Prince2® Foundation  

Nú: met GRATIS tablet
Prince2® Foundation
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
4x
187,25

of 


€749,00
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Inclusief 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: Erkend diploma
 • Studieduur: 5 maanden
ALGEMEEN

Opleiding Prince2®Foundation; word expert op het gebied van projectmanagement en behaal een erkend diploma!

Projectmanagement wordt steeds belangrijker. We starten meer projecten op en communicatie wordt complexer. Met Prince2®Foundation zorg jij ervoor dat projecten succesvol worden opgestart, uitgevoerd en afgerond. Met de Prince2® opleiding (6th edition) leer jij hoe je deze methode toepast op elk soort project.

Prince2® staat voor ‘PRojects IN Controlled Environments’. Deze projectmanagementmethode wordt over de hele wereld gebruikt en erkend. Met de Prince2® opleiding leer je dan ook hoe je als professioneel en succesvol projectmanager te werk gaat. Van traditioneel tot agile. Deze Prince2® opleiding reikt alle kennis aan die jij nodig hebt om zo efficiënt mogelijk aan de slag te gaan met elk soort project.

 

Ga effectief te werk; volg de Prince2® opleiding

Iedereen die in een organisatie te maken heeft met projectmatig werken, profiteert van kennis van Prince2. Deze projectmanagementmethode biedt een effectieve uitkomst voor elk project. De Prince2® opleiding (6th edition) start bij de absolute basis. Je hebt dus geen voorkennis van projectmanagement nodig om te starten met de opleiding.

 

Ontdek de bekendste projectmanagementmethode

Projecten succesvol uitvoeren is niet altijd makkelijk. Passend projectmanagement is noodzakelijk voor een geslaagd eindresultaat en tevreden partijen. Met de gestructureerde projectmanagementmethode Prince2®, bereik je dit doel. In de opleiding Prince2® van NHA leer je hoe je deze methode op basis van Best Practice inzet bij elk soort project. Je leert meer over de principes en thema’s en gaat dieper in op de verschillende processen. Zo weet jij precies hoe je een project opzet, plant, managet en beheerst na deze opleiding. Prince2® leert je daarnaast meer over het verdelen van taken, rollen en verantwoordelijkheden.

De Prince2® opleiding leidt je op voor het officieel erkende diploma Prince2®Foundation (6th edition) van PeopleCert. PeopleCert is hét exameninstituut op het gebied van examinering en diplomering voor Prince2®Foundation.

Na afronding van deze Prince2® opleiding beschik jij over alle vaardigheden en kennis de je nodig hebt om elk soort project succesvol op te zetten, uit te voeren en af te ronden!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

De opleiding Prince2®Foundation (6th edition) is recentelijk ontwikkeld aan de hand van de exameneisen van PeopleCert en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. Tijdens de opleiding wordt de volledige examenstof behandeld zodat jij optimaal bent voorbereid.

Tijdens de Prince2® opleiding ga je aan de slag met de volgende onderwerpen;

 • Introductie en basisbegrippen;
 • Businesscase en organisatie;
 • Kwaliteit en risico’s;
 • Plannen;
 • Wijzigingen en voortgang;
 • Prince2 processen: opstarten en sturen;
 • Initiëren, beheersen fase en managen productoplevering;
 • Managen faseovergangen en afsluiten project;
 • Op maat maken en afronden;
 • Examentraining.

NHA ontwikkelde één van de beste opleidingen Prince2®Foundation van België.

DIPLOMA

Diploma

Het examen Prince2®Foundation bestaat uit meerkeuzevragen en wordt flexibel per computer afgenomen.

Wil je hieraan deelnemen, dan vraag je bij NHA de examenvoucher aan. Daarmee kun jij je op de website van PeopleCert aanmelden voor deelname aan het examen. Het examen vindt bij jou thuis plaats via een zogenaamd proctoring examen.

Het proctoring examen wordt door PeopleCert verzorgd. Tijdens het examen logt een deskundige assessor vanuit PeopleCert in en houdt tijdens het examen toezicht achter de PC. Omdat je thuis achter je eigen pc examen doet, is dit extra vertrouwd. Je hoeft de deur niet uit, bent geen reistijd en kosten daaraan kwijt en je bepaalt zelf het tijdstip voor deelname aan het examen, wanneer het jou schikt.

Bij inschrijving vóór 23 december 2022 betaal je examengeld bij aanmelding.  Heb jij je na 23 december 2022 ingeschreven? Dan is het examengeld al inbegrepen bij het lesgeld. 

Je kunt je voor dit examen aanmelden bij:

PeopleCert, dé examenorganisatie voor Prince2®Foundation.

Meer info over aanmelding examen en de eisen waaraan je pc dient te voldoen, vind je onder PeopleCert.

 

Bewijs van deelname

Een bewijs van deelname kun je kosteloos aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

 

Vooropleiding

 Voor de opleiding Prince2®Foundation is geen specifieke vooropleiding vereist.


Examengarantie

Wanneer je die niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaven opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing voor tussentijds opgezegde cursussen en zelfstudiecursussen.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Prince2® Foundation in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding Prince2® Foundation, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de opleiding Prince2®Foundation staat een studieduur van 5 maanden bij een gemiddelde studieduur van 2 lessen per maand. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema digitalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

Lesgeld

Prince2® Foundation (6th edition)
4x €187,25 of €749,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
4x 187,25
of €749,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!