Gratis brochure

Reviews

Bij NHA ben je verzekerd van een kwalitatieve opleiding. In de afgelopen 85 jaar volgden al zo'n 2 miljoen tevreden cursisten bij ons een thuiscursus. De ervaring van onze cursisten vinden we heel belangrijk en we streven dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Ontdek hier hoe onze cursisten NHA beoordelen en lees hun reviews!

 

NHA scoort gemiddeld een 9

De opleidingen van NHA worden gemiddeld met een 9 beoordeeld op het onafhankelijke platform eKomi.

Bij eKomi - The Feedback Company kunnen onze cursisten onafhankelijk hun ervaringen met NHA beoordelen.  


1.749 reviews op eKomi

 
Daarom studeer je bij NHA! 
 

   Studeer op je eigen tempo

   Met persoonlijke begeleiding

   85 jaar ervaring

   15 dagen gratis op proef

   Niet geslaagd, lesgeld terug garantie

 

REVIEWERS


"De inzichten die ik opdeed tijdens de opleiding van NHA kan ik zeker en vast gebruiken in mijn job."

Tine de Coninck (25): "Ik vond de cursus zéér interessant, echt heel leerrijk! Ik heb veel bijgeleerd, en dat was mijn doel om deze cursus te volgen: meer bagage voor mezelf creëren om de kinderen in mijn klas zo nog beter te kunnen begrijpen en begeleiden.

Ik heb het gevoel dat ik nu al steviger in mijn schoenen sta om de kinderen in mijn klas te begeleiden. De inzichten die ik opdeed tijdens de opleiding van NHA kan ik zeker en vast gebruiken in mijn job.”

 

"Ik vond deze opleiding die ik thuis kon volgen en zo kreeg mijn wens een vaste vorm"

Chris Huybrechts (41): "Ik koos deze opleiding omdat ik al heel lang dacht om een cursus schrijven te volgen. Tijdens corona heb ik veel gelezen en na het lezen van de boeken van Dirk Bracke bedacht ik plots: dit wil ik ook kunnen! Ik vond deze opleiding die ik thuis kon volgen en zo kreeg mijn wens een vaste vorm.

Ik moet me er toe aanzetten om te starten maar eens ik begonnen ben, geeft het me zo'n voldoening! Na het schrijven van een verhaal ben ik altijd enthousiast en vertel het aan iedereen die het horen wil.”

 


  

Reviews Beroepsopleidingen

   8/10

Dierenartsassistent

"Enorm goede basis! Hier en daar mis ik nog wat uitbreiding maar zeker een aanrader! Taken worden netjes en tijdig verbeterd zodat je snel verder kan. En vragen worden snel en correct beantwoord!"

---

  10/10

Boekhouden Basiskennis

"De cursus van boekhouden bevalt me zeer goed. Het is heel duidelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden, en het studeert vlot."

---

  10/10

Herborist 

"Interessante leerstof die makkelijk en vlot te verwerken valt. Steeds een fijne feedback en aanmoediging van de leerkracht bij elk nagekeken huistaak. Gewoon tof om te doen."

Reviews Hobbycursussen

  8/10

Fotografie

"Overzichtelijk en duidelijk. Er wordt ook gereageerd op vragen. Het studeren op eigen tempo is goed, zeker wanneer je voltijds werkt."

---

   10/10

Kleding Maken en Ontwerpen

"De lessen zijn duidelijk uitgelegd. Je kan alles perfect volgen. De huiswerken kunnen ook makkelijk doorgestuurd worden en de leerkracht geeft zeer goede feedback. Het is een leuke bezigheid."

--- 

  10/10

Gitaar

"Super cursus, alles duidelijk stap voor stap uitgelegd. Ik merk elke les dat ik vordering maak, dit maakt het leuk om vol te houden."

 
 

 
 

Reviews Taalcursussen

  8/10

Frans voor Beginners

"Hele leuke cursus om te volgen, de thema's zijn leuk en bruikbaar. Mijn huiswerk wordt altijd super snel verbeterd, dat is top!"

---

   10/10

Spaans voor Beginners + Gevorderden

"Alles is zeer duidelijk beschreven en verstaanbaar. Is een plezier om een studie te doen met NHA. Ik zou het zeker aanraden aan anderen."

