Gratis brochure

Reviews

Bij NHA ben je verzekerd van een kwalitatieve opleiding. In de afgelopen 85 jaar volgden al zo'n 2 miljoen tevreden cursisten bij ons een thuiscursus. De ervaring van onze cursisten vinden we heel belangrijk en we streven dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Ontdek hier hoe onze cursisten NHA beoordelen en lees hun reviews!

 

NHA scoort gemiddeld een 9

De opleidingen van NHA worden gemiddeld met een 9 beoordeeld op het onafhankelijke platform eKomi.

Bij eKomi - The Feedback Company kunnen onze cursisten onafhankelijk hun ervaringen met NHA beoordelen.  


1.749 reviews op eKomi

 
Daarom studeer je bij NHA! 
 

   Studeer op je eigen tempo

   Met persoonlijke begeleiding

   85 jaar ervaring

   15 dagen gratis op proef

   Niet geslaagd, lesgeld terug garantie

 

REVIEWERS


"De inzichten die ik opdeed tijdens de opleiding van NHA kan ik zeker en vast gebruiken in mijn job."

Tine de Coninck (25): "Ik vond de cursus zéér interessant, echt heel leerrijk! Ik heb veel bijgeleerd, en dat was mijn doel om deze cursus te volgen: meer bagage voor mezelf creëren om de kinderen in mijn klas zo nog beter te kunnen begrijpen en begeleiden.

Ik heb het gevoel dat ik nu al steviger in mijn schoenen sta om de kinderen in mijn klas te begeleiden. De inzichten die ik opdeed tijdens de opleiding van NHA kan ik zeker en vast gebruiken in mijn job.”

 

"Ik vond deze opleiding die ik thuis kon volgen en zo kreeg mijn wens een vaste vorm"

Chris Huybrechts (41): "Ik koos deze opleiding omdat ik al heel lang dacht om een cursus schrijven te volgen. Tijdens corona heb ik veel gelezen en na het lezen van de boeken van Dirk Bracke bedacht ik plots: dit wil ik ook kunnen! Ik vond deze opleiding die ik thuis kon volgen en zo kreeg mijn wens een vaste vorm.

Ik moet me er toe aanzetten om te starten maar eens ik begonnen ben, geeft het me zo'n voldoening! Na het schrijven van een verhaal ben ik altijd enthousiast en vertel het aan iedereen die het horen wil.”

 


  

Reviews Beroepsopleidingen

   8/10

Dierenartsassistent

"Enorm goede basis! Hier en daar mis ik nog wat uitbreiding maar zeker een aanrader! Taken worden netjes en tijdig verbeterd zodat je snel verder kan. En vragen worden snel en correct beantwoord!"

---

  10/10

Boekhouden Basiskennis

"De cursus van boekhouden bevalt me zeer goed. Het is heel duidelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden, en het studeert vlot."

---

  10/10

Herborist 

"Interessante leerstof die makkelijk en vlot te verwerken valt. Steeds een fijne feedback en aanmoediging van de leerkracht bij elk nagekeken huistaak. Gewoon tof om te doen."

Reviews Hobbycursussen

  8/10

Fotografie

"Overzichtelijk en duidelijk. Er wordt ook gereageerd op vragen. Het studeren op eigen tempo is goed, zeker wanneer je voltijds werkt."

---

   10/10

Kleding Maken en Ontwerpen

"De lessen zijn duidelijk uitgelegd. Je kan alles perfect volgen. De huiswerken kunnen ook makkelijk doorgestuurd worden en de leerkracht geeft zeer goede feedback. Het is een leuke bezigheid."

--- 

  10/10

Gitaar

"Super cursus, alles duidelijk stap voor stap uitgelegd. Ik merk elke les dat ik vordering maak, dit maakt het leuk om vol te houden."

 
 

 
 

Reviews Taalcursussen

  8/10

Frans voor Beginners

"Hele leuke cursus om te volgen, de thema's zijn leuk en bruikbaar. Mijn huiswerk wordt altijd super snel verbeterd, dat is top!"

---

   10/10

Spaans voor Beginners + Gevorderden

"Alles is zeer duidelijk beschreven en verstaanbaar. Is een plezier om een studie te doen met NHA. Ik zou het zeker aanraden aan anderen."

---

  8/10

Zweeds voor Beginners

"Fijne opbouw van de lessen, door de combinatie van een dialoog, info over uitspraak, grammatica en oefeningen ben je snel op weg in een taal waar je oorspronkelijk niets van kent. Je kan alles op eigen tempo doen wanneer je wil en met feedback van een leerkracht. Zeer fijn!"

 

Reviews Eigen Zaak opleidingen

   8/10

Bedrijfsbeheer

"Heel leerrijk! Zeker aan te raden voor personen die op zichzelf een zaak willen starten."

---

   6/10

Eigen Nagelstudio Starten

"De cursus zelf is echt top en ik wordt enorm goed begleid enkel het materiaal vindt ik zelf wat minder van kwaliteit."

