Gratis brochure

Webdesign  

Nú: met GRATIS tablet
Webdesign
Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
10x
15,90
of ineens
€159,00
5/5

Beoordeeld door 21 student(en)

 • HTML, CSS, JavaScript en meer
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 10 maanden
ALGEMEEN

Zelf websites ontwikkelen? Volg de Webdesign opleiding

Wil je een website maken voor je eigen bedrijf of vereniging? Of wil je van webdesign je beroep maken? Deze professionele opleiding leert je vlot een website te bouwen en te beheren.

Een goede website is voor iedere organisatie een must. Online zichtbaar en vindbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Maar hoe maak je een website die zich onderscheidt van de rest, goed gevonden wordt en probleemloos functioneert?

HTML

In de cursus Webdesign leer je hoe je zelf een professionele website bouwt. Je ontdekt onder meer hoe je een homepage maakt, links toevoegt en je website aanmeldt bij zoekmachines. Je leert over HTML-codering, kleurgebruik, werken met CSS-stylesheets, structuur, zoekmachineoptimalisatie en JavaScript.

Hobby of beroep?

De lesstof is praktisch, voorzien van veel voorbeelden en begint bij de absolute basis. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om met de cursus te starten. Stap voor stap krijgt je nieuwe website vorm. Voor zowel hobbyisten als professionals is deze Webdesign opleiding een waardevolle investering. Deze cursus is geschikt voor zowel Windows- als MAC-gebruikers.

Wil je zelf een nieuwe website maken? Of wil je je bestaande site updaten en meer uitstraling geven? Na de opleiding maak je webpagina's die voldoen aan de HTML5- en CSS3-richtlijnen en kun je webpagina's geheel naar eigen wens ontwerpen.

Bespaar geld

Omdat het laten ontwikkelen van een website vaak veel kan kosten, kun je zo goed besparen.

Eigen webdesignbureau

Heb je de Webdesign opleiding afgerond, dan ben je een allround webpagedesigner. Je kunt niet alleen je eigen website ontwikkelen, maar ook anderen adviseren en begeleiden. Je kunt zelfs je eigen webdesignbureau starten.

Zet de eerste solide stap op het gebied van webdesign. Volg de Webdesign opleiding van NHA.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Webdesign opleiding

Onderwerpen die naast de algemene introductie in de Webdesign opleiding aan de orde komen zijn HTML, website uploaden en testen, website aanmelden, zoekmachines leren kennen en leren benutten, links maken, frames, kleurgebruik, effecten, audio, video, MP3 bestanden maken, afbeeldingen bewerken tot bewegende beelden, enzovoort.

Deze cursus is op een uiterst professionele manier opgezet. Stap voor stap krijgt jouw site vorm met als eindresultaat een homepage waar je trots op kunt zijn. Zowel hobbyisten als professionals zullen de cursus waarderen om de kwalitatieve, duidelijke aanpak.

Je hoeft voor de cursus Webdesign geen examen af te leggen. Na succesvolle afronding van deze opleiding kun je in het bezit komen van een waardevol getuigschrift.

Als je de cursus hebt afgerond, ben je een allround webpage designer en zul je vaak geraadpleegd worden voor advies. Natuurlijk kun je ook een eigen webdesignbureau starten (als je ook de Bedrijfsbeheer cursus hebt gevolgd). Met recht een cursus waarvan je wijzer wordt en die wordt gezien als één van de beste cursussen van België op zijn gebied!

 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhosting

In deze cursus wordt soms verwezen naar webhosting. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift Webdesign

Een NHA-getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor de Webdesign opleiding van NHA is geen specifieke vooropleiding nodig. Enige ervaring met de computer is wel wenselijk.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Webdesign in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding  Webdesign, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • je digitale coach activeren om je extra te stimuleren;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen.

STUDIEDUUR

Studieduur

De opleiding Webdesign duurt 10 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

REVIEWS

Reviews opleiding Webdesign

4/5
Webdesign

Snelle levering, goede uitleg, leuke cursus, correcte docent!

5/5
Webdesign

vlot uitgelegd in de cursus, makkelijk te begrijpen voor een beginneling

4/5
Webdesign

Duidelijk, overzichtelijk, gaat vlot vooruit voor een beginneling

4/5
Webdesign

Ik ben zeer tevreden over het prodcut enkel dat de cursussen eens zouden moeten geupdate worden naar nieuwere versies want sommige software is nog van een aantal jaren geleden en is niet meer hetzelfde als toen.

LESGELD

Lesgeld

Webdesign
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
10x 19,90
of ineens €199,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
10x 15,90
of ineens €159,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Start direct met de cursus
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!

5/5

vlot uitgelegd in de cursus, makkelijk te begrijpen voor een beginneling

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!