Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Modeontwerper

Leuke organisatie, Interessant product , goede behandeling, vriendelijke mensen . Alles is top!

5/5
Russisch voor Beginners

Ik ben tot nog toe zeer tevreden. De inhoud is degelijk en bedriegt mij geenszins in mijn verwachtingen. Alles wordt helder uitgelegd en rustig opgebouwd; de grammaticale schema's zijn overzichtelijk. De oefenmogelijkheden zijn prima en het huiswerk is een belangrijk pluspunt. Verder vind ik het heel interessant dat de uitspraak buitengewoon duidelijk wordt, zowel in de teksten zelf, maar zeker ook nog eens in de woordenlijsten.

4/5
Chinees voor Beginners

De cursus bevalt me. Er staan blijkbaar wel enkele fouten in en gezien het een taal is waar ik geen voeling mee heb, ben vind ik dat wel spijtig. Gelukkig heb ik gekozen voor begeleiding, dus de leraar zet dit wel recht achteraf.

5/5
BSO Frans

Ik ben super tevreden met mijn cursus. Alles staat heel goed en duidelijk uitgelegd. Je kan ten alle tijden met je vragen terecht bij NHA. Mijn volgende opleidingen zal ik bij NHA volgen. Ik kan iedereen NHA aanbevelen!!

4/5
Tuinarchitectuur

De inhoud van de cursus is zeer interessant en sluit aan bij mijn vraag. Het inzenden van het huiswerk is beperkt tot 3gb wat voor plannen en foto’s niet heel veel is. Ik vind het jammer dat er geen extra kanaal is om te communiceren met je leraar Je kan je les pas insturen als je de volgende hebt gemaakt , om dan in je vorige les je vragen te stellen. Het tekstveld ook super klein... De voorleesfunctie is er, maar is niet gebruiksvriendelijk. Zo kan je niet starten en de volgende dag verder gaan waar je gebleven was. Dus de cursus even vast nemen is niet zo eenvoudig. De terugkoppeling van mijn leraar is zeer goed en duidelijk .

5/5
Notuleren

De samenstelling van de cursusinhoud en de bijhorende taken. Het heeft een heel duidelijk beeld op wat je nog meer moet opletten.

4/5
Sportmanagement

Voorlopig werkte ik 2 lessen af en ben bezig met les 3. De inhoud en taakomschrijving zijn mij duidelijk. De opvolging door de leerkracht en feedback over de oefenopgaven zijn top. De opdrachten voor de taken zijn leuk, er wordt verplicht verder te denken dan het boek en op die manier kan je ook bewijzen dat je de leerstof beheerst. Enige opmerking, bij enkele zaken in hoofdstuk 2 en 3 merk je wel duidelijk dat het een Nederlandse cursus is.

4/5
Schoonheidsspecialiste + Bedrijfsbeheer

Het is een heel aangename studie. Zeker voor wie er nog niks van kent Supergoed uitgelegd en aangenaam om te leren. Is echt stap voor stap een hele aanrader gewoon

5/5
Vertegenwoordiger

Heel goed

4/5
Nagelstyling met Acryl

Ik ben heel tevreden .. ik kan nog geen 5 sterren geven want ik ben nog volop bezig het helemaal te leren kennen.

4/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Voor mij persoonlijk is de cursus duidelijk en overzichtelijk geschreven. De lessen bouwen zich progressief op, wat je ruim de tijd geeft om de leerstof te oefenen en te beheersen. Het cursusmateriaal voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

3/5
Nieuwgrieks voor Beginners

De cursus bevalt me. Het duurt wel telkens een week vooraleer mijn huiswerk verbetert wordt, dit vind ik wel lang.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!