---

  10/10

Personal Trainer

"Ik ben tevreden over mijn cursus Personal Trainer. Ik leer veel bij, het is zeer duidelijk en in volgorde opgesteld. Het is gemakkelijk te volgen"


 

Reviews Secundair Onderwijs

   10/10

BSO Frans

Goede en overzichtelijke cursus! Inderdaad zeer goed gericht op de leerstof van examencommissiz

---

  10/10

BSO Nederlands

“Ik ben zeer tevreden over de opleiding, omdat het zeer goed uitgelegd wordt. En je studeert op je eigen tempo. Echt een aanrader!"

---

  10/10

BSO Frans

“Ik ben super tevreden met mijn cursus. Alles staat heel goed en duidelijk uitgelegd. Je kan ten alle tijden met je vragen terecht bij NHA. Mijn volgende opleidingen zal ik bij NHA volgen. Ik kan iedereen NHA aanbevelen!!”
 

 

Lees alle reviews » 

 
  

10/10
Haken

Een super leuke cursus, alles wordt goed uitgelegd en aan de hand van filmpjes verduidelijkt. Er wordt gestart met de basis en zo verder opgebouwd, er zijn hele leuke opdrachten om te maken. Er is telkens de mogelijkheid om bij elke nieuwe opdracht een vraag te stellen indien iets niet duidelijk is. Deze cursus is zeker de moeite waard als je interesse hebt om te leren haken.

8/10
Nail Art

Het les materiaal ,daar zou meer kunnen over uitgelegd worden,Wat er in het toilet zakje zit en wanneer te gebruiken in de cursus maar wel een interessante cursus

10/10
Windows 11

De cursus is helemaal goed.

10/10
Programmeren in C#

Huiswerk wordt snel bekeken, en vragen snel beantwoord

10/10
Office 365 voor Windows

De cursus die ik volg is voor mij netjes, overzichtelijk en precies goed voor wat ik ervan wil leren. De feedback is ook steeds heel snel.

8/10
Yoga

De cursus is heel uitgebreid en duidelijk. Ik ben zeer tevreden.

10/10
Astrologie

Op dit moment ben ik nog bezig met de cursus , maar waauw! Wat een aanrader. Ik heb gekozen voor de cursus met een docent en dat is echt wel de moeite. Je krijgt heel veel feedback. Ik had persoonlijk wel al wat geschiedenis met Astrologie , voor mij is de cursus dan ook echt een meerwaarde en heel duidelijk geschreven. Zeker wanneer je een beginneling bent raad ik aan om met een docent deze cursus te doen. Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb, het leert me elke keer mezelf en ook de mensen rondom mij beter begrijpen en je wordt bewuster. Voor mij dus een TOP cursus!

8/10
Kroatisch voor Beginners

Ik ben nog niet zo lang bezig: derde les. Ik heb een oplossing moeten bedenken om Kroatische letters te kunnen typen voor het huiswerk. Ik heb gelukkig een site gevonden waar je Kroatische letters kunt invoegen. Sommige sites bieden een kroatisch toetsenbord aan, maar dat is (voor mij) niet praktisch (ik kan niet vlot typen). Ik typ mijn tekst dus in een tekstvak van die site en moet dit dan kopiëren en plakken in een Word-document. Ik had aan de leraar praktische tips hieromtrent gevraagd, maar geen antwoord gekregen. Ik voel ook dat ik nood heb aan een overzichtelijk grammaticaboekje. In het huiswerk stond bv. een opgave (een uitzondering op de genitiefvorm) die niet in de cursus terug te vinden was; dit moet je dan gaan googelen. Graag dus een tip voor een praktische en overzichtelijke grammatica. Ik hou er niet van om over en weer blaadjes te moeten omslaan om een oplossing te vinden. Een woordenlijst en grammatica-samenvatting op het einde van elke les had ik handig gevonden - dit biedt meer structuur. Ik vind het eigenlijk nog te vroeg om een waardevolle beoordeling te geven. Maar misschien ga ik dan weer te traag? :-)

8/10
Vrij tekenen

De cursus valt heel goed mee. Het enige is dat er soms werlmiddelen in staan die ik niet ken. Ik ben echt een beginner. Een korte beschrijving van deze dingen zou handig zijn

10/10
Portugees voor Beginners

Heel leuk om op eigen tempo te kunnen leten. De cursus zit goed in elkaar, men kan “spelenderwijs” studeren volgens thema. Ook het feit dat iemand het huiswerk verbeterd geeft me een goed gevoel. Studeren met NHA is heel leuk

8/10
Dieren EHBO

Het is heel goed heel overzichtelijk ook de begeleiding is goed

10/10
Mental Coach + Bedrijfsbeheer

De cursus is heel mooi uitgewerkt en daardoor makkelijk te volgen van thuis uit. Het is leuk om een persoonlijke docent te hebben die je taken nakijkt en feedback levert over je werk. Het is een echte eyeopener en je leert heel veel over jezelf en hoe je jezelf kan veranderen of verbeteren, dat vindt ik heel leuk aangezien ik volop bezig ben met mijn persoonlijke ontwikkeling. Deze cursus is perfect voor mezelf en om anderen te helpen in hun groei.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!