Gratis brochure

 

Een wereld van mogelijkheden

Wil jij het beste uit jezelf halen? Zorg er dan voor dat jij het meeste uit elke dag haalt! Door te studeren gaan er steeds meer deuren voor je open. Of je nu je loopbaan een boost wilt geven, een nieuwe vaardigheid wilt leren of gewoon je kennis wilt vergroten.


-----

Ontdek bij NHA een uitgebreid aanbod van meer dan 400 cursussen en opleidingen. Of je nu kiest voor een beroepsgerichte opleiding om je carrière te versterken of voor een hobbycursus om je passies te ontwikkelen, er is altijd een perfecte match voor jouw interesses en doelen. Sluit je aan bij de meer dan 8000 enthousiaste NHA-cursisten die hun dromen najagen en de weg naar succes al aan het bewandelen zijn. Ontdek vandaag nog jouw ideale leertraject en laat je inspireren door een wereld van mogelijkheden!

  

Vind subiet jouw thuiscursus >>

 

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Ontdek de kracht van leren...

Studeren is niet alleen een manier om kennis op te doen, het is een reis van persoonlijke groei en ontwikkeling. Het opent de deuren naar nieuwe mogelijkheden en verbreedt je horizon. Door te studeren verrijk je niet alleen je kennis, maar ook je begrip van de wereld om je heen.

 

... en versterk je brein

Wist je dat studeren ook bijdraagt aan de gezondheid van je brein? Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het continu uitdagen van je brein door middel van leren en studeren het geheugen, de cognitieve vaardigheden en de probleemoplossende capaciteiten kan verbeteren. Dus naast het opdoen van waardevolle kennis, train je ook je brein en houd je het scherp en actief.

Een kapster met een poezenhotel

Een kattenmens in hart en nieren, dat is Lydia Deseyne (40). Door haar liefde voor katten besloot ze een poezenhotel op te richten voor mensen die een oppas nodig hebben voor hun poezen. Toen ze plots bericht kreeg van de overheid dat ze een diploma moest behalen om haar pension te mogen behouden, twijfelde Lydia geen seconde. Ze startte subiet met de opleiding tot Dierenartsassistent, die ze al in 3 maanden afrondde.  

 

Bekijk Lydia's hele verhaal >>

 

Geef nuttige invulling aan je tijd

Studeren biedt je een zinvolle en productieve tijdsbesteding. Of je nu een student bent die zijn academische vaardigheden wil verbeteren, een professional die zijn loopbaan naar een hoger niveau wil tillen of een gepassioneerde hobbyist die nieuwe vaardigheden wil ontwikkelen, het investeren van je tijd in studeren is een waardevolle en lonende keuze.

 

Tijd voor een ander: werken als vrijwillige budgetcoach

Vanwege chronische pijn is Marijke Deckx (50) niet meer in staat om betaald werk te doen. Maar bij de pakken blijven zitten is er voor haar zeker niet bij. Daarom zet ze zich met veel toewijding in als vrijwillige budgetcoach. Haar wiskundige talent komt daarbij goed van pas. Zo helpt ze mensen met schulden om hun financiën weer op orde te brengen. Heel dankbaar werk waar ze veel voldoening uit haalt. 

 

Bekijk Marijke's hele verhaal>>

 

Bereik meer loopbaankansen

Het behalen van een diploma of attest kan de deuren openen naar meer loopbaankansen en vooruitgang.

Want in jouw functie gaat het er niet alleen om dat je iets doet waar je goed in bent, maar ook dat het past bij jou en je doelen. En nog veel belangrijker; dat je het met plezier doet! 

Werkgevers waarderen de inzet en toewijding die nodig zijn om een opleiding succesvol af te ronden. Met een diploma van NHA kun jij je onderscheiden in de arbeidsmarkt en je kansen vergroten bij het solliciteren naar nieuwe functies of het maken van een carrièreswitch.

Dus waar wacht je nog op? Neem de volgende stap op jouw leerreis en ontdek de vele mogelijkheden die NHA te bieden heeft. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze online cursussen via afstandsonderwijs. Investeer in jezelf en maak jouw studie- en loopbaandoelen werkelijkheid!

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!