Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


4/5
Italiaans voor Beginners

De lessen starten met een geluidsfragment waardoor je de juiste uitspraak kan beluisteren. Nog beter zou zijn dat er een tweede geluidsfragment is waarbij er ruimte is om zin voor zin na te zeggen of te antwoorden in de plaats van een van de personages; nu gaat de dialoog nogal snel om dan eventueel ook mee te kunnen zeggen. De grammatica is heel goed uitgelegd, wel jammer dat er geen algemeen overzicht is bv. van de werkwoorden, gebruik voorzetsels,....

3/5
Voedingsleer

Bij inschrijving stond er als je alles in 1x betaalde dat alles direct ging toegestuurd worden. Dit is niet zo wat jammer is. Het is niet zo gecommuniceerd. Cursus op zich is ok. Voordeel dat het op eigen tempo is.

5/5
Gedragswetenschappen

Alles loopt perfect, duidelijk en interessant.

5/5
Beleggen voor Beginners

Fantastische manier van leren.

5/5
Office 365 voor Windows

Ben nu bezig met mijn 3de cursus bij NHA opleidingen, en weeral is deze van hoogstaande kwaliteit. De lessen worden op een manier opgesteld dat het makkelijk volgen is volgens eigen tempo, hulp (cursus met begeleiding) heb je waar nodig zodoende je de leerstof echt goed kan begrijpen. Weeral een tevreden en nog steeds leergierige klant 😉

5/5
Paardenverzorging

Alles is mooi onder verdeeld in hoofdstukken die echt belangrijk zijn. Mooie opbouw van de cursus en alles komt aan bod. Taken worden heel sne en correct verbeterd! Echt een top cursus!

4/5
Alles over de Hond

Hele leerrijke opleiding!

4/5
Handletteren

Ik zit bijna halverwege. Totnogtoe ben ik zeer tevreden, voldoet het aan mijn verwachtingen en loopt alles zeer vlot. Dank

5/5
Evenementen Organisator

Deze aanpak van studeren en tijdsindeling is voor mij zeer waardevol. Ik bepaal zelf wanneer ik er tijd kan voor vrijmaken en heb dan de volle intensiteit ervoor over. Zeer leerzaam en structuren zijn zeer goed.

5/5
Secretaresse

De uitleg is makkelijk te snappen alles staat goed uitgelegd in de cursus. Ook het contract met de docenten is heel fijn ze helpen je als je iets niet snapt en je huiswerk word snel na gekeken.

4/5
Data Protection Officer (GDPR)

De cursusmateriaal op zich is overzichtelijk, compleet en is rijk aan praktische voorbeelden. Ik persoonlijk was er echter onaangenaam verrast om het pas in de cursus zelf te ontdekken dat er veel meer nodig is om effectief aan de slag te gaan als DPO dan de inhoud van de cursus. Men moet toch een heel brede waaier aan kennis en kunde kunnen voorleggen, vooraleer te mogen starten als DPO. Ik zou toch duidelijk aangeven bij de beschrijving van deze cursus dat er wel degelijk een vooropleiding voor nodig is. Hierdoor ben ik een stuk van mijn oorspronkelijke motivatie kwijt. Ik zal de studie voortzetten en ongetwijfeld proberen om en examen af te leggen. Hopelijk blijft het een investering die in de toekomst zijn vruchten gaat afwerpen.

5/5
Evenementen Organisator

Dit is de eerste keer dat ik op die manier iets bijleer en ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Ik ben uiterst tevreden over de cursus, zowel op gebied van inhoud als op gebied van uitleg. Ook ben ik tevreden over de prijs van de cursus.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!