Power BI  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Power BI
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
3x
89,73

of 


€299,00 €269,10
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Inclusief 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Transformeer data naar waardevolle inzichten met de Power BI opleiding

Ben jij klaar om de kracht van data te ontdekken? Met de Power BI opleiding leer je hoe je complexe gegevens kunt transformeren in prachtig gevisualiseerde rapporten, waardoor je beter geïnformeerde zakelijke beslissingen kunt nemen en waardevolle inzichten kunt ontdekken.

Power BI is jouw ultieme tool voor slimme business intelligence. Deze door Microsoft ontwikkelde software stelt je in staat om gegevens van diverse bronnen te verzamelen, te transformeren en op een begrijpelijke en deelbare manier te visualiseren.

Stel je voor dat je complexe data kunt omzetten in heldere dashboards en rapporten, en dat allemaal met slechts een paar muisklikken. Met de Power BI opleiding krijg je direct inzicht in de prestaties van jouw organisatie, spot je trends en ontdek je verborgen patronen.

Verbind moeiteloos gegevens vanuit Excel, databases en cloudservices en breng ze tot leven met verbluffende visuele elementen zoals grafieken en tabellen. Start vandaag nog met de Power BI opleiding!

 

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Power BI en geef je bedrijf een voorsprong!

De mogelijkheden van Power BI zijn werkelijk oneindig! Duik in de wereld van gegevensanalyse en ontdek hoe je verkoopcijfers kunt ontrafelen, het gedrag van je klanten kunt doorgronden, statistieken kunt bijhouden en zakelijke kansen kunt spotten. Met de opleiding Power BI neem je beslissingen op basis van harde feiten. Zo heb jij altijd een voorsprong op je concurrenten.

Of je nu een gepassioneerde data-analist, een creatieve marketeer of een ambitieuze ondernemer bent die alle gegevens wil benutten, met deze opleiding bereik jij jouw doelen!

Wil jij alle geheimen ontdekken van Power BI? Deze opleiding leert je de essentiële functies en hun toepassingen. Zakelijke uitdagingen oplossen was nog nooit zo makkelijk. Leer hoe je gegevens transformeert, complexe analyses uitvoert en rapporten deelt met collega's binnen jouw organisatie. Zo ben jij straks de expert die met krachtige data de juiste koers vaart!

 

Altijd en overal toegang tot actuele informatie: Leer het met de Power BI opleiding

Bereid je voor op een leerervaring die je de kracht laat ontdekken van Power BI! Deze opleiding stelt je in staat om verschillende databronnen moeiteloos te koppelen en direct waardevolle inzichten uit je gegevens te halen.

Met de opleiding Power BI zorg je ervoor dat iedereen altijd toegang heeft tot dezelfde actuele informatie. Jouw traditionele rapportages vervang je voortaan namelijk door online rapportages. Het creëren van visuele en interactieve dashboards en rapportages is nog nooit zo eenvoudig geweest. Of je nu werkt op een pc, Mac, smartphone of tablet, je hebt altijd en overal toegang tot je gegevens. Met 24/7 real-time updates, doorklikfunctionaliteit en de vrijheid om je rapportages volledig naar jouw wensen aan te passen.

Stel je eens voor hoeveel tijd je bespaart met een tool die jouw zakelijke keuzes makkelijker maakt en optimaliseert. Geen gedoe meer met afhankelijkheid van IT-ondersteuning. Met de opleiding Power BI heb jij de controle in handen en kun je kostbare tijd besteden aan wat écht belangrijk is: slimme beslissingen nemen en je bedrijf naar een nieuw niveau tillen.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Tijdens de Power BI opleiding leer jij hoe je omgaat met deze interactieve tool. Om te weten hoe je de kloof tussen data en besluitvorming kunt overbruggen, ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Wat is Power BI en datamodellering?
 • Kunstmatige intelligentie
 • Kardinaliteit en filterrichting
 • Extract, Transform en Load -proces
 • Tips, trucs en nuttige visuals
 • Professionaliseren dashboard en rapport

Met deze Power BI opleiding doe jij de kennis en vaardigheden op waarmee jij eenvoudig verbindingen kunt maken met je data, deze modelleert en visualiseert en ze omzet naar duidelijke en concrete rapporten. Stap in de wereld van Power BI en ontdek de kracht van data-analyse!

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een theorie- en een praktijkexamen. Ben je geslaagd voor de examens, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden. 
Indien je de eerste keer niet slaagt voor een onderdeel van het NHA examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

 

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Examengarantie

Wanneer je die niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaven opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen.  Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing voor tussentijds opgezegde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Power BI in één pakket bij jou thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding Power BI, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De Power BI cursus duurt 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema digitalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

Lesgeld

Power BI
3x €89,73
€299,00 of €269,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
3x 89,73

€299,00 of €269,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!