Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Cyber Security

Dat er thuis studeren ontstaan is ben ik tevreden mee.

5/5
Excel 2016

De cursus is precies wat ik zocht. Thuis studeren op eigen tempo.

5/5
Parapsychologie

ben tevreden over de cursus

5/5
Kinderverhalen schrijven

Heel leuke cursus. Voldoende en duidelijke feedback van leerkracht. Heel vriendelijke communicatie. Begripvol, want ik heb mijn cursus kunnen verlengen, omdat ik door verschillende omstandigheden mijn cursus nog steeds niet afgekregen had binnen de tijd.

5/5
Gitaar extra uitgebreid

Goede uitleg in de curcus ,pluspunt dat je een docent hebt en de huiswerk taken

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening, mijn cursus was zeer snel thuis bezorgt en ik krijg snel antwoord van mijn lerares op mijn ingediende huiswerken. De “kritiek” op mijn huiswerk is opbouwend, waardoor ik echt leer uit de “fouten”, hierdoor is het echt een persoonlijke begeleiding. Het enige klein minputje: in de cursus wordt verwezen naar een 3B- pen, die je voor veel oefeneningen nodig hebt, deze is niet aanwezig in de toegestuurde pennenkit. Heb ik extra moeten aankopen. Verder zeer tevreden, super cursus!

5/5
Thuiskapper

Gewoon fantastisch, zo verder doen!

4/5
Piano

ben nog maar pas bezig maar tot nu toe bevalt het mij wel!!!!!!

3/5
Visagie basiscursus

De cursus zelf vind ik heel goed. Het zit mooi in elkaar en is duidelijk! Soms ontbreekt het zich wel aan praktische zaken... Die je dan zelf nog via internet moet opzoeken. Aangezien het een thuisopleiding is kan je moeilijker directe vragen stellen en moet je natuurlijk sneller het internet hanteren wat op zich geen probleem Is! Ifv het hoofdstuk vorm zou het iets uitgebreider mogen naar hoe echt te highlighten en schaduw. Ik ben tevreden van de docent, snelle verbetering! Vind soms wel dat 3 modellen elke keer wel veel is. Maar het lukt. De make-up koffer vind ik fantastisch... Maar niet zo'n goede kwaliteit van materialen. Zeker de lipstick zijn heel slecht! Oogschaduwen zijn ook niet top. Maar ik heb mijn eigen make-up aanvullingen. Blij met de keuze van de opleiding

5/5
Webdesign

Het is heel klaar en duidelijk beschreven. Er zitten wel vrij veel (taal-)fouten in de cursus.

4/5
AutoCAD 2018

ik ben zeer blij met de ondersteuning en de mogelijkheden dat wordt geboden.

5/5
Kunstgeschiedenis

Heel leerrijk. Interessante gegevens. Dingen die ik voordien niet wist.Heel boeiend.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!