Gratis brochure

Hobbycursussen

Wil jij een nieuwe hobby leren, of wil je juist beter worden in je huidige hobby? Of je voorkeur nu uitgaat naar handlettering, verhalen schrijven, nail art of wijn, bij NHA vind je de hobbycursus die bij je past. Je leert op gestructureerde en plezante wijze, waardoor je méér plezier uit je hobby haalt. Ontwikkel bijvoorbeeld je muzikale of creatieve vaardigheden, of verbeter je computervaardigheden. Welke hobbycursus ga jij volgen?

De perfecte vrijetijdsbesteding

Wil jij iets nuttigs met je tijd doen en leer je graag iets nieuws? Maar wil je wel met iets plezants bezig zijn? Dan is een hobbycursus van NHA de perfecte optie. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, dus er zit beslist iets bij waar je goesting in hebt. Het grote voordeel van onze hobbycursussen is dat je snel van start kunt. Je schrijft je in en krijgt direct toegang tot het lesmateriaal.
 

Begeleiding van een docent

De meeste hobbycursussen in ons aanbod zijn te volgen met professionele begeleiding van een vakdocent. De docent zal je huiswerk nakijken en eventuele vragen beantwoorden. Op deze manier kun je beter worden in een hobby naar keuze.

Wil je bijvoorbeeld kalligrafie leren? Of kies je voor de thuiscursus gitaar? Of toch liever iets in de theoretische hoek, met een cursus psychologie? De keuze is geheel aan jou. Door het gevarieerde aanbod zit er ongetwijfeld een hobbycursus bij die aansluit bij je wensen.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Hobbycursussen van topkwaliteit

NHA biedt een ruim aanbod aan hobbycursussen van hoge kwaliteit. Het voordeel is dat je op je eigen tempo leert, waar en wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt de lessen per post thuis, maar je kunt ook online studeren. Het lesmateriaal wordt namelijk ook in de online studentenplaza beschikbaar gesteld.

Daarbij ontvang je bij veel hobbycursussen een materialenpakket (inclusief). Van een gitaar bij de uitgebreide gitaarcursus tot een set kalligrafeerpennen bij de kalligrafiecursus.

Een hobbycursus van NHA kan je veel meer brengen dan een nieuwe hobby. Zo kan het ook een opstapje zijn naar een carrière. Veel studenten volgen na hun hobbycursus nog een beroepsopleiding. Schrijf je vandaag nog in voor een cursus naar keuze!

Daarom studeren bij NHA

 • Persoonlijke begeleiding 
 • 15 dagen gratis op proef
 • Specialist in hobbycursussen
 • Waar en wanneer je wilt
Lees meer over studeren bij NHA »
 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!