Gratis brochure

Helemaal zot van je nieuwe job

Van leidinggevende naar gewichtsconsulente

Een carrièreswitch: veel mensen dromen er weleens van. Anna besloot de daad bij het woord te voegen en dook terug de ‘schoolbanken’ in. Wat vond ze daarvan?

 

Anna van Acker (43): 

“Ik zet me graag in voor andere mensen. Dat deed ik 13 jaar lang met veel plezier voor een non-profitorganisatie als leidinggevende. Door de groei van de organisatie veranderden mijn werkzaamheden en was ik alleen nog bezig met reorganisaties en fusies. Niet echt het werk dat ik wilde doen.

Door de stress kreeg ik een eetstoornis. Ik viel in korte tijd 20 kilo af. Een vervelende situatie met een positief kantje. Ik besefte namelijk dat ik mensen wilde helpen in hun strijd met eten.

 

"Stress behoort tot

de verleden tijd."

 

Bij NHA kon ik in mijn vrije tijd studeren én ik kon direct aan de opleiding beginnen. Ik leerde over de energiebehoefte van mensen en over het belang van beweging, duurzame gedragsverandering en een sterk zelfvertrouwen.

Eind vorig jaar rondde ik de opleiding Gewichtsconsulente met succes af en richtte ik mijn praktijk op. Ik heb al verschillende mensen in hun strijd geholpen. En niet onbelangrijk: het werk helpt mijzelf ook elke dag weer. Ik voel me goed in mijn vel. Stress is voor mij verleden tijd.”

  
 

Gratis proefles

Lijkt een carrière als gewichtsconsulent jou ook wel iets?

Bekijk de opleiding »

 En vraag meteen een gratis proefles aan!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!