Gratis brochure

Secundair Onderwijs

Een officieel erkend diploma Beroepssecundair Onderwijs (BSO) behalen? Met een BSO cursus van NHA leer je thuis in alle rust en word je goed voorbereid op diverse erkende examens van de examencommissie van de Vlaamse gemeenschap. 

Van vakken als BSO Nederlands, BSO Frans, BSO Engels tot BSO Wiskunde, BSO Wetenschappen of BSO Geschiedenis: alle BSO cursussen van NHA zijn volledig afgestemd op het leerplan van de examencommissie.

 

Secundair Onderwijs

Haal je secundair diploma

Via tweedekansonderwijs bij NHA ben jij straks ook het in bezit van je diploma secundair onderwijs. Het voordeel van studeren via NHA is dat je op je eigen tempo kunt leren. Daarbij kun je studeren waar en wanneer je wil. Uiteraard krijg je voldoende begeleiding vanuit je persoonlijke vakdocent. Wanneer je huiswerk instuurt, dan zal je docent dit nakijken en terugkoppelen. Ook kun je tijdens je huiswerkmoment vragen sturen. Op deze manier begeleiden we jou naar jouw secundair onderwijs diploma.

 

Theoretische vakken volgen op jouw tempo

Bij NHA kun je de theoretische BSO vakken halen via afstandsonderwijs. Wanneer je bijvoorbeeld één of meerdere basisvakken niet hebt gehaald, zoals Wiskunde of Frans, dan kun je deze specifieke vakken kiezen uit ons aanbod in thuiscursussen. Je ontvangt het lesmateriaal per post thuis, maar je kunt het ook online inzien in de studentenplaza via jouw persoonlijke inlogs. Je bepaalt zelf het tempo. Het is dus zeer flexibel studeren en deze vorm van secundair onderwijs kan dan ook perfect gevolgd worden wanneer je al werkt. 

Secundair onderwijs als thuisstudie

Wanneer je bij NHA kiest voor secundair onderwijs, dan kun je rekenen op cursussen die stuk voor stuk volledig op maat zijn gemaakt. Ze zijn afgestemd op het leerplan van de Examencommissie van de Vlaamse gemeenschap, de vroegere Middenjury. Als je de cursus gestudeerd hebt, ben je degelijk voorbereid op het officiële examen. Je leert niets te weinig maar ook niets te veel.

Haal je secundair onderwijs diploma op je eigen tempo. Een huiswerkdocent begeleidt je van de eerste les tot aan het examen. Met de volledige examengarantie van NHA ben je vanaf de allereerste les tot aan het moment dat je slaagt verzekerd van goede begeleiding.

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Niet geslaagd? Lesgeld terug!
  • Voor een erkend diploma
  • Op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!