Gratis brochure

 

Geld verdienen via internet: leer het bij NHA

Steeds meer mensen verdienen geld via het internet. Van webshop tot blogger, met de opleidingen van NHA leer jij ook geld verdienen via internet. Ontdek hoe onze cursussen je hierbij kunnen helpen en schrijf je in voor een gratis proefles!

Thuis geld verdienen is voor velen een droom. Dankzij het internet is die droom werkelijkheid geworden, want een eigen zaak starten met de computer is binnen handbereik. De webshops schieten als paddenstoelen uit de grond. Copywriters schrijven thuis teksten voor webpagina’s. Webdesigners hebben hun handen vol met het ontwerpen van websites. Een blog starten en geld verdienen met advertenties is eveneens een mooie bijverdienste. Geld verdienen via internet: leer het met de opleidingen van NHA.

 

Thuis geld verdienen met een webshop

Waarom niet je eigen webshop starten met unieke producten? Het succes van webshops wordt steeds groter. De opleiding Eigen webshop starten leert je de kneepjes van het vak. In deze praktijkgerichte cursus bouw je met testsoftware een eigen ‘proef’-webshop. Ook zaken als betaalmethoden via het internet, verzending, gebruikersondersteuning en klachtenafhandeling komen uitgebreid aan bod. Het starten van een webshop is een goede manier om geld te verdienen via internet. 

 

Een blog starten

Geld verdienen via internet kan ook met het schrijven van blogs. Schrijf artikelen over onderwerpen die je interesseren, bijvoorbeeld reizen, computergames of sport. Reserveer een domeinnaam en plaats je blog op een WordPress-website. Volg de NHA-cursus WordPress en ontwerp zelf je WordPress-webstek. Plaats advertenties op je site en verdien geld met adverteren. 

 

Websites ontwikkelen

Een andere mogelijkheid om thuis geld te verdienen via internet is met het ontwikkelen van websites. De NHA-opleiding Webdesign toont je de boeiende wereld van website-ontwikkeling, met een pakket als WordPress.  Na het afronden van deze cursus ben je een allround webdesigner en kun je thuis je eigen webdesignbureau oprichten.

Ook met de Front-end Developer opleiding kun jij geld verdienen via internet. In deze opleiding leer je de basiskennis van webdesign en ga je daarnaast dieper in op programmeren en scripttalen en verdiep je je in de Agile Scrum werkwijze. Of misschien heb je meer interesse in het leren programmeren van software? Dan is de Software Developer opleiding interessant voor jou. Bij NHA kun je je ook verdiepen in een specifieke programmeertaal zoals Java of SQL


Freelance copywriter

Geld verdienen via internet met het schrijven van teksten? Word een freelance copywriter en schrijf thuis in je luie zetel artikelen voor websites, advertenties, brochures en sociale media. Leer hoe je een goed lopende tekst schrijft die onmiddellijk de aandacht trekt. De opleiding Copywriter van NHA bereidt je voor op een carrière als (freelance) copywriter.

 

Ook kun je geld verdienen via internet als freelance grafische ontwerper. Met de Illustrator opleiding of de Inkscape cursus leer je hoe je zelf grafische ontwerpen kunt maken. Je diensten kun je vervolgens aanbieden via het internet. 

Lees ook: Wat is Illustrator?

 

Geld verdienen via internet en zelfstandig ondernemer worden

Word je eigen baas. Geld verdienen via het internet doe jij voortaan als zelfstandig ondernemer. Dit kan in hoofdberoep of in bijberoep. Als zelfstandige moet je je laten inschrijven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en een btw-nummer aanvragen. Bovendien moet je een basiskennis van bedrijfsbeheer bezitten. Kun je die basiskennis niet aantonen, volg dan de NHA-opleiding Bedrijfsbeheer. In deze cursus komen aspecten als wetgeving, btw, belastingen, boekhouding, financiering en marketing aan de orde. 

Elke zelfstandige onderneming moet een correcte boekhouding voeren. Heb je slechts een kleine eenmanszaak en wil je geen geld uitgeven aan een boekhouder? Volg de NHA-cursus Boekhouden Basiskennis en voer zelf de vereenvoudigde boekhouding uit van je bedrijfje!

Laat de omzet van je internetbusiness stijgen via online marketing. Zorg ervoor dat je website(s) beter gevonden worden via Google en maak je bedrijf bekend door marketing op het web. In de NHA-cursus Online marketing leer je er alles over. Geld verdienen via internet wordt een stuk makkelijker met een goede online marketing strategie! 

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle bedrijfscursussen bekijken »
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!