Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis brochure

Webdesign  

+ Tablet of activity tracker
Webdesign
Adviesgesprek Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
10x
12,90
of ineens
€129,00
5/5

Beoordeeld door 9 student(en)

 • HTML, CSS, JavaScript en meer
 • Kies voor 5 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
ALGEMEEN

Zelf websites ontwikkelen? Volg de Webdesign opleiding

Wil je een website maken voor je eigen bedrijf of vereniging? Of wil je van webdesign je beroep maken? Deze professionele opleiding leert je vlot een website te bouwen en te beheren.

Een goede website is voor iedere organisatie een must. Online zichtbaar en vindbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Maar hoe maak je een website die zich onderscheidt van de rest, goed gevonden wordt en probleemloos functioneert?

HTML

In de cursus Webdesign leer je hoe je zelf een professionele website bouwt. Je ontdekt onder meer hoe je een homepage maakt, links toevoegt en je website aanmeldt bij zoekmachines. Je leert over HTML-codering, kleurgebruik, werken met CSS-stylesheets, structuur, zoekmachineoptimalisatie en JavaScript.

Hobby of beroep?

De lesstof is praktisch, voorzien van veel voorbeelden en begint bij de absolute basis. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om met de cursus te starten. Stap voor stap krijgt je nieuwe website vorm. Voor zowel hobbyisten als professionals is deze Webdesign opleiding een waardevolle investering. Deze cursus is geschikt voor zowel Windows- als MAC-gebruikers.

Wil je zelf een nieuwe website maken? Of wil je je bestaande site updaten en meer uitstraling geven? Na de opleiding maak je webpagina's die voldoen aan de HTML5- en CSS3-richtlijnen en kun je webpagina's geheel naar eigen wens ontwerpen.

Bespaar geld

Omdat het laten ontwikkelen van een website vaak veel kan kosten, kun je zo goed besparen.

Eigen webdesignbureau

Heb je de Webdesign opleiding afgerond, dan ben je een allround webpagedesigner. Je kunt niet alleen je eigen website ontwikkelen, maar ook anderen adviseren en begeleiden. Je kunt zelfs je eigen webdesignbureau starten.

Zet de eerste solide stap op het gebied van webdesign. Volg de Webdesign opleiding van NHA.

PROGRAMMA

Studieprogramma Webdesign opleiding

Onderwerpen die naast de algemene introductie in de Webdesign opleiding aan de orde komen zijn HTML, website uploaden en testen, website aanmelden, zoekmachines leren kennen en leren benutten, links maken, frames, kleurgebruik, effecten, audio, video, MP3 bestanden maken, afbeeldingen bewerken tot bewegende beelden, enzovoort.

Deze cursus is op een uiterst professionele manier opgezet. Stap voor stap krijgt jouw site vorm met als eindresultaat een homepage waar je trots op kunt zijn. Zowel hobbyisten als professionals zullen de cursus waarderen om de kwalitatieve, duidelijke aanpak.

Je hoeft voor de cursus Webdesign geen examen af te leggen. Na succesvolle afronding van deze opleiding kun je in het bezit komen van een waardevol getuigschrift.

Als je de cursus hebt afgerond, ben je een allround webpage designer en zul je vaak geraadpleegd worden voor advies. Natuurlijk kun je ook een eigen webdesignbureau starten (als je ook de cursus Bedrijfsbeheer hebt gevolgd). Met recht een cursus waarvan je wijzer wordt en die wordt gezien als één van de beste cursussen van België op zijn gebied!

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift Webdesign

Een NHA-getuigschrift kun je aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor de Webdesign opleiding van NHA is geen specifieke vooropleiding nodig. Enige ervaring met de computer is wel wenselijk.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je

Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Webdesign in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (per post of via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 5 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding  Webdesign, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • je digitale coach activeren om je extra te stimuleren;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen.

STUDIEDUUR

Studieduur

De opleiding Webdesign duurt 10 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd voor de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

REVIEWS

Reviews opleiding Webdesign

5/5
Webdesign

Het is heel klaar en duidelijk beschreven. Er zitten wel vrij veel (taal-)fouten in de cursus.

4/5
Webdesign

Goed en snel geregeld! De gekregen cursus met map is zeer mooi. Het ingediende huiswerk wordt zeer snel nagekeken. Minpuntje is wel dat de docent niet reageert op gestelde vragen... beetje spijtig...

5/5
Webdesign

Goede cursus om kennis te maken met webdesign. Leert al veel over de verschillende programmeertalen en hoe je een mooie website kunt maken.

5/5
Webdesign

Ik ben op dit moment met de opleiding webdesign bezig en het is zeer duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren. Ook zeer positief is het feit dat de men programma's die men nodig heeft kan downloaden van de site van de NHA. Hiervoor heb ik criminologie gedaan ook bij NHA en ook dit zeer goed en duidelijk.

LESGELD

Lesgeld

Webdesign
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 5 jaar lang begeleiding!
10x 15,70
€157,00
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
10x 12,90
€129,00
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Start direct met de cursus
Wij helpen je graag verder!
Stuur een mail

5/5

Het is heel klaar en duidelijk beschreven. Er zitten wel vrij veel (taal-)fouten in de cursus.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!