Gratis brochure

 

Werken vanuit huis dankzij de opleidingen van NHA

Is werken vanuit huis een ideale oplossing voor jou? De opleidingen van NHA maken het mogelijk!

Lijkt het jou ideaal om te werken vanuit huis? Is een eigen bedrijf starten vanuit huis je ultieme streefdoel? Wil je bijvoorbeeld je eigen online juwelen webshop starten? Begin eraan met de opleidingen van NHA! De praktisch gerichte Eigen zaak starten-cursussen van NHA bezorgen je een degelijke vakkennis, maar leren je ook de beginselen van het zelfstandig ondernemerschap.

 

Een eigen bedrijf starten vanuit huis: ideeën opdoen met NHA

Wil je als zelfstandige werken vanuit huis, maar weet je niet goed welke activiteit je wilt uitvoeren? Laat je inspireren door de Eigen zaak starten-opleidingen van NHA. In het aanbod van NHA vind je ongetwijfeld een cursus die aansluit bij je interesses.

Voorbeelden zijn beroepen als freelance copywriter, schoonheidsspecialiste, pedicure, het runnen van een webshop enzovoorts. Met de opleidingen van NHA verwerf je een degelijke vakkennis van het betrokken beroep.

De Eigen zaak starten-cursussen bereiden je echter ook voor op het zelfstandig ondernemerschap. Je leert hoe je klanten aantrekt, een goede relatie met je klanten opbouwt, je administratie bijhoudt en zo verder.

 

Zelfstandig werken vanuit huis: kennis van bedrijfsbeheer nodig

Als beginnende zelfstandige moet je een voldoende kennis van het ondernemerschap aantonen alvorens te starten met je bedrijf.

Als je deze basiskennis niet kunt bewijzen met je diploma of je ervaring, volg dan de NHA-cursus Bedrijfsbeheer. Na voltooiing van deze opleiding ben je klaar om examen af te leggen voor de Centrale Examencommissie en het erkende diploma Bedrijfsbeheer in de wacht te slepen.

In de opleiding Bedrijfsbeheer leer je ook wat een ondernemingsplan is en hoe je een ondernemingsplan moet opstellen. Vooral het financiële luik is belangrijk: je moet een onderbouwde schatting geven van je verwachte inkomsten en je uitgaven. Als je geld moet lenen om voldoende startkapitaal te verzamelen, zal een bank of een investeerder zich vooral op je ondernemingsplan baseren.

 

Je bedrijf laten registreren

Voor de registratie van je bedrijf moet je naar een ondernemingsloket bij jou in de buurt. Het ondernemingsloket gaat na of aan alle voorwaarden voldaan is, of je de nodige kennis van bedrijfsbeheer bezit en over alle vergunningen beschikt.

Vervolgens wordt je bedrijf geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Je zaak ontvangt een ondernemingsnummer en een btw-nummer. Nu kun je beginnen te werken vanuit huis!

 

Je zaak goed beheren

Aan boekhouden ontsnapt geen enkele zelfstandige. Om de winstgevendheid van je zaak in het oog te houden, moet je perfect je inkomsten en uitgaven kennen. De opleiding Boekhouden Basiskennis leert je de kneepjes van het vak.

Ook reclame en publiciteit is belangrijk voor je zaak. De commerciële beroepsopleidingen van NHA zijn interessant voor elke beginnende ondernemer. Tenslotte hebben we een aantal ondersteunende cursussen zoals leren typen, MS Office enzovoorts.

Na het volgen van een Eigen zaak starten-cursus ontvang je als beginnende zelfstandige bovendien de hulp van een (gratis) ondernemerscoach van NHA.

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle bedrijfscursussen bekijken »
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!