Cursus Office  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Office
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
5x
45,80

of 


€229,00
4.5/5

Beoordeeld door 20 student(en)

 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 5 maanden
ALGEMEEN

Computercursus voor kantoorwerk? Start de praktische cursus Office

Outlook, Word, Excel, PowerPoint… Wil je snel wegwijs gemaakt worden in de mogelijkheden van Microsoft Office? Met deze cursus leer je op een vlotte manier alle vereiste basisvaardigheden van het veelgebruikte kantoorpakket.

Microsoft Office, het is een begrip in de wereld van tekstverwerking, spreadsheets en presentaties.

Heb je geen ervaring met Office of werk je er wel al mee, maar wil je meer halen uit de programma’s? De cursus Office helpt je op weg en laat je alle functies ontdekken, zodat je zelf efficiënter en makkelijker overweg kunt met Office.

Bespaar tijd met de cursus Office!

De mogelijkheden van Office zijn eindeloos. Na het afronden van de cursus merk je dat werken met de computer veel eenvoudiger gaat en boek je al snel een aanzienlijke tijdwinst.

Om de cursus Office goed te kunnen volgen, is het belangrijk dat je over een computer beschikt waarop het Microsoft Office pakket geïnstalleerd is. Via Microsoft is het mogelijk om tijdelijk een gratis proefversie van de software te downloaden. 
 

Maak kennis met de populaire Office programma's

In deze duidelijke en toegankelijke computercursus maak je stapsgewijs en in je eigen tempo kennis met de mogelijkheden van veelgebruikte Office-programma’s.

De volgende onderdelen komen uitgebreid aan bod:

 • Word (tekst);
 • Publisher (opmaak);
 • Excel (spreadsheets);
 • Access (database);
 • PowerPoint (presentaties);
 • Outlook (e-mail + agenda- en taakbeheer);
 • OneNote (notitieprogramma).

 

Versterk je CV met de cursus Office

Duizenden cursisten gingen je al voor en beleven dagelijks plezier aan de kennis die zij in deze cursus opdeden.

Werkgevers hechten belang aan een degelijke en actuele kennis van Office. Een diploma of getuigschrift is dan ook beslist een troef bij je volgende sollicitatie.

Vul nu je cv aan met de opleiding Office en vergroot je carrièrekansen!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Office

De cursus Office bestaat uit de volgende onderdelen:

Word

Allereerst wordt het programma behandeld dat je waarschijnlijk het meeste zult gebruiken: de tekstverwerker die bij Office hoort, Word. Dit programma is, zowel zakelijk als privé, een zeer populaire tekstverwerker. De mogelijkheden van Word zijn ongekend.

Veel mensen werken al met Word, maar zijn niet op de hoogte van de talrijke extra features. Kennis betekent sneller, creatiever en efficiënter met Word omgaan. Om het optimale uit het programma te halen, is een goede begeleiding echt noodzakelijk. Dankzij deze goed opgebouwde cursus en de deskundige hulp van je leraar, ben jij straks goed wegwijs in Word.


Publisher

Publisher is een desktoppublishing-toepassing van Microsoft. Het wordt gezien als een programma om meer controle te hebben over de verschillende elementen van een pagina in vergelijking met Microsoft Word. Publisher biedt je de mogelijkheid om documenten (zoals tijdschriften, posters en folders) op te maken voor (professioneel) drukwerk.


Excel

Het volgende programma dat in deze cursus Office wordt behandeld is het spreadsheetprogramma Excel. Met een spreadsheet kunnen razendsnel verschillende berekeningen en overzichtelijke grafieken worden gemaakt.


Access

Access is een databaseprogramma. Hiermee kunnen gegevens overzichtelijk worden opgeslagen en gemakkelijk worden teruggevonden.


PowerPoint

PowerPoint is een presentatieprogramma. Je kunt met dit programma diashows maken die je via een beamer of computer kunt afspelen. Dit programma is zeer praktisch voor mensen die wel eens een presentatie moeten houden, bijvoorbeeld op het werk, op school of in het verenigingsleven. Alle presentaties kunnen bovendien worden opgesierd met illustraties, grafieken, geluid, effecten en animaties.


Outlook

Het programma Outlook is vooral bekend om zijn e-mailfunctionaliteiten. Met het programma kun je e-mails opstellen, versturen en ontvangen. Daarnaast heeft Outlook een agendafunctie. Zeer handig voor het bijhouden van je afspraken! Ook kun je met Outlook de gegevens van je contactpersonen bijhouden en een overzicht maken van de taken die je nog moet uitvoeren. 


OneNote

OneNote is een digitaal notitieblok van Office. Het beschikt over onder andere een snelle zoekfunctie waarmee je in diverse secties, sectiegroepen en notitieblokken kunt zoeken.

De mogelijkheden van Office zijn ongekend. Na het afronden van deze cursus Office zul je zien dat het werken met de pc een stuk eenvoudiger wordt.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Office, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Office 2019

Alles mooi op tijd en zeer duidelijk

10/10
Office 2019

Heel tevreden mee. Klant vriendelijkheid, content en bereikbaarheid vond ik top.

10/10
Office 2019

bouwt mooi op, eerste lessen zeer makkelijk, zorgt er voor dat de moet niet onmiddellijk in de schoenen zakt. Vlotte verbetering van de taken met beknopte feedback.

10/10
Office 2019

Interessante cursus! Stap voor stap en met begeleiding van een docent aanleren!

DIPLOMA

Diploma Office

Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een theorie- en een praktijkexamen. Ben je geslaagd voor de examens, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden. 
Indien je de eerste keer niet slaagt voor een onderdeel van het NHA examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

 

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Examengarantie

Wanneer je die niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaven opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen.  Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing voor tussentijds opgezegde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus Cursus Office in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Cursus Office, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur van de cursus Office is 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema digitalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

Lesgeld

Office 2021
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
5x 51,80
of €259,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
5x 45,80
of €229,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Office 2019
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
5x 51,80
of €259,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
5x 45,80
of €229,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Office 2016
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
5x 51,80
of €259,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
5x 45,80
of €229,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Alles mooi op tijd en zeer duidelijk

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!