Gratis brochure

Opleiding IT

De IT heeft de toekomst, daar mogen we zeker van zijn. Een opleiding IT is ongetwijfeld een waardevolle investering, die jouw kansen op een interessante job aanzienlijk verhoogt. IT of informatietechnologie beheerst ons dagelijks leven. Er zijn nog maar weinig mensen die geen pc, tablet, smartphone of iPhone gebruiken. We kunnen haast niet meer zonder internet en sociale media. Dagelijks komen er nieuwe IT-toepassingen bij. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de informatietechnologie en volg een IT-opleiding!

 

Een opleiding IT zonder moeite

Een IT-opleiding kun je in vele vormen volgen, variërend van basiscursussen over computergebruik tot geavanceerde opleidingen over computernetwerken, webdesign en softwareontwikkeling. Natuurlijk neemt zo’n opleiding tijd in beslag en moet je je telkens verplaatsen naar de school waar de IT-lessen worden gegeven. Dit ligt niet altijd voor de hand, zeker als je voltijds werkt. Gelukkig leent een IT-opleiding zich uitstekend om online via thuisonderwijs te volgen. Of je nu wilt leren hoe je websites opbouwt, een nieuwe app ontwikkelt voor een smartphone of een computersysteem beveiligt tegen hacking: je leert het allemaal met een uitgebreide thuiscursus van NHA.   

 

IT-opleiding met uitstekende begeleiding

Met de IT-opleidingen van NHA studeer je op eender welke plaats en op gelijk welk tijdstip. Je ontvangt een gedrukte versie van de cursus, maar je kunt de lessen ook volgen op het digitale leerplatform van NHA. Via dit online leerplatform stuur je afgewerkte opdrachten naar NHA en krijg je begeleiding van je persoonlijke docent. Inderdaad, bij NHA staat er voor elke cursist een individuele vakdocent klaar die jouw vragen beantwoordt en je ondersteunt met ingewikkelde gedeelten van de leerstof. Op het einde van een opleiding IT wacht er een interessant getuigschrift op jou, een extra troef waarmee je kans maakt op een volgende carrièrestap of op een nieuwe baan.

 

Gevarieerd aanbod aan opleidingen IT bij NHA

De informatietechnologie is een breed vakgebied; dat merk je aan het uitgebreide aanbod aan IT-opleidingen bij NHA. Afhankelijk van jouw ervaring en jouw interesse, heb je de keuze uit diverse basisopleidingen (bijvoorbeeld de cursus Windows en Europees Computer Rijbewijs) en meer gespecialiseerde cursussen (bijvoorbeeld WebdesignCyber Security) en Data Science (Machine Learning). Welke opleiding IT je ook kiest, je hebt steeds drie jaar lang recht op individuele begeleiding van jouw docent. Tijd genoeg om een begeerd getuigschrift of diploma te behalen! Via het digitale leerplatform ontvang je feedback en evaluaties van je docent, maar sta je ook in contact met medecursisten die dezelfde opleiding volgen. Je hebt dus nooit het gevoel dat je helemaal in je eentje aan het studeren bent.

 

Gratis proefles voor elke opleiding IT

Natuurlijk wil je op voorhand weten wat de inhoud en de kwaliteit is van een IT-opleiding. Daarom stelt NHA voor elke cursus een gratis proefles ter beschikking. Vraag een gratis proefles aan van de IT-cursus die jij wil volgen en bemerk de degelijkheid en kwaliteit van NHA-opleidingen. Na je inschrijving ontvang je elke cursus twee weken op proef. Als de opleiding toch niet aan je verwachtingen voldoet (wat heel uitzonderlijk zou zijn), stuur je het cursusmateriaal terug en wordt je inschrijvingsgeld volledig terugbetaald. Een opleiding IT is een investering in je toekomst. Bekijk het cursusaanbod van NHA en begin er vandaag nog aan!

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!