PowerPoint  

Nú met GRATIS tablet
PowerPoint
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
3x
63,00

of 


€189,00
 • Inclusief 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Geef je presentaties vorm met de cursus PowerPoint

Geef jij regelmatig een presentatie en wil je leren hoe je jouw boodschap nog beter overbrengt? Leer hoe je jouw presentaties visueel ondersteunt met de cursus PowerPoint van NHA!

PowerPoint is het presentatiepakket van Microsoft Office. Dit programma biedt de optie om jouw presentatie visueel te maken. Aan de hand van grafieken, illustraties, beweging en geluid geef jij jouw presentatie extra elementen om deze nóg overtuigender te maken.

Schrijf je vandaag nog in voor de cursus PowerPoint en ontdek wat het programma PowerPoint te bieden heeft.


PowerPoint cursus: geef jouw presentaties extra beleving

Ben je student en geef je regelmatig presentaties over de lesstof? Of presenteer jij juist voor je werk? Dan kan het gebruik van PowerPoint jouw presentatie de extra beleving bieden die het nodig heeft. Met de PowerPoint cursus creëer jij een visuele en professionele presentatie voor elke boodschap.

Je hebt geen voorkennis nodig om met dit programma aan de slag te gaan. Iedereen die wil leren hoe je een presentatie optimaal vormgeeft kan met deze PowerPoint cursus uit de voeten! Stap voor stap leer jij werken met PowerPoint zodat jij iedereen versteld doet staan van de mooiste presentaties.

Om de PowerPoint cursus goed te kunnen volgen, is het van belang dat je over een computer beschikt waarop Microsoft PowerPoint geïnstalleerd is. Via Microsoft is het mogelijk om tijdelijk een gratis proefversie van de software te downloaden. 


Creëer overtuigende presentaties

PowerPoint beschikt over oneindig veel mogelijkheden om jouw presentatie nog mooier te maken. Denk hierbij aan verschillende lettertypes, vormen, afbeeldingen en effecten. Omdat PowerPoint het meest gebruikte presentatieprogramma ter wereld is, is vaardigheid met dit programma onmisbaar. Met de cursus PowerPoint word jij hierin wegwijs!

Door inzicht te krijgen in de structuur van het programma ontdek je snel alle ins en outs. Aspecten zoals thema’s, dia-indelingen en modellen kennen na deze PowerPoint cursus voor jou geen geheimen meer. Daarnaast komen objecten, tabellen, animaties en overgangen uitgebreid aan bod.

Ga zelf aan de slag; volg de praktisch PowerPoint cursus

Omgaan met een presentatieprogramma leer je het beste door het te doen. De cursus PowerPoint is daarom op een praktische manier ingestoken. Zo ontdek je eenvoudig en efficiënt alle mogelijkheden van het programma en merk je snel resultaat. Aan de hand van de extra tips die je krijgt gedurende de cursus word jij wegwijs gemaakt en zul je steeds handiger worden in het toevoegen van visuele elementen.

Heb je alle mogelijkheden onder de knie? Dan kun je PowerPoint naar je eigen wensen instellen. Aan het eind van de cursus PowerPoint leer je hoe je jouw presentatie afdrukt. Een gedrukt exemplaar zorgt ervoor dat de boodschap nog beter blijft hangen bij jouw publiek.

Kortom, je leert hoe je een aantrekkelijke, aansprekende en overtuigende presentatie maakt. Je ontdekt niet alleen de basisfuncties van het programma maar ook alle mogelijkheden voor gevorderden komen aan bod in deze PowerPoint cursus.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Tijdens de cursus PowerPoint ga je dieper in op de volgende onderwerpen:

 • werken met thema’s, dia-indelingen en diamodellen;
 • teksten op dia’s plaatsen;
 • diverse objecten toevoegen aan dia’s (zoals afbeeldingen);
 • overgangen en animaties toevoegen;
 • presenteren in PowerPoint;
 • presentaties op verschillende manieren afdrukken;
 • PowerPoint naar jouw wensen instellen.
DIPLOMA

Getuigschrift

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus PowerPoint in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus PowerPoint, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus PowerPoint staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema digitalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

Lesgeld

PowerPoint 2021
3x €63,00 of €189,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
3x 63,00
of €189,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!