Dactylo  

Nú: met GRATIS tablet
Dactylo
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
3x
63,00

of 


€189,00
5/5

Beoordeeld door 3 student(en)

 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Inclusief 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Leer snel blind typen met de cursus Dactylo

Ja, de shcrijvre ban dit stujke tekst kan heeel snel typen… Maar op deze manier heb je er weinig aan. Een brief maken of snel een e-mail versturen? Een zakelijk rapport typen of een geanimeerd Facebookbericht schrijven? Wanneer je op de juiste wijze blind kunt typen, bespaar je tijd. Veel tijd. Je leert het in de cursus Dactylo.

Zowel thuis als op het werk maak je dagelijks gebruik van de computer. Goede typevaardigheid komt dan ook altijd en overal van pas. Wil jij ook sneller en beter leren typen? Volg dan de cursus Dactylo van NHA!

Snel resultaat

In de Dactylo cursus leer je eenvoudig hoe je blind kunt typen. Al na een paar lessen zie je verbluffend resultaat en aan het eind van de cursus behaal je een snelheid van minimaal 130 aanslagen per minuut. Wees gerust, dan komt er nog net geen rook uit je toetsenbord.

De cursus is geschikt voor zowel Windows- als MAC-gebruikers.

Met het duidelijke lesmateriaal en de interactieve leeromgeving is de interactieve cursus Dactylo geschikt voor jong en oud. De lessen zijn helder opgebouwd en je krijgt duidelijke instructies. Ook prettig: je leert meteen alles over een juiste werkhouding en de beste stand van je handen en vingers. Zo voorkom je RSI-klachten.

Succes verzekerd met Dactylo

Blind typen lijkt misschien lastig, maar is echt heel eenvoudig aan te leren en ook nog eens plezant om te doen. Wanneer je de vaardigheid eenmaal in je vingers hebt, raak je dit bovendien niet snel meer kwijt.

Na het afronden van de cursus Dactylo typ je vol vertrouwen en met een flink tempo. Een waardevolle vermelding waard op je cv, maar zeker ook een vaardigheid waar je thuis plezier van zult hebben.

Volg de Dactylo cursus zodat je een onleesbare woordenbrij voortaan voorkomt. Word de baas over je toetsenbord en verhoog je werksnelheid aanzienlijk met de cursus Dactylo!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Dactylo

Inclusief interactieve leeromgeving

Bij de cursus Dactylo van NHA gaan leren en plezier hand in hand. De opleiding Dactylo bevat 19 lessen met tal van oefeningen en speciaal geselecteerde teksten.

Of je nu een beginnend typist bent of je typevaardigheid wilt vergroten, deze methode is geschikt voor iedereen. Daarbij bepaal je constant jouw eigen tempo. De computer houdt je voortgang voortdurend bij door de nauwkeurigheid, snelheid en tijd aan te geven.

Na de voltooide oefeningen krijg je automatisch een overzicht van de resultaten. Daarnaast vind je leuke spelletjes om jouw typevaardigheid nog verder te verbeteren. Ons interactieve typeprogramma kun je gebruiken tot 30 november 2023. Je hebt dus nog alle tijd om te starten en de cursus te doorlopen.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Dactylo, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

5/5
Dactylo

de typing master is zeer goed het was niet echt duidelijk hoe ik het huiswerk moest opsturen en heb daarvoor gebelt maar daar konden ze mij niet echt op antwoorden

5/5
Dactylo

Zeer goede en duidelijke cursus en oefeningen. Oefening baart kunst!

5/5
Dactylo

Veel oefeningen mooi en overzichtelijke cursus veel tips

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift Dactylo

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Enige ervaring met de computer is gewenst.


NHA kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus Dactylo in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Dactylo, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur van de cursus Dactylo is 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

Lesgeld

Dactylo
3x €63,00 of €189,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
3x 63,00
of €189,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

5/5

de typing master is zeer goed het was niet echt duidelijk hoe ik het huiswerk moest opsturen en heb daarvoor gebelt maar daar konden ze mij niet echt op antwoorden

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!