Gratis brochure

Beroepsopleidingen

Van een Dactylo cursus tot een opleiding Administratief Bediende: behaal een NHA-instituutsdiploma. Je persoonlijke docent begeleidt je tot je geslaagd bent (100 procent examengarantie). Volg een beroepsopleiding van NHA naast je job en hobby’s en ga voor een gewaardeerd diploma.

Verschillende branches en interessegebieden

Het maakt niet uit waar je voorkeur naar uitgaat. Of je nu op zoek bent naar een opleiding die je verder brengt in je huidige werkveld, of als je juist een studie wil volgen die je een compleet nieuw toekomstperspectief biedt… bij NHA vind je de beroepsopleiding die je zoekt. Met slechts enkele uren studie per week werk je naar een officieel diploma waarmee je je ambities kunt waarmaken. Welke beroepsopleiding van NHA ga jij volgen?

 

Van begrafenisondernemer tot middle management

Het mooie aan de beroepsopleidingen van NHA is dat je tal van richtingen uit kunt. Zo kun je een eigen bedrijf starten als begrafenisondernemer, maar je kunt ook in de richting management gaan kijken, bijvoorbeeld met de cursus Middle Management of Projectmanagement, of misschien zelfs een cursus Leidinggeven. Met het ruime aanbod dat NHA te bieden heeft, is er zeker een beroepsopleiding te vinden die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Maar niet alleen complete beroepsopleidingen behoren tot de mogelijkheden. Je kunt er ook voor kiezen om een cursus te volgen om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen. Zo staat een cursus Excel altijd goed op je CV, net als een taal. Zo kun je bijvoorbeeld Engels of Frans leren middels een thuisstudie.

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
Wij helpen je graag verder!

Beroepsopleiding voor een mooie toekomst

Begin vandaag nog met een vakopleiding bij NHA en haal een getuigschrift of een diploma . Van een cursus Webdesign tot een opleiding Administratief Bediende: kies je eigen carrièrepad. Je krijgt begeleiding van jouw persoonlijke vakdocent totdat je bent geslaagd. We bieden dan ook 100% examengarantie.

Bij NHA studeer je waar en wanneer je wilt, helemaal in je eigen tempo. Met slechts enkele uren studie per week vergroot jij je toekomstmogelijkheden. Start vandaag nog met een beroepsopleiding.

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
  • Verbreed jouw arbeidskansen
  • Lekker in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Wij helpen je graag verder!
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!