Gratis brochure

Gratis proefperiode van 15 dagen

Wij begrijpen dat je vooraf niet volledig in kunt schatten hoe een cursus of opleiding is voordat je eraan begint. Dat is precies de reden waarom je bij NHA elk studiepakket vrijblijvend 15 dagen op proef krijgt toegezonden. Zo kun je zelf ervaren of de cursus of opleiding bij je past!

Je ontvangt het studiepakket per post thuis en je krijgt ook toegang tot de digitale leeromgeving (Plaza). Je kunt de lessen doornemen en als deze goed bevallen ga je aan de slag en is je studie gestart.

Bevalt de cursus je niet? Geen probleem. Dan kun je het complete pakket binnen 15 dagen onbeschadigd en aangetekend terugsturen.

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen vijftien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst. Je dient het pakket in dat geval aangetekend en onbeschadigd retour te sturen.

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!