---

  8/10

Zweeds voor Beginners

"Fijne opbouw van de lessen, door de combinatie van een dialoog, info over uitspraak, grammatica en oefeningen ben je snel op weg in een taal waar je oorspronkelijk niets van kent. Je kan alles op eigen tempo doen wanneer je wil en met feedback van een leerkracht. Zeer fijn!"

 

Reviews Eigen Zaak opleidingen

   8/10

Bedrijfsbeheer

"Heel leerrijk! Zeker aan te raden voor personen die op zichzelf een zaak willen starten."

---

   6/10

Eigen Nagelstudio Starten

"De cursus zelf is echt top en ik wordt enorm goed begleid enkel het materiaal vindt ik zelf wat minder van kwaliteit."

---

  10/10

Personal Trainer

"Ik ben tevreden over mijn cursus Personal Trainer. Ik leer veel bij, het is zeer duidelijk en in volgorde opgesteld. Het is gemakkelijk te volgen"


 

Reviews Secundair Onderwijs

   10/10

BSO Frans

Goede en overzichtelijke cursus! Inderdaad zeer goed gericht op de leerstof van examencommissiz

---

  10/10

BSO Nederlands

“Ik ben zeer tevreden over de opleiding, omdat het zeer goed uitgelegd wordt. En je studeert op je eigen tempo. Echt een aanrader!"

---

  10/10

BSO Frans

“Ik ben super tevreden met mijn cursus. Alles staat heel goed en duidelijk uitgelegd. Je kan ten alle tijden met je vragen terecht bij NHA. Mijn volgende opleidingen zal ik bij NHA volgen. Ik kan iedereen NHA aanbevelen!!”
 

 

Lees alle reviews » 

 
  

10/10
Ervaringsdeskundige

Ik ben superblij met de opleiding! Alles is zo duidelijk en goed uitgelegd. Heel blij met mijn keuze om bij jullie een cursus te volgen.

10/10
Aquarelleren

tot nu toe vind ik de cursus heel leuk. Ook dat de oefeningen worden beoordeeld, gecorrigeerd en er commentaar wordt op gegeven.

6/10
Logistiek Management

Tot nu toe gaat de opleiding zeer goed . Juist het lesmateriaal vind ik iets minder . Het is iets uitdagender dan nodig door de manier van uitleg in het handboek. Vele dingen konden meer simplistisch uitgelegd worden. Vaak gaat het ook enkel over Nederlandse bedrijven maar dat is niet zo’n probleem ,maakt het net iets uitdagender de case studies wat in realiteit ook zo kan zijn , want je kunt natuurlijk in ‘real mode’ ook niet alle bedrijven al door en door kennen. Formules konden ook iets simpeler uitgelegd worden. Daarmee bekom ik maar een 3/5 . Daarnaast is de docent en de klantendienst wel heel top 4/5 !

10/10
Medische Terminologie

Kei veel interesse gehad in deze cursus en voldoet dus dus ook aan mijn verwachtingen :) En super leuke docente en is zeer stipt

8/10
Alles over de Hond

tot nu toe niet heel interessant

8/10
AutoCAD

Goede cursus al is soms de opbouw of opgave/oplossing niet geheel logisch.

10/10
Banketbakker

Ik vind het heel praktisch om zo mijn cursus te slagen. Je kunt contact nemen met je leerkrachten als het moet en je studeert wanneer jij kan.

10/10
Klinische Psychologie

De opleiding is zeer duidelijk en leerzaam. De huiswerkopdrachten worden snel verbetert en de motivatie e-mails zijn een mooie meerwaarde.

10/10
Seksuologie

Zeer tevreden Nette levering, mooi en overzichtelijk cursusmateriaal ook de tablet is een mooie extra! Via sociale media is NHA ook steeds bereikbaar. Bedankt!

8/10
Medisch Secretaresse

Opdrachten duidelijk,huiswerktaken moeilijk

10/10
Vrij tekenen

Meer voorbeelden geven, meer illustraties en meer oefeningen voor sommigen hoofdstukken

10/10
Apps Maken + Apps Programmeren

Duidelijke cursus die logisch samengesteld is. Voldoende mogelijkheden om vragen te stellen en steeds snel een begrijpbaar antwoord.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!