Gratis brochure

Webdesign  

Nú: met GRATIS tablet
Webdesign
Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
9x
19,90
of ineens
€179,00
4.6/5

Beoordeeld door 23 student(en)

 • HTML, CSS, JavaScript en meer
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 9 maanden
ALGEMEEN

Volg de Webdesign opleiding en ontwikkel je eigen website

Het hebben van een goede website is essentieel voor iedere organisatie. De online zichtbaarheid en vindbaarheid zijn belangrijker dan ooit. Wil jij de website voor je eigen bedrijf ontwikkelen? Of wil je beroepsmatig aan de slag met het ontwikkelen van websites? Met de cursus Webdesign ontdek je de geheimen van het vak.

Het is belangrijk dat jouw website opvalt en onderscheidend is. Maar voor webdesign is meer nodig dan een creatief oog. Jouw website moet immers een goede user experience bieden en probleemloos functioneren om bezoekers te behouden. Dat leer je allemaal in deze cursus. Webdesign biedt meer dan een mooie website.

 

Van HTML tot Javascript

Een professionele responsieve website is de sleutel tot succes. In de cursus Webdesign leer je daarom hoe je hiermee aan de slag gaat. Je leert onder meer over HTML-codering, Bootstrap, digitale wireframes en de opmaaktaal CSS3. Daarnaast gaat de Webdesign opleiding dieper in op het belang van user experience en hoe je hiermee omgaat.

Ook de scripttaal Javascript, en de uitbreiding jQuery komen kort aan bod tijdens de cursus. Webdesign helpt jou je website geheel naar eigen wens te ontwerpen. Na de cursus maak jij zelfstandig professionele responsieve webpagina’s.

 

Professioneel of hobbymatig

De Webdesign opleiding is een praktische opleiding die begint bij de absolute basis. Aan de hand van duidelijke voorbeelden en instructievideo’s ontwikkel je jouw website stap voor stap. Je hebt dus geen voorkennis nodig om te kunnen starten met deze opleiding. Webdesign is een waardevolle investering voor zowel hobbyisten als professionals.

Of je er nou voor kiest je bestaande website een opfrisser te geven of een nieuwe website te ontwikkelen. Na een cursus Webdesign voldoen jouw webpagina’s aan de HTML5 en CSS3-richtlijnen.

De Webdesign opleiding is geschikt voor zowel Windows- als Mac-gebruikers.

 

Bespaar geld met een cursus Webdesign

Het laten ontwikkelen van een website kan al snel erg kostbaar zijn. Dus waarom zou je jouw website niet zelf maken?

Eigen webdesignbureau

Met een Webdesign opleiding zet je de eerste stap op het gebied van webdesign. Na de cursus ben jij een allround webpagedesigner. Je kunt niet alleen je eigen website ontwikkelen maar je kunt ook anderen begeleiden en adviseren in dit proces.

Met een cursus webdesign kun jij zelfs je eigen webdesignbureau starten.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Webdesign opleiding

De Webdesign opleiding behandelt onderwerpen zoals HTML-codering, Bootstrap, digitale wireframes en de opmaaktaal CSS3. Daarnaast leer je het belang van user experience en hoe je hiermee omgaat. Voorzien van diverse voorbeelden en instructievideo’s wordt de lesstof op een begrijpelijke wijze gepresenteerd. De cursus start bij de absolute basis. Er is dus geen specifieke voorkennis nodig om met de Webdesign opleiding te starten. In slechts 27 lessen leer jij alles over het vakgebied.

Tijdens de cursus Webdesign leer je stap voor stap om je eigen site vorm te geven. Op een professionele manier werk je naar het eindresultaat toe; een homepage om trots op te zijn. De kwalitatieve en duidelijke aanpak maken de Webdesign opleiding geschikt voor zowel professionals als hobbyisten.

Na het afronden van de lessen kun jij je aanmelden voor het examen van de Webdesign opleiding. Om het diploma te behalen leg je een theorie- en praktijkexamen af. Ook kun je ervoor kiezen de opleiding af te ronden met een waardevol getuigschrift.

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhosting

In deze cursus wordt soms verwezen naar webhosting. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

REVIEWS

Reviews opleiding Webdesign

5/5
Webdesign

Op een aantal weken tijd heb ik al veel bijgeleerd, de curus is zeer interessant en alles is zeer goed uitgelegd, het huiswerk dat je doorstuurt word heel snel gecontroleerd en weer terug gestuurd ! Dit heeft nog geen één keer langer dan een dag geduurd, dit is meestal binnen de 3 uren alweer bij mij! NHA is echt een aanrader en dit zal ik zeker ook doen bij mijn vriendengroep en collega's!

4/5
Webdesign

Ik vind de uitleg in de cursus en het online platform heel duidelijk. Cursus is goed en gestructureerd opgebouwd. Het indienen van de huiswerken/opdrachten gaat heel vlot. Waarom een 4 en geen 5 sterren: Er is maar 1 vraagmoment. Wanneer je een vraag stelt, en de leraar antwoord en je begrijpt het antwoord niet goed, kan je niet om extra uitleg vragen. Hierdoor kan je lang zoeken naar een oplossing voor je probleem en soms vast zitten met je huiswerken.

4/5

Snelle levering, goede uitleg, leuke cursus, correcte docent!

4/5

Ik ben zeer tevreden over het prodcut enkel dat de cursussen eens zouden moeten geupdate worden naar nieuwere versies want sommige software is nog van een aantal jaren geleden en is niet meer hetzelfde als toen.

DIPLOMA

Diploma Webdesign

Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een theorie- en een praktijkexamen. Ben je geslaagd voor de examens, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden. 
Indien je de eerste keer niet slaagt voor een onderdeel van het NHA examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 75,-.

 

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Examengarantie

Wanneer je die niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaven opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen.  Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing voor tussentijds opgezegde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.


NHA kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Webdesign in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding  Webdesign, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De opleiding Webdesign duurt 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

LESGELD

Lesgeld

Webdesign
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
9x 24,35
of ineens €219,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
9x 19,90
of ineens €179,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Gratis tablet + toetsenbord of headphone bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Start direct met de cursus
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!

5/5

Op een aantal weken tijd heb ik al veel bijgeleerd, de curus is zeer interessant en alles is zeer goed uitgelegd, het huiswerk dat je doorstuurt word heel snel gecontroleerd en weer terug gestuurd ! Dit heeft nog geen één keer langer dan een dag geduurd, dit is meestal binnen de 3 uren alweer bij mij! NHA is echt een aanrader en dit zal ik zeker ook doen bij mijn vriendengroep en collega's!

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!