Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Parapsychologie

Ik ben gewoon tevreden tot nu toe. Alles wordt netjes aangeleverd en op tijd. Mooie map om alles in te doen. Top.

4/5
Korte verhalen schrijven

Zeer goede en mottiverende begeleiding. Voorbeelden van andere studenten zou leuk meegenomen zijn.

4/5
Boekhouden basiskennis

Ik ben super tevreden. Heel makkelijk dat je op eigen tempo kan studeren. Cursus is duidelijk. Verbetering van de taken voorloopt vlot. Alles verloopt eigenlijk vlot. Ik vind het gewoon jammer dat je extra moet betalen voor een getuigschrift of diploma. Verder top!

5/5
Dierenartsassistent

Makkelijk op eigen tempo

4/5
Parapsychologie

Makkelijk te begrijpen. Duidelijk uutgelegd met voorbeelden.

4/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Duidelijke curcus, enkel heb ik al gemerkt dat er een link is naar een website die niet meer bestaat.

4/5
Marokkaans voor beginners

Duidelijke cursus, zeer gebruiksvriendelijk

4/5
Bedrijfspsychologie

De cursus is aangenaam om doorheen te gaan en duidelijk geschreven. Het is ook interessant dat de lessen op zich niet te lang zijn en dat er telkens een samenvatting volgt. Positief vind ik ook dat ik zeer snel feedback krijg als ik mijn huiswerk indien.

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

De cursus is in verschillende lessen opgebouwd met elk een eigen onderwerp. Dit maakt het leuk. Echter maakt het dit ook soms onoverzichtelijk en worden bepaalde zaken herhaald alsook komen woordjes in de vocabulaire dubbel voor. Hier en daar ook wel typfoutjes.

4/5
Logistiek teamleider

Algemeen tevreden. Cursus op bepaalde vlakken wat verouderd.

4/5
Astrologie

Ik heb reeds de cursus kinderpsychologie afgewerkt. Heel leerrijk en echt een aanrader voor iedereen die met kinderen in contact komt. (zowel als ouder of werkgerelateerd) Momenteel bezig met astrologie en natuurlijke geneeswijzen. Zeer uitgebreide cursussen. Best wel moeilijk... Maar gelukkig duidelijk en vlot opgesteld. Eenvoudig om de huistaken "op te sturen". Jammer dat er geen pdf opgestuurd kan worden... Voor de rest zeer tevreden over de service en de bereikbaarheid. Nha raad ik iedereen aan!

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

zeer goede cursus,ook de geluidsfragmenten.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!