Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis brochure

Secundair Onderwijs

Een officieel erkend diploma Algemeen Secundair Onderwijs (ASO) of Beroepssecundair Onderwijs (BSO) behalen? Met een ASO of BSO cursus van NHA leer je thuis in alle rust en ben je optimaal voorbereid op de erkende examens van de examencommissie van de Vlaamse gemeenschap. 

Van vakken als ASO Nederlands, ASO Economie en ASO Wiskunde 6 tot BSO Kantoor of BSO Geschiedenis: alle ASO en BSO cursussen van NHA zijn volledig afgestemd op het leerplan van de examencommissie.

Secundair Onderwijs

Secundair Onderwijs

Elke cursus is volledig op maat gemaakt en afgestemd op het leerplan van de Examencommissie. Als je de cursus gestudeerd hebt, ben je degelijk voorbereid op het examen.  Je leert niets te weinig maar ook niets te veel.

Leer in je eigen tempo. Een huiswerkdocent begeleidt je van de eerste les tot aan het examen. Met de volledige examengarantie van NHA ben je vanaf de allereerste les tot aan het moment dat je slaagt verzekerd van goede begeleiding.Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Niet geslaagd? Lesgeld terug!
  • Voor een erkend diploma
  • Lekker in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
  
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!