op het lesgeld. Bel of mail voor een offerte op maat met NHA.

Medewerkers aanmelden voor een cursus of opleiding?

Meld een medewerker eenvoudig aan via deze website. Het inschrijvingsformulier biedt de mogelijkheid om de cursus naar een medewerker te laten sturen en de factuur naar het bedrijf.

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!