Blockchain  

Nú met GRATIS tablet
Blockchain
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
4x
119,75

of 


€479,00
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 4 maanden
ALGEMEEN

Opleiding Blockchain: Ontdek deze revolutionaire technologie

Betreed de dynamische wereld van blockchain en verken de grenzeloze innovatieve toepassingen ervan. Met deze boeiende Blockchain opleiding maak jij een fascinerende ontdekkingsreis door de fundamenten, het gebruik en de ontwikkeling van deze transformerende technologie. Ontdek hoe blockchain de manier waarop we zaken doen en informatie beheren drastisch kan veranderen.

In een tijd waarin data een cruciale rol speelt voor elke organisatie, biedt blockchain de mogelijkheid om gegevens veilig en transparant op te slaan. Hierdoor groeit de vraag naar personeel met een Blockchain opleiding exponentieel.

Of je nu een technische achtergrond hebt, een ondernemende geest bezit, of simpelweg gefascineerd bent door de grenzeloze mogelijkheden van blockchain: Grijp vandaag nog de kans om deze revolutionaire wereld te verkennen met de opleiding Blockchain.

 

Ontdek de wereld van blockchain met deze opleiding

Heb jij een onstilbare honger naar vernieuwing en vooruitgang? Geloof jij in de kracht van baanbrekende ideeën en innovatieve technologieën? Of zoek je simpelweg een spannende nieuwe uitdaging in een opwindend domein? Dan is de opleiding Blockchain ongetwijfeld jouw perfecte bestemming!

Of je nu al enige ervaring hebt met deze technologie of een volledige beginner in dit revolutionaire veld bent in blockchain, deze opleiding biedt een flexibel programma dat moeiteloos aansluit bij jouw ambities.

Ontdek een zee van mogelijkheden in de financiële sector, de gezondheidszorg of de logistieke wereld, en breid je carrière uit met de grensverleggende kennis die je in deze opleiding Blockchain zult verwerven.

 

Verken de veelzijdigheid van blockchain: Meer dan alleen crypto

Hoewel blockchain vaak wordt geassocieerd met cryptocurrencies zoals bitcoin, is deze technologie veel meer dan dat. Het biedt een wereld van mogelijkheden die verder reiken dan alleen digitale valuta.

Met blockchain kunnen we transacties veilig, transparant en efficiënt uitvoeren. Bovendien heeft het de kracht om gegevensbeheer te optimaliseren en vertrouwen op te bouwen in complexe digitale ecosystemen.

Dankzij de opleiding Blockchain ontwikkel jij een diepgaand begrip van deze technologie en verwerf je de essentiële kennis en vaardigheden om er effectief mee te werken. Je zult de basis beheersen en in staat zijn om complexe systemen te ontwerpen, implementeren en onderhouden, waardoor je een ware blockchain-expert wordt.

 

Opleiding Blockchain: Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Treed binnen in de boeiende wereld van blockchain via deze opleiding. Je begint met het verwerven van een technische achtergrond, waardoor je de basisprincipes van blockchain en de werking van de netwerken volledig begrijpt.

Vervolgens ga je verkennen hoe blockchain in de praktijk wordt toegepast en hoe het diverse industrieën transformeert.

Je duikt dieper in de evolutie van blockchain, waarbij je inzicht krijgt in de voortdurende ontwikkelingen en talrijke mogelijkheden van deze baanbrekende technologie.

 

Blockchain: Een opleiding met toekomstperspectief!

Duik in de wereld van enterprise blockchain en ontdek hoe grote organisaties deze technologie benutten om efficiëntie te vergroten en transparantie te bevorderen. Veiligheid staat daarbij centraal, dus tijdens deze opleiding Blockchain leer jij alles over Security blockchain en hoe je potentiële risico's kunt minimaliseren.

Met deze waardevolle kennis ben jij in staat om blockchain-technologie toe te passen binnen jouw vakgebied. Hiermee creëer je meer efficiëntie, transparantie en vertrouwen.

Na het afronden van de opleiding Blockchain speel jij een cruciale rol in de digitale transformatie van de toekomst.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma opleiding Blockchain

In de opleiding Blockchain komen diverse onderwerpen aan bod:

 • Technische achtergrond
 • Blockchain in de praktijk
 • Evolutie van blockchain
 • Enterprise blockchain
 • Security blockchain
 • Blockchain adoptie
 • Ontwikkelpunten van blockchain
 • Blockchain en digitale informatie
DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij de cursus Blockchain af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de voorziene tijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.

Als je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, kun je je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingediend en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.


Examengarantie

Wanneer je niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaves opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing op tussentijds geannuleerde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingediend en na de startdatum aantoonbaar twee keer aan hetzelfde theoretisch examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de leerstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiervoor wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na de inschrijvingsdatum.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Blockchain in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding Blockchain, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de opleiding Blockchain staat een studieduur van 4 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 à 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Blockchain
4x €119,75 of €479,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
4x 119,75
of €479,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!