Gratis brochure

Secundair Onderwijs

Een officieel erkend diploma Beroepssecundair Onderwijs (BSO) behalen? Met een BSO cursus van NHA leer je thuis in alle rust en word je goed voorbereid op diverse erkende examens van de examencommissie van de Vlaamse gemeenschap. 

Van vakken als BSO Nederlands, BSO Frans, BSO Engels tot BSO Wiskunde, BSO Wetenschappen of BSO Geschiedenis: alle BSO cursussen van NHA zijn volledig afgestemd op het leerplan van de examencommissie.

 

Secundair Onderwijs

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Secundair Onderwijs

Elke cursus is volledig op maat gemaakt en afgestemd op het leerplan van de Examencommissie van de Vlaamse gemeenschap, de vroegere Middenjury. Als je de cursus gestudeerd hebt, ben je degelijk voorbereid op het examen.  Je leert niets te weinig maar ook niets te veel.

Leer in je eigen tempo. Een huiswerkdocent begeleidt je van de eerste les tot aan het examen. Met de volledige examengarantie van NHA ben je vanaf de allereerste les tot aan het moment dat je slaagt verzekerd van goede begeleiding.Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Niet geslaagd? Lesgeld terug!
  • Voor een erkend diploma
  • In je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Wij helpen je graag verder!
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!