Gratis brochure

Studie informatie

Jaarlijks kiezen tienduizenden mensen voor de gemakkelijk te volgen cursussen en opleidingen van NHA. Voor iedereen is een geschikte cursus of opleiding te vinden. En dus ook voor jou! Wil jij jouw carrière nieuw leven inblazen? Wil jij jouw taalkennis uitbreiden of wil je gewoon een nieuwe hobby starten? Dit kan bij NHA. Met ruim 400 cursussen vind jij gegarandeerd wat je zoekt. En waarom zou je uitstellen? Start vandaag nog met je cursus!

Met NHA Opleidingen kun je écht overal leren

Aan de keukentafel, in een koffiebar of onderweg in de trein. Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst. Bij NHA krijg je veel vrijheid, uitstekende service en een ontspannen studie. En de medewerkers bij NHA staan altijd voor je klaar. Heb je een vraag over je studie of weet je nog niet precies wat je wilt? Je kunt altijd rekenen op vriendelijk advies van onze studieadviseurs.

Ook kun je tijdens de studie via onze digitale leeromgeving eenvoudig contact opnemen met je persoonlijke docent of met medestudenten. Onze cursussen en opleidingen worden ontwikkeld door mensen met passie voor het vak. Hierdoor behoren ze ook tot de beste van België. Bij NHA werken we allemaal samen met maar één doel: jou als student het beste bieden.

Kwaliteitsgaranties van NHA

Bij NHA vinden wij kwaliteit belangrijk. We doen er dan ook alles aan om jou de beste service te bieden!


Erkenning door de Vlaamse overheid

Kennis is macht en bij NHA vinden we het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Wij bieden dan ook kwalitatief goed onderwijs aan en zijn erkend door de Vlaamse overheid.

NHA is erkend door de Vlaamse overheid voor subsidiëring met de kmo-portefeuille. Je bent hierdoor verzekerd van een perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een goede begeleiding door gediplomeerde docenten en een optimale service.

 

Opleidingen en cursussen waar behoefte aan is

Bij NHA letten we voortdurend op de veranderingen in de samenleving. Welke beroepen zijn op dit moment belangrijk en met welke cursussen heb jij een hogere kans op de arbeidsmarkt? Wij spelen hierop in. 

Ons cursusmateriaal is up to date, duidelijk en eenvoudig te volgen. De hoogste kwaliteitsstandaard geldt ook voor alle (beroeps)opleidingen. Wij bieden cursussen en opleidingen aan die ertoe doen. Wil jij je loopbaan een boost geven, of wil je juist een compleet andere richting gaan bewandelen? Bij NHA is dit mogelijk! Ook hier staat kwaliteit weer voorop. 

 

 

Hoe beoordelen onze studenten NHA?

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze studenten en cursisten. Zij volgen onze cursussen, dus kunnen hier het beste iets over zeggen. Wij delen dan ook graag beoordelingen van deze specialisten!

Onze huidige cursisten zijn zeer te spreken over NHA als opleider, mede door de goede begeleiding en de mogelijkheid om via de digitale leeromgeving Studentenplaza te communiceren Hier vind je op een duidelijke plek alle informatie over jouw studie! Studeer dus op je gemak en in je eigen tempo. Bij NHA krijg je de ruimte. Samen met jou werken wij naar een mooi eindresultaat! Dit blijkt wel uit onze uitstekende beoordelingen op Ekomi

 

Daarom NHA

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. We beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast. Binnen no-time ben jij de ervaringsdeskundige! 

De unieke voordelen van NHA nog eens op een rij:

Flexibel studeren op je eigen tempo Persoonlijke begeleiding
Erkend door de Vlaamse overheid Starten kan op elke dag van het jaar
Kmo-subsidie voor bedrijven Je mag drie jaar lang je huiswerk insturen
Gratis 15 dagen op proef Studeer via onze digitale leeromgeving
Hoge slagingspercentages  Hulp van jouw persoonlijke docent

Bij NHA komen alleen bekwame en vriendelijke docenten in aanmerking. Wij vinden het erg belangrijk dat ze volledig bevoegd zijn en een jarenlange praktijkervaring hebben. Op deze manier kunnen ze jou het beste begeleiden. De docent heeft maar één doel voor ogen en dat is jou zo goed mogelijk helpen. Bij NHA kun je rekenen op uitstekende ondersteuning.

Bij NHA kun je kiezen voor studeren met hulp of zonder hulp. De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp. 

Wat zijn precies de verschillen tussen zelfstudie en studeren met hulp?

 

Studeren met hulp

Studeren zonder hulp

Mogelijkheid om getuigschrift aan te vragen

x

Mogelijkheid om huiswerk in te sturen

x

Mogelijkheid om vragen te stellen

x

 

Kost iets meer

Goedkoopste lesvorm

 

Altijd een vriendelijk advies

Heb je een vraag over een cursus, of wil graag advies over je studiekeuze? Onze hartelijke studieadviseurs staan voor je klaar. Wij nemen de tijd voor al je vragen en helpen je graag. Je kunt ons bereiken via 03 257 51 91, of stuur een mail.


Extra informatie?

Ben je op zoek naar specifieke studie informatie over hobbycursussen, beroepscursussen of één van onze andere cursussen of opleidingen die we aanbieden? Hiernaast vind je alle informatie die je nodig hebt. 

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!