Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis brochure

Webdesign

Webdesign
Gratis proefles
Inschrijven
10x
17,90
of ineens
€179,00
ALGEMEEN

Zelf websites ontwikkelen? Volg de cursus Webdesign

Wil je een website maken voor je eigen bedrijf of vereniging? Of wil je van webdesign je beroep maken? De professionele cursus Webpage Designer leert je vlot een website te bouwen en te beheren.

Een goede website is voor iedere organisatie een must. Online zichtbaar en vindbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Maar hoe maak je een website die zich onderscheidt van de rest, goed gevonden wordt en probleemloos functioneert?

HTML

In de cursus Webpage Designer leer je hoe je zelf een professionele website bouwt. Je ontdekt onder meer hoe je een homepage maakt, links toevoegt en je website aanmeldt bij zoekmachines. Je leert over HTML-codering, kleurgebruik, werken met CSS-stylesheets, structuur, zoekmachineoptimalisatie en JavaScript.

Hobby of beroep?

De lesstof is praktisch, voorzien van veel voorbeelden en begint bij de absolute basis. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om met de cursus te starten. Stap voor stap krijgt je nieuwe website vorm. Voor zowel hobbyisten als professionals is de cursus Webpage Designer een waardevolle investering. Deze cursus is geschikt voor zowel Windows- als MAC-gebruikers.

Wil je zelf een nieuwe website maken? Of wil je je bestaande site updaten en meer uitstraling geven? Na de cursus maak je webpagina's die voldoen aan de HTML5- en CSS3-richtlijnen en kun je webpagina's geheel naar eigen wens ontwerpen.

Bespaar geld

Omdat het laten ontwikkelen van een website vaak veel kan kosten, kun je zo goed besparen.

Eigen webdesignbureau

Heb je de cursus Webpage Designer afgerond, dan ben je een allround webpagedesigner. Je kunt niet alleen je eigen website ontwikkelen, maar ook anderen adviseren en begeleiden. Je kunt zelfs je eigen webdesignbureau starten.

Zet de eerste solide stap op het gebied van webdesign. Volg de cursus Webpage Designer.

PROGRAMMA

Studieprogramma Webdesign

Onderwerpen die naast de algemene introductie in de cursus Webdesigner aan de orde komen zijn HTML, website uploaden en testen, website aanmelden, zoekmachines leren kennen en leren benutten, links maken, frames, kleurgebruik, effecten, flash, audio, video, MP3 bestanden maken, afbeeldingen bewerken tot bewegende beelden, enzovoort.

Deze cursus is op een uiterst professionele manier opgezet. Stap voor stap krijgt jouw site vorm met als eindresultaat een homepage waar je trots op kunt zijn. Zowel hobbyisten als professionals zullen de cursus waarderen om de kwalitatieve, duidelijke aanpak.

Je hoeft voor de cursus Webpage Designer geen examen af te leggen. Na succesvolle afronding van deze cursus kun je in het bezit komen van een waardevol getuigschrift.

Als je de cursus hebt afgerond, ben je een allround webpage designer en zul je vaak geraadpleegd worden voor advies. Natuurlijk kun je ook een eigen webdesignbureau starten (als je ook de cursus Bedrijfsbeheer hebt gevolgd). Met recht een cursus waarvan je wijzer wordt en die wordt gezien als één van de beste cursussen van België op zijn gebied!

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift Webpage-designer

Een Getuigschrift kun je aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Je kunt aan het eind van de cursus kosteloos het Certificaat van deelname ontvangen.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo

Je ontvangt de complete cursus in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Met de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die jou optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding

Wanneer je start met deze beroepsopleiding, stelt jouw persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je direct in contact met studiegenoten die dezelfde beroepsopleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur

10 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur.

Studietijd

Per week moet je rekenen op 4 uur.

Vooropleiding

Voor deze beroepscursus is geen specifieke vooropleiding vereist.


Leerboeken

Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.


Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

NHA is erkend voor de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

LESGELD

Lesgeld

Webdesign
meest gekozen Met hulp
10x 19,90
of ineens €199,00
Inschrijven
Zonder hulp
10x 17,90
of ineens €179,00
Inschrijven
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!