Windows  

Nú met GRATIS tablet
Windows
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
7x
39,90

of 


€279,00
5/5

Beoordeeld door 6 student(en)

 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 7 maanden
ALGEMEEN

Wil je meer uit je pc halen? Start de cursus Windows 11

Heb jij een computer met Windows 11? Die kans is groot, want Windows 11 is het meestgebruikte besturingssysteem ter wereld. Ondanks dat veel mensen dit besturingssysteem op hun pc hebben staan, kunnen velen er minder goed mee werken dan ze zouden willen.

Deze uitgebreide cursus Windows 11 laat je kennis maken met alle handige aspecten van dit nieuwste besturingssysteem. Wanneer je deze cursus hebt afgerond, dan heb je een uitstekende basis waar je zowel op je job als thuis veel aan hebt. Dus heb jij moeite met het vinden van de juiste instellingen van je Windows? Of denk je dat je alle functionaliteiten van Windows 11 niet optimaal benut? Dan is deze cursus Windows 11 echt wat voor jou!
 

Leer de basisvaardigheden stap voor stap

Op een heldere en toegankelijke manier neemt deze cursus je mee in de wereld van Windows 11.

Je begint bij de basis. Het geeft dus niks als je nog helemaal niets af weet van dit besturingssysteem. Je leert stap voor stap steeds meer. Kan je wel al een beetje overweg met Windows 11? Dan zul je zeker en vast nog iets nieuws ontdekken wat je nog niet wist. Iedereen kan werken met Windows 11. Ook jou gaat het lukken met behulp van deze cursus. Een wereld zal voor je opengaan en je zult zien dat het alsmaar plezanter wordt om met je computer te werken.

Van een brief tikken in Word tot het opslaan van foto’s. Maar ook berekeningen maken, e-mails versturen en internetten zijn onderdelen die aan bod komen in deze Windows 11 cursus. Voor je het weet heb je alles onder de knie en kan je zelfstandig aan de slag.

Het mooie aan deze cursus Windows 11 is dat alle vaardigheden die je leert, ook meteen in het dagelijkse leven toepasbaar zijn. Dus wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van computergebruik? Wil je niet meer afhankelijk zijn van de hulp van anderen? Kies dan voor deze uitgebreide cursus Windows 11 en ga meteen aan de slag.
 

Veel oefeningen die je écht verder helpen

De lessen van de cursus Windows 11 zijn allemaal overzichtelijk weergegeven en gemakkelijk te volgen. Geen ingewikkeld taalgebruik, maar gewoon duidelijke instructies. Datzelfde geldt voor de vele oefeningen die je krijgt.

Je gaat ontzettend veel leren met deze cursus. Windows 11 kent straks geen geheimen meer voor jou. Je gaat aan de slag met veel handige oefeningen waar je ook écht iets aan hebt. Daarnaast krijg je wat theoretische achtergrondkennis. Maar de focus van deze Windows 11 cursus ligt op de praktijk. Zo weet je zeker dat je na het afronden van de cursus goed zelfstandig kunt werken met de computer.
 

Veilig werken met de computer

Veilig werken met de computer is erg belangrijk. Veel mensen voelen zich kwetsbaar wanneer zij hun computer gebruiken. Iedereen kent de verhalen namelijk wel.

En daarom ligt in deze Windows 11 cursus ook de focus op veilig werken met de computer. Naast de dagelijkse vaardigheden als internetten en e-mailen, ga je ook een aantal belangrijke technische handelingen leren. Geen zorgen, dat klinkt moeilijker dan het daadwerkelijk is. Deze cursus Windows 11 helpt je op een duidelijke manier, stap voor stap op weg.

Door het leren van deze belangrijke technische handelingen kun jij altijd veilig je weg op het internet en op de computer vinden. Je leert je computer te onderhouden en up-to-date te houden. Ontdek hoe je je gegevens beveiligt en hoe jij veilig en zonder zorgen je computer kunt gebruiken.

Deze cursus Windows 11 is helemaal compleet! Nooit meer zorgen dus over je bewegingen op je computer.
 

