Gratis brochure

Computer

Relatief kort geleden tikten mensen nog op een typemachine, nu is een computer in elk huishouden en bedrijf de meest normale zaak van de wereld. De techniek gaat razendsnel, maar kunnwn je computervaardigheden de ontwikkelingen ook een beetje bijhouden? Geen zorgen: een computer cursus van NHA helpt je verder. Leer bijvoorbeeld blind typen met Dactylo, leer werken met spreadsheets in de cursus Excel en leer technisch tekenen in de cursus AutoCAD. Of ga juist wat meer richting programmeren, bijvoorbeeld met de cursus PHP / MySQL. Met de computer cursussen en opleidingen van NHA word je vaardiger op computergebied. 

Computervaardigheden

Tegenwoordig speelt de computer een onmisbare rol in onze samenleving. Wie niet met een computer kan werken, heeft het niet zo gemakkelijk om aan werk te raken of om bepaalde taken uit te voeren. Hoe staat het met jouw computervaardigheden? De ontwikkelingen op het gebied van computertoepassingen, het internet en sociale media gaan razendsnel. Is het nodig om jouw computervaardigheden wat bij te schaven? NHA biedt tal van thuisopleidingen aan om je kennis over computers en softwareapplicaties op peil te brengen.  

 

Computervaardigheden verbeteren met thuisstudie

In onze moderne maatschappij evolueert de techniek zo snel, dat je nauwelijks kunt bijbenen. En van vrijwel iedereen wordt tegenwoordig verwacht dat hij of zij vlot met een computer kan werken – ook van oudere mensen. Om je vaardigheden op het vlak van informatica, internetgebruik en sociale media up-to-date te houden, zou je je voortdurend moeten bijscholen. Misschien heb je je handen al vol met een veeleisende baan, een groot gezin en een druk sociaal leven? Dan blijft er inderdaad maar weinig tijd over om nog avondschool te volgen. Computerlessen (voor ouderen) zijn daarom populairder dan ooit. En de thuiscursussen van NHA zijn de perfecte oplossing als je je computervaardigheden verder wilt ontwikkelen!

 

Ruime keuze in computercursussen bij NHA

Er is meer dan keuze genoeg in NHA-thuiscursussen om vaardiger te worden in het gebruik van pc’s en allerlei softwarepakketten. Voor wie vanaf nul wil beginnen, raden we de opleiding ‘Populair computergebruik’ aan. Ook onze thuisopleidingen Word (tekstverwerking), Excel (spreadsheetprogramma) en Office (kantoorpakket) mogen op veel belangstelling rekenen. Wil je weten hoe het besturingssysteem van je pc werkt? Volg dan de thuisopleiding Windows.  Computervaardigheden omvatten natuurlijk ook snel en foutloos typen op een toetsenbord. Dat leer je perfect in de NHA-thuiscursus Dactylo. Wie al wat meer ervaring heeft met het gebruik van pc’s en smartphones, kan zijn computervaardigheden nog vergroten met een bijvoorbeeld een thuiscursus Webdesign (zelf een website opbouwen), AutoCAD (technisch tekenen op de pc), PHP/MySQL (programmeertalen) of Apps Programmeren (ontwikkelen van mobiele applicaties). En er zijn nog veel meer IT-opleidingen om je computervaardigheden op het hoogst mogelijke niveau te brengen!

 

Thuis studeren wanneer en hoe lang je zelf wilt

Met de thuisopleidingen van NHA hoef je niet meer naar school. Als je per dag nog een half uurtje over hebt, kun je die tijd efficiënt gebruiken om je computervaardigheden flink uit te breiden. Gewoon thuis, in je woonkamer, slaapkamer of je tuin. Haast is er niet bij, want je krijgt bij elke NHA-cursus drie jaar lang ondersteuning van een persoonlijke vakdocent. Jouw docent verbetert je huiswerk en evalueert jouw vorderingen. En vooral: je mag hem of haar al je vragen voorleggen over de leerstof.  Bovendien maak je via het digitale leerplatform van NHA kennis met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Zo heb je zeker niet het gevoel dat je moederziel alleen aan het studeren bent.

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!

Gratis proefles beschikbaar

Twijfel je tussen twee verschillende computeropleidingen? Dan schrijf je je eenvoudig in voor een gratis proefles. Zo kom jij erachter welke opleiding het beste bij jou past. Heb je vragen over de computeropleidingen? Contacteer dan NHA. De degelijkheid en kwaliteit van de NHA-cursussen zal je ongetwijfeld direct opvallen.

Wil je bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen op informaticagebied en je computervaardigheden op peil houden? Schrijf je nu in voor een leerrijke computercursus van NHA!

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug, als je niet slaagt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!