Gratis brochure

Opleiding IT

De IT heeft de toekomst, daar mogen we zeker van zijn. Een opleiding IT is ongetwijfeld een waardevolle investering, die jouw kansen op een interessante job aanzienlijk verhoogt. IT of informatietechnologie beheerst ons dagelijks leven.

Er zijn nog maar weinig mensen die geen pc, tablet, smartphone of iPhone gebruiken. We kunnen haast niet meer zonder internet en sociale media. Dagelijks komen er nieuwe IT-toepassingen bij. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de informatietechnologie en volg een IT-opleiding!
 

  

Opleiding IT volgen zonder moeite

Een IT-opleiding kun je in vele vormen volgen, variërend van basiscursussen over populair computergebruik tot geavanceerde opleidingen over computernetwerken, webdesign en softwareontwikkeling. Natuurlijk neemt zo’n opleiding tijd in beslag en moet je je telkens verplaatsen naar de school waar de IT-lessen worden gegeven. Dit ligt niet altijd voor de hand, zeker als je voltijds werkt.

Gelukkig leent een IT-opleiding zich uitstekend om online via thuisonderwijs te volgen. Of je nu wilt leren hoe je websites opbouwt, een nieuwe app ontwikkelt voor een smartphone of een computersysteem beveiligt tegen hacking: je leert het allemaal met een uitgebreide thuiscursus van NHA. Een Cyber Security opleiding of een cursus Webdesign volg je eenvoudig vanuit huis. 

 
 

IT-opleiding met uitstekende begeleiding

Met de IT-opleidingen van NHA studeer je waar en wanneer je wilt. Je ontvangt een gedrukte versie van de cursus, maar je kunt de lessen ook volgen op het digitale leerplatform van NHA. Via dit online leerplatform stuur je jouw afgewerkte opdrachten op en krijg je begeleiding van je persoonlijke docent.

Bij NHA staat er voor elke cursist een individuele vakdocent klaar die je vragen beantwoordt en je ondersteunt met ingewikkelde gedeelten van de leerstof. Op het einde van een opleiding IT wacht er een interessant getuigschrift op jou, een extra troef waarmee je kans maakt op een volgende carrièrestap of op een nieuwe baan.

 

Gevarieerd aanbod aan IT opleidingen

De informatietechnologie is een breed vakgebied; dat zie je terug in het uitgebreide aanbod aan IT-opleidingen bij NHA. Afhankelijk van jouw ervaring en jouw interesse heb je de keuze uit diverse basisopleidingen (zoals de cursus Windows en het Europees Computer Rijbewijs) en meer gespecialiseerde cursussen (bijvoorbeeld Data Science (Machine Learning) of Game Developer).

Maar ook een opleiding Functioneel Beheerder, waarbij je wel affiniteit moet hebben met ICT, maar niet gespecialiseerd hoeft te zijn in dit vakgebied.

Welke opleiding IT je ook kiest, je hebt steeds 3 jaar lang recht op individuele begeleiding van jouw docent. Tijd genoeg om een begeerd getuigschrift of diploma te behalen! Via het digitale leerplatform ontvang je feedback en evaluaties van je docent, maar sta je ook in contact met medecursisten die dezelfde opleiding volgen. Je hebt dus nooit het gevoel dat je helemaal in je eentje aan het studeren bent.

 

Gratis proefles voor elke opleiding IT

Natuurlijk wil je op voorhand weten wat de inhoud en de kwaliteit is van een IT-opleiding. Daarom stelt NHA voor elke cursus een gratis proefles ter beschikking. Vraag een gratis proefles aan van de IT-cursus die jij wil volgen en ontdek de kwaliteit van een NHA-opleiding. Na je inschrijving ontvang je elke cursus 15 dagen op proef.

Als de opleiding toch niet aan je verwachtingen voldoet (wat heel uitzonderlijk zou zijn), stuur je het cursusmateriaal terug en wordt je inschrijvingsgeld volledig terugbetaald. Een opleiding IT is een investering in je toekomst. Bekijk het cursusaanbod van NHA en begin er vandaag nog aan!

Leer programmeren met een opleiding IT

Bij NHA kun je ook een opleiding IT volgen die gericht is op programmeren. Denk bijvoorbeeld aan een cursus waarin je kennis maakt met populaire programmeertalen zoals Python, JavaPHP, SQL of JavaScript en jQuery. Of de cursus Programmeren voor Beginners waarbij je de basisbeginselen van het programmeren ontdekt. 

Ook kun je bij NHA de Front-end Developer opleiding volgen waarin je alles leert over het ontwerpen en programmeren van websites en applicaties. Of start met de opleiding Back-end Developer, waarbij je leert hoe je met de achterkant van een website werkt. Gebruikers zien deze niet, maar zonder een goed geprogrammeerde achterkant heb je geen website!

Kun je niet kiezen en wil je eigenlijk leren hoe je de voorkant én achterkant van een website bouwt en beheert? Dan kies je voor de opleiding Full Stack Developer waarbij je het allemaal leert.


 
Verdiep je in Microsoft software

De populaire Microsoft software wordt door veel mensen gebruikt. Bij NHA kun je je verdiepen in deze programma's en alle handige functies van de software leren kennen. Wil jij je verdiepen in Excel, Word of PowerPoint? Of wil jij liever kennis maken met het volledige software pakket? Kies dan voor de cursus Office of Office 365

 

 

Leer werken met design software in een IT opleiding

Binnen een vakgebied als design en vormgeving wordt veel gewerkt met specifieke software. Leer bijvoorbeeld technisch tekenen op een computer met de AutoCAD opleiding. Of leer de mooiste grafische ontwerpen maken in de opleiding Illustrator. Ook hebben we een uitgebreid cursusaanbod aan fotobewerkingssoftware zoals Photoshop, Lightroom en Gimp


Meer weten over Illustrator? Lees meer over wat Illustrator is en wat je ermee kunt!

 

Verdiep je in Agile en Scrum

Binnen het vakgebied IT wordt er vaak gebruikgemaakt van de Agile Scrum methode om projecten soepeler te laten verlopen. Wil jij meer lezen over deze werkwijze? Dan is een opleiding Agile Scrum of een Scrum Master opleiding een goede keuze! Er is een groeiende vraag naar IT-professionals die vertrouwd zijn met Agile en Scrum. Loop geen kansen mis en ontwikkel je met een van onze opleidingen. 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!