Gratis upgrade van Windows 10 naar Windows 11

Het is goed mogelijk dat jij nog niet over de nieuwste versie van Windows, Windows 11, beschikt. Veel mensen maken nog gebruik van Windows 10. Het is aan te raden om dan de upgrade naar Windows 11 te installeren. Deze versie is namelijk veiliger en kent een aantal handige functionaliteiten die zijn voorganger niet heeft.

Beschik je over Windows 10 en wil je toch deze cursus volgen? Dat kan! In de cursus word je duidelijk uitgelegd hoe je controleert welke Windows versie je op je computer hebt staan. Ook leer je hoe je gemakkelijk en zonder zorgen Windows 11 op je computer installeert, mocht je deze nog niet hebben. Deze upgrade is helemaal gratis. Dus mocht je niet over de juiste Windows versie beschikken, dan kun je deze cursus Windows 11 evengoed volgen.
 

Zeer geschikt voor beginners

Ben jij (nog) niet goed op de pc? Dan is deze cursus Windows 11 ideaal voor jou. Je hoeft namelijk geen enkele kennis te hebben om toch de cursus goed te kunnen volgen. Je gaat een goede basis leggen voor Windows 11, zodat je vervolgens vol vertrouwen achter je pc kunt plaatsnemen.

En heb je daarna de smaak van het leren te pakken? Dan zijn er nog talloze andere computercursussen die je kunt volgen om je kennis nog meer uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een cursus Word, Excel of Office.
 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Windows

Windows is een zogenaamd grafisch besturingsprogramma. Met Windows bestuur je jouw computer zeer eenvoudig met behulp van de muis. Alle mogelijkheden zijn op het scherm in de vorm van gemakkelijke menu′s en pictogrammen (kleine afbeeldingen) te vinden. In de praktische cursus Windows leer je om te gaan met de vele mogelijkheden van het besturingsprogramma.

Je leert hoe je de computer kunt gebruiken voor een groot aantal dagelijkse dingen: brieven tikken, berekeningen maken en gegevens bijhouden. Ook technische handelingen voor het onderhouden van jouw machine en het veiligstellen van gegevens komen aan bod. Natuurlijk besteden we in deze cursus ook aandacht aan moderne communicatie als e-mail en het internet. Al de eerste les breng je achter jouw computer door.

Daarnaast zul je ook wat theoretische achtergronden leren. De cursus blijft echter vooral een praktische cursus. Nadat je het werken met Windows onder de knie hebt, kun je gaan werken met de vele toepassingspakketten, waaronder Office.

Windows & Office

Van alle pakketten onder Windows, wordt Office het meest gebruikt. Als je Office beheerst, heb je bij veel werkgevers een streepje voor. Deze cursus is een perfecte aanvulling op Windows. In de cursus leer je tekstverwerken (Word), rekenen met een Spreadsheet (Excel), gegevensbeheer (Access), de elektronische agenda (Outlook) en presenteren (PowerPoint).

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Windows, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Windows 11

De cursus is helemaal goed.

10/10
Windows 11

Windows 11 is een aan te raden cursus. De boeken zijn zeer goed met uitleg en veel zelf te maken taken zodat je het begrijpt. Het enige nadeel is dat je vragen over de volgende les kan indienen met je huistaak van de les ervoor.

10/10

Maar 1 probleem je kan geen vragen stellen als er iets niet lukt

10/10

Ik heb er lang over getwijfeld over het volgen van deze cursus op deze manier , maar uiteindelijk ben ik er dan toch voor gegaan en heb ik er nog geen moment spijt van. Een groot pluspunt is dat je huiswerk kunt toesturen en dat dit door een docent wordt nagekeken . Zo heb je een externe controle of je effectief goed bezig bent en waar nodig is bij te sturen.

DIPLOMA

Diploma Windows

Bij NHA rond jij de cursus Windows af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de voorziene tijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.

Als je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, kun je je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingediend en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.


Examengarantie

Wanneer je niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaves opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing op tussentijds geannuleerde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingediend en na de startdatum aantoonbaar twee keer aan hetzelfde theoretisch examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de leerstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiervoor wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na de inschrijvingsdatum.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus Windows in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Windows, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur van de cursus Windows is 7 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema digitalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

Lesgeld

Windows 11
7x €39,90 of €279,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
7x 39,90
of €279,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

De cursus is helemaal goed.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!