Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Het is leuk om te doen niet te moeilijk + begrip vol en ook begripvol voor mensen betaalplan

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Kwaliteitsvolle opleiding met uitstekende service

5/5
Pools voor Beginners

De cursus is duidelijk, handige verwijzingen naar hoe het in het Nederlands zou klinken, handig audiomateriaal en de app Utalk is echt een meerwaarde.

5/5
Portugees voor Beginners

De cursus is goed gemakkelijk te leren mits veel oefenen en er is hulp genoeg

4/5
Medisch Secretaresse

Mooi opgemaakte cursus, heel duidelijk. Het enige dat ik lastig vind is dat ik geen tekst kan kopiëren en plakken. Voor de rest vind ik alles perfect!

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

niet te eenvoudig en goed opgebouwd

5/5
Turks voor Beginners

Al hoewel ik niet meer van de jongste ben ( 63 jaar), vindt ik het heel bevredigen en tof om nog een andere taal te leren. Turks is voor ons Belgen niet de simpelste taal maar toch slaag ik er in om via jullie goede systeem en met begeleiding de taal te kunnen leren.

5/5
Front-end Developer

Persoonlijk denk ik dat je meer dan 4 h nodig hebt om een les goed in te studeren maar dat is geen kritiek, dat is enkel een vaststelling. De cursus is goed opgebouwd en heel interessant ( ik wil in alle geval steeds graag een nieuwe les aanvatten van zodra ik er eentje afgerond heb :-) ).

4/5
Excel 2021

Heldere beschrijving, duidelijke oefeningen. Als je kiest voor studie zonder begeleiding kun je je huiswerk ook niet laten nakijken...

4/5
Budgetcoach

De cursus is duidelijk opgesteld. Alleen zou de cursus wat geüpdatet mogen worden. Er wordt soms verwezen naar data en cijfers van 10 jaar geleden (in 1ste 3 lessen tot nu toe).

5/5
AutoCAD

Ik ben goed begeleid en kon meteen na inschrijving mijn studiespullen in ontvangst nemen. De service hieromtrent vond ik geweldig!

5/5
Mental Coach

Het startte eigenlijk als een cursus volgen om mezelf te verrijken. Maar het werd zoveel meer dan dat. Ik begon mensen rondom mij beter te begrijpen, ik vond meer rust en ik kreeg meer inzicht in mezelf. Deze cursus is een echte aanrader.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!