Gratis brochure

Taalcursussen

Wil je graag een taal leren? Bij NHA kun je diverse taalcursussen volgen, van een cursus Frans tot een cursus Russisch tot foutloos de Nederlandse taal schrijven en spreken. NHA is thuis in taalcursussen. Of je nu je zakelijke communicatieve vaardigheden wilt verbeteren of je verstaanbaar wilt maken op vakantie: de taalcursussen van NHA bieden je een andere kijk op de wereld.

Taalcursussen vanuit het Nederlands

Snel een taal leren vanuit het Nederlands of Engels

Wil je graag je taalvaardigheden vergroten, voor welke reden dan ook? Bij NHA heb je de keuze uit tientallen cursussen waarmee je vanuit het Nederlands een compleet nieuwe taal kunt leren. Enkele populaire cursussen zijn Spaans leren en Italiaans leren, maar ook uniekere cursussen worden veelvuldig gevolgd. Denk daarbij aan Japans, Thais of Arabisch leren.

Een groot aantal talen zijn verdeeld in een beginners module en een gevorderden module. Deze zijn samen of apart te bestellen. Ben je dus al bekend met een taal, dan kun je in een aantal gevallen ook op een hoger niveau instromen. Dit maakt talen leren voor iedereen efficiënt en uitdagend!
 

Easy Learning systeem

Stap voor stap een taal leren zoals een kind zijn moedertaal leert: dát is de insteek van het door NHA ontwikkelde Easy Learning systeem. Met de focus op praktisch en actief taalgebruik, en minder op grammatica, zul je al snel na het begin van je talencursus al resultaat merken.

Het bewezen systeem heeft al bij veel cursisten zijn vruchten afgeworpen, en dit kan het ook voor jou gaan doen. Of je nu kiest voor Duits leren of Portugees: bekijk dus snel ons cursusaanbod en kies een taal die bij jou past. 
 

Inclusief een handige Taal-app

Talen leren doe je effectief en gemakkelijk met het NHA studiemateriaal. En we hebben ook nog een extraatje waarmee je nóg leuker een taal eigen maakt. Je ontvangt namelijk een Taal-app bij je cursus. Hiermee kun je op een plezante en efficiënte manier je talenkennis verbeteren. Je start zo via je telefoon of tablet eenvoudig met je taalcursus. Het is een praktische aanvulling op je studiemateriaal. 

Taalcursussen

Snel een buitenlandse taal leren vanwege een congresbezoek of je verdiepen in de taal van je vakantiebestemming? NHA biedt taalcursussen voor schriftelijke en mondelinge communicatie. De NHA-taalcursussen volg je op je eigen tempo. Het is een soort avondschool / avondopleiding, maar met als extra voordeel dat je kunt studeren waar en wanneer je wilt.

Van Roemeens tot Italiaans en van Zweeds tot Chinees: alle opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteit. Al na de eerste lessen bezit je een flinke woordenschat en voer je de eerste gesprekken. Kies nu uit meer dan 70 talen!


Daarom studeren bij NHA

  • Studeer op je eigen tempo
  • 15 dagen gratis op proef
  • Een van de grootste taalopleiders van België
  • Nu met gratis Taal-app
Lees meer over studeren bij NHA »
 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!