Gratis brochure

 

Geld verdienen via internet: leer het bij NHA

Steeds meer mensen verdienen geld via het internet. Van webshop tot blogger: leer het met de opleidingen van NHA.

 

Thuis geld verdienen is voor velen een droom. Dankzij het internet is die droom werkelijkheid geworden, want een eigen zaak starten met de computer is binnen handbereik. De webshops schieten als paddenstoelen uit de grond. Copywriters schrijven thuis teksten voor webpagina’s. Webdesigners hebben hun handen vol met het ontwerpen van websites. Een blog starten en geld verdienen met advertenties is eveneens een mooie bijverdienste. Geld verdienen via internet: leer het met de opleidingen van NHA.

 

Thuis geld verdienen met een webshop

Waarom niet je eigen webshop starten met unieke producten? Het succes van webshops wordt steeds groter. De opleiding ‘Eigen webshop starten’ leert je de kneepjes van het vak. In deze praktijkgerichte cursus bouw je met testsoftware een eigen ‘proef’-webshop. Ook zaken als betaalmethoden via het internet, verzending, gebruikersondersteuning en klachtenafhandeling komen uitgebreid aan bod.

 

Een blog starten

Geld verdienen via internet kan ook met het schrijven van blogs. Schrijf artikelen over onderwerpen die je interesseren, bijvoorbeeld reizen, computergames of sport. Reserveer een domeinnaam en plaats je blog op een WordPress-website. Volg de NHA-cursus WordPress en ontwerp zelf je WordPress-webstek. Plaats advertenties op je site en verdien geld met adverteren. 

 

Webdesigner worden

Een andere mogelijkheid om thuis geld te verdienen is het ontwikkelen van websites. De NHA-opleiding ‘Webdesign’ toont je de boeiende wereld van website-ontwikkeling, met een pakket als WordPress.  Na het afronden van deze cursus ben je een allround webdesigner en kun je thuis je eigen webdesignbureau oprichten.

 

Freelance copywriter

Geld verdienen via internet met het schrijven van teksten? Word een freelance copywriter en schrijf thuis in je luie zetel artikelen voor websites, advertenties, brochures en social media. Leer hoe je een goed lopende tekst schrijft die onmiddellijk de aandacht trekt. De opleiding ‘Copywriter’ van NHA bereidt je voor op een carrière als (freelance) copywriter.

 

Geld verdienen via internet en zelfstandig ondernemer worden

Word je eigen baas en verdien voortaan geld via het internet als zelfstandig ondernemer. Dit kan in hoofdberoep of in bijberoep. Als zelfstandige moet je je laten inschrijven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en een btw-nummer aanvragen. Bovendien moet je een basiskennis van bedrijfsbeheer bezitten. Kun je die basiskennis niet aantonen, volg dan de NHA-opleiding ‘Bedrijfsbeheer’. In deze cursus komen aspecten als wetgeving, btw, belastingen, boekhouding, financiering en marketing aan de orde. 

 

Elke zelfstandige onderneming moet een correcte boekhouding voeren. Heb je slechts een kleine eenmanszaak en wil je geen geld uitgeven aan een boekhouder? Volg de NHA-cursus ‘Boekhouden Basiskennis’ en voer zelf de vereenvoudigde boekhouding uit van je bedrijfje!

 

Laat de omzet van je internetbusiness stijgen via online marketing. Zorg ervoor dat je website(s) beter gevonden worden via Google en maak je bedrijf bekend door marketing op het web. In de NHA-cursus ‘Online marketing’ leer je er alles over

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle bedrijfscursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een bedrijf starten.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!