Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Reiki

Het boek van *** is voor mij soms iets te veel uitgesponnen en mensen die niet bekend zijn met Boeddhisme zullen het misschien niet zo gemakkelijk vinden.Men krijgt wel waar voor zijn geld.en de lessen zijn goed te volgen en interessant.Het huiswerk wordt vlug terug gestuurd. Ik ben blij met de cursus.

5/5
Hovenier

Top

4/5
Logistiek Medewerker

Interessante cursus

3/5
Reiki

Zelf ben ik vrij zelfstandig in leren maar het handboek op zich leest niet zo makkelijk. De samenvattingen zijn wel goed duidelijk maar ben toch veel buitenuit moeten gaan opzoeken om het beter te begrijpen. Toen kwam ik gelijkaardige cursussen tegen die met video's werken ter verduidelijking. Dus had toen wel een beetje spijt van mijn keuze. Maar zoals gezegd kan ik gelukkig goed mijn plan trekken en lukt het wel. Dus video's ter verbetering in de toekomst zouden het aantrekkelijker maken en misschien ook de mogelijkheidheid om 1 tot 3 dagen een kijkstage in te voegen. (zie ik ook terugkomen in gelijkaardige opleidingen die dezelfde prijzen hanteren). Dit lijkt me ook leerrijk.

4/5
Grafisch Vormgever

Is een leuke opleiding. Om de 3 lessen naar een van de andere programma’s is wel afwisselt. Spijtig dat we tijdens de zelfstudie geen vragen kunnen stellen of meer uitleg kunnen verkrijgen bij coach. Kan enkel vragen versturen bij het insturen van de taken

5/5
Leidinggeven

Goeie en volledige cursus. Super begeleiding door de leerkracht!

4/5
Logistiek Management

de inhoud van de cursus lijkt me meer dan behoorlijk. 2 punten van 'kritiek' als Belg vind ik zeker in het begin de Nederland boven mentaliteit overbodig en welke Nederlander welke prijs heeft gewonnen voor logistiek en zo en ten tweede een terminologie lijst zou wel netjes zijn. veel logistieke termen worden gebruikt die pas in latere lessen worden uitgelegd. ik heb wat logistieke achtergrond dus deze termen zijn mij niet vreemd maar omdat deze Cursus geen vooropleiding behoeft lijkt me een woorden lijst met betekenissen niet overbodig

5/5
Kinderpsychologie

Het is een hele fijne cursus heel leerrijk maar ook moeilijk.

4/5
Stressmanagement

cursus zit praktisch bruikbaar vanaf les 1. goede feedback bij huiswerken. tablet wat aan de trage kant om werken op te maken...

5/5
Banketbakker

Ik ben zeer tevreden over de cursus! De lesmethode is erg goed en de inhoud is erg interessant! Ik raad je sterk aan

5/5
Bakker

Ik ben heel tevreden over de cursus. De lessen zijn goed opgebouwd. Ik vind het tof dat ik de lessen zowel op papier als op de laptop kan bekijken. Zeker nu ik op vakantie ben en de papieren versie dus niet hoef mee te nemen. Ook voldoende tijd om de lessen door te nemen. De begeleiding verloopt prima. Ik hoef niet lang te wachten op correctie van mijn huistaken en indien ik hulp nodig heb wordt die geboden. Dus voor mij....perfect.

4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Ik vind dat de cursus een rustige, logische opbouw kent. De taken zijn klassiek, maar in orde. Vriendelijke lerares die nauwgezet verbetert en goeie antwoorden geeft op eventuele vragen. Waar de cursus echter op tekortschiet is de spreekvaardigheid, hier wordt in mijn ogen nauwelijks aandacht aan besteed. In het begin van de cursus is bv. een les over uitspraak - waarom wordt hier niet de mogelijkheid geboden om een geluidsbestand in te zenden? Dit zou de cursus nog beter maken.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!