Cursus Italiaans  

Nú: met GRATIS tablet Tijdelijk 15% korting
Cursus Italiaans
taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
14,15

of 


€199,00 €169,15
4.7/5

Beoordeeld door 20 student(en)

 • Tijdelijk met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Italiaans leren is makkelijker dan je denkt met de cursus Italiaans van NHA

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Op vakantie naar het zonnige Italie? Of zaken doen met Italiaanse bedrijven? Dan is Italiaans leren een verstandige keus. Schrijf je nu in voor de cursus Italiaans. Kennis van deze iconische taal zorgt ervoor dat jij kunt genieten van la dolce vita!

Bestel jij trots een heerlijke verse pizza in Napels? Spreek jij vol vertrouwen die gondelier in Venetië aan? En vraag jij in Rome de weg naar het Colosseum aan de locals? Wel als jij Italiaans leert spreken met NHA.

Jouw bezoek aan het zonnig Italië is nog aangenamer als je de taal spreekt. Met deze Italiaans cursus krijg je de taal snel onder de knie.
 

Cursus Italiaans: leer snel en makkelijk de taal

Het spreektempo van de Italianen ligt hoog en er wordt volop gebruik gemaakt van typische Italiaanse handgebaren. Toch is Italiaans leren makkelijker dan het lijkt. Aan de hand van het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM leer je in de cursus Italiaans stap voor stap deze prachtige taal.
  

Italiaans leren op een praktische manier

Italiaans leren doe je met deze Italiaans cursus op een praktische manier, door veel te oefenen. Aan de hand van actuele onderwerpen leer je wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Op die manier vergroot je snel je spreek- en luistervaardigheid. Je gaat in de cursus Italiaans alleen met de grammatica die je echt nodig hebt aan de slag.

Italiaans leren gaat met de cursus Italiaans van NHA verrassend snel. Je vergroot je woordenschat in een hoog tempo en na enkele lessen kom je al verder dan ‘grazie’, ‘buongiorno’ en ‘gelati’.
 

Zelfverzekerd Italiaans spreken

Spreek je de taal al een beetje, maar wil je zelfverzekerd een gesprek in het Italiaans kunnen voeren? Wil je je kennis van de taal opfrissen? Of spreek je nog geen woord in deze vreemde taal maar wil je wel graag Italiaans leren?

Na de cursus Italiaans zeg je met recht "parlo italiano" (ik spreek Italiaans).


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Italiaans

Cursus Italiaans voor Beginners

"Buongiorno!" betekent goedendag. Dit en nog veel meer kun je straks zeggen als je een bezoek brengt aan het zonnige Italië. Een bezoek aan Italië is natuurlijk pas echt aantrekkelijk als je de taal spreekt.

Je leert daardoor de Italianen beter kennen, waardoor contacten gelegd kunnen worden. Italiaans leren is daardoor extra interessant. De cursus Italiaans voor Beginners maakt je wegwijs in deze levendige taal. Arrivederci (Tot ziens)!
 

Cursus Italiaans voor Gevorderden

Je hebt de cursus Italiaans voor Beginners afgerond of je basiskennis Italiaans is al op een redelijk niveau en je wilt beter Italiaans leren spreken? NHA biedt je de mogelijkheid om je talenkennis verder te ontwikkelen.

Met de taalcursus Italiaans voor Gevorderden leer je namelijk je taalgebruik te verbeteren. Bovendien vergroot je je woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.
 

Italiaans leren voor Beginners + Gevorderden: combi

Als je meteen inschrijft voor de cursus Italiaans voor Beginners + Gevorderden samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit.

En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus Italiaans voor Gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden Italiaans leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

De taalcursus Italiaans levert een prima beheersing op van de alledaagse Italiaanse taal. Vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Daarom is de cursus Italiaans bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook je vakantievreugde.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Italiaans, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Ik vind dat de cursus een rustige, logische opbouw kent. De taken zijn klassiek, maar in orde. Vriendelijke lerares die nauwgezet verbetert en goeie antwoorden geeft op eventuele vragen. Waar de cursus echter op tekortschiet is de spreekvaardigheid, hier wordt in mijn ogen nauwelijks aandacht aan besteed. In het begin van de cursus is bv. een les over uitspraak - waarom wordt hier niet de mogelijkheid geboden om een geluidsbestand in te zenden? Dit zou de cursus nog beter maken.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

ik ben zeer tevreden alles is heel duidelijk.. ik snap dat dit moeilijk is maar ik zelf heb meer behoefte eraan dat er bepaalde tijden worden ingesteld dat ik iets af moet hebben anders laat ik het maar liggen altijd.. misschien kunnen jullie daar iets aandoen maar snap dat dit voor andere mensen niet nodig zal zijn.

5/5
Italiaans voor Gevorderden

Goede gedetailleerde grammatica, praktische woordenschat en aangepaste dialogen. Een zeer goede basis voor de ontwikkeling van de Italiaanse spreektaal.

4/5
Italiaans voor Beginners

Duidelijkheid omtrent vervoeging werkwoorden via tabellen etc..

DIPLOMA

Diploma Italiaans

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Italiaans in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Italiaans, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

TAAL-APP

Tijdelijk gratis Taal-app bij de Cursus Italiaans  

Schrijf nú in voor de Cursus Italiaans en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Italiaans voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 17,00

€239,00 of €203,15
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 14,15

€199,00 of €169,15
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Italiaans voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 17,00

€239,00 of €203,15
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 14,15

€199,00 of €169,15
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Italiaans voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 18,15

€319,00 of €271,15
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 15,30

€269,00 of €228,65
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!

5/5

ik ben zeer tevreden alles is heel duidelijk.. ik snap dat dit moeilijk is maar ik zelf heb meer behoefte eraan dat er bepaalde tijden worden ingesteld dat ik iets af moet hebben anders laat ik het maar liggen altijd.. misschien kunnen jullie daar iets aandoen maar snap dat dit voor andere mensen niet nodig zal zijn.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!