Gratis brochure

Beroepsopleidingen

Van een Dactylo cursus tot een opleiding Administratief Bediende: behaal een NHA-instituutsdiploma. Je persoonlijke docent begeleidt je tot je geslaagd bent (100 procent examengarantie). Volg een beroepsopleiding via afstandsonderwijs van NHA naast je job en hobby’s en ga voor een gewaardeerd diploma.

Verschillende branches en interessegebieden

Het maakt niet uit waar je voorkeur naar uitgaat. Of je nu op zoek bent naar een opleiding die je verder brengt in je huidige werkveld, of als je juist een studie wil volgen die je een compleet nieuw toekomstperspectief biedt. Bij NHA vind je de beroepsopleiding die je zoekt!

Met slechts enkele uren studie per week werk je naar een waardevol diploma waarmee je je ambities kunt waarmaken. Zo is bijvoorbeeld het vakgebied Programmeren erg populair. Ga jij leren Python programmeren of kies jij een cursus C# programmeren? Ongeacht welke richting jij kiest: er is altijd een beroepsopleiding die aansluit bij jouw wensen. 
 

Van begrafenisondernemer tot middle management

Het mooie aan de beroepsopleidingen van NHA is dat je allerlei richtingen uit kunt. Zo kun je een eigen bedrijf starten in wimperextensions, maar je kunt ook in de richting management gaan kijken, bijvoorbeeld met de cursus Middle Management of Projectmanagement, of misschien zelfs een cursus Leidinggeven. Met het ruime aanbod in afstandsonderwijs dat NHA te bieden heeft, is er zeker een beroepsopleiding te vinden die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Maar niet alleen complete beroepsopleidingen behoren tot de mogelijkheden. Je kunt er ook voor kiezen om een cursus te volgen om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen. Zo staat een cursus Excel altijd goed op je CV, net als een taal. Zo kun je bijvoorbeeld Engels of Frans leren via een thuisstudie.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Opleiding via afstandsonderwijs bij NHA

Begin vandaag nog met een opleiding via afstandsonderwijs bij NHA en haal een certificaat of een diploma. Je geeft je carrière echt een boost met een van onze thuisstudies. De opleidingen zijn prima te combineren met een job, gezinsleven en hobby's. Bij NHA studeer je namelijk waar en wanneer je wilt, helemaal op je eigen tempo. Jij vergroot je toekomstmogelijkheden.

Waar wacht je nog op? Vraag een vrijblijvende digitale proefles aan van de opleiding van jouw keuze, en schrijf je snel in als de cursus jou bevalt!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!