Gratis brochure

Cursus Spaans  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Spaans
vlag%20spaans Taal-app-60x180
Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
12x
16,60
of ineens
€199,00
4.5/5

Beoordeeld door 53 student(en)

 • Tijdelijk met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Spaans leren op een vlotte en leuke manier: volg de cursus Spaans

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Español! Sí, señor(a). Spaans is een van de talen die wereldwijd het meest wordt gesproken: van Spanje tot Midden- en Zuid-Amerika. Wil jij deze mooie wereldtaal ook leren? Een cursus Spaans is dan beslist een goede keuze. De NHA-cursus start bij de basis: voorkennis is niet nodig. Je leert helemaal op je eigen tempo. Na de (beginners)cursus begrijp, spreek en lees jij Spaans!
 

Easy Learning System

Geen talenknobbel? Geen probleem. Spaans leren is niet alleen weggelegd voor de taalwonders. De NHA cursus Spaans beschikt namelijk over het Easy Learning System. Door deze praktijkgerichte aanpak leer je de taal aan de hand van veel voorkomende situaties. Hier ligt dan ook de focus van deze cursus Spaans.

Denk bijvoorbeeld aan: jezelf voorstellen, de weg vragen, bestellen in een restaurant, een hotelkamer boeken, over het weer praten en dat soort onderwerpen.

Uiteraard leer je ook over de grammatica, maar wel op een laagdrempelige manier. Dit maakt Spaans leren via een NHA cursus niet alleen gemakkelijker, maar ook veel leuker!
 

Spaans leren spreken, luisteren, lezen en schrijven

In de cursus Spaans van NHA komen alle facetten van de taal terug. Elk hoofdstuk sluit je af met oefenopgaven, zodat je kunt zien of alles hebt begrepen. Zo leer je stap voor stap Spaans en kun je straks moeiteloos communiceren in Spaantalige landen. Of je nu Spaans wil leren voor vakantie of vanwege zakelijke redenen: je kunt de taal sowieso toevoegen op je cv. Dat staat nooit verkeerd!
  

Mét hulp van een docent

Er zijn twee mogelijkheden wanneer je kiest voor een Spaans cursus van NHA. Zonder of mét hulp van een docent. Kies je mét hulp, dan stuur je huistaken in om te laten controleren. Ook spreekoefeningen. Zo kan je docent je spreekvaardigheid beoordelen.

Nóg een voordeel van studeren met hulp van een docent: je kunt vragen stellen bij het insturen van je huiswerk. Dit alles maakt de cursus Spaans tot een zeer complete cursus.
 

Spaans leren via NHA: perfect voor beginners

De beginnerscursus van NHA begint echt bij het begin. Reikt jouw kennis van de Spaanse taal niet verder dan “uno, dos, tres”? Geen probleem, want met de cursus Spaans voor Beginners raak jij vlot bekend met deze mooie taal.

Heb je wel al de nodige Spaans kennis, maar wil jij deze verder uitbreiden? Of is je Spaans een beetje weggezakt en wil je het weer opfrissen? Dan is Spaans voor Gevorderden de optie voor jou.

  

Voordelige combi: Cursus Spaans voor Beginners & Gevorderden

Kies voor kennis én kies voor voordeel. Als je meteen de combi cursus Spaans voor Beginners & Gevorderden bestelt, is dit extra voordelig. Voor je het weet voer je zelfverzekerd complete gesprekken in het Spaans.

 

Leer waar en wanneer je wil

Thuis aan je bureau? In de trein? Op het balkon of in de tuin? Of op vakantie aan het zwembad? Spaans leren via NHA is de ideale oplossing. Je studeert namelijk waar je wil, maar ook wanneer je wil. Je volgt de cursus Spaans helemaal op je eigen tempo.

Dus schrijf je nu in en start vandaag nog met Spaans leren! Je ontvangt de cursus 15 dagen op proef. Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Bekijk dan de gratis proefles!

 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Spaans

Cursus Spaans voor beginners

Spaans leren voor beginners begint bij de ultieme basis. Voorkennis is dus niet nodig. Je gaat aan de slag met onderwerpen als jezelf voorstellen, praten over het weer, een hotelkamer boeken, het openbaar vervoer, gesprek in de apotheek, toeristische onderwerpen zoals kamperen en bezoekjes aan het tourist office, de Spaanse keuken en méér.

Bekijk de gratis proefles om een beeld te krijgen van hoe je Spaans gaat leren via NHA

 

Spaans voor gevorderden

Je hebt Spaans leren voor beginners afgerond? Of is jouw kennis van deze mooie taal al op een prima niveau, en wil je je kennis uitbreiden of opfrissen? Kies dan voor de cursus Spaans voor Gevorderden. Je verbetert je taalgebruik en vergroot je woordenschat. Er komen nog wat extra situaties aan bod, bijvoorbeeld een afspraak maken, telefonisch contact, een restaurant/vliegveld en het verkeer. 

Combi: Spaans voor beginners + gevorderden

Kies voor de meest complete cursus Spaans. Als je je meteen inschrijft voor de "beginners + gevorderden" combi-cursus, dan bespaar je een mooi bedrag. Daarbij ben je in totaal maar 15 maanden (op basis van gemiddelde studiesnelheid) kwijt. Dit komt doordat er een overlapping zit tussen beide cursussen. Dan heb je dus met slechts 3 maanden extra de cursus voor gevorderden erbij gevolgd. Dat is een prima deal, toch?

 

Spaans leren via het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM levert een prima beheersing op van de alledaagse Spaanse taal.  Door de cursusopbouw op basis van alledaagse situaties kun je de opgedane talenkennis meteen gebruiken. De cursus is daarom zeer geschikt voor zowel vakantiegangers als voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. 

REVIEWS

Reviews

5/5
Spaans voor Gevorderden

De lessen zijn overzichtelijk en goed gestructureerd. De oefeningen en het huiswerk vormen ook een grote meerwaarde. De luisteroefeningen zijn minder realistisch want tien keer trager dan het spreektempo van een gemiddelde Spanjaard.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Er is bijzonder goed over nagedacht hoe op de beste manier deze taalcursus kon worden opgebouwd. Men leert al vlug wat belangrijke basis-woorden/zinnen, om dan beetje bij beetje telkens wat dieper in de theorie te gaan. Elke les is heel bevattelijk, men leert de juiste uitspraak, en met elke les ook wat grammaticale regels, die heel verstaanbaar worden uitgelegd. Topcursus!

4/5
Spaans voor Beginners

Bij aankomst van de cursus is het effen schrikken door de hoeveelheid, lichte paniek maar na kennisname terug hoop. Wat wel ontbreekt is soms de vertaling bij de voorbeelden en dit kost eigenlijk tijd bij het opzoeken (woordenboek). Verder leuke cursus waarvan ik probeer veel te onthouden (moeilijk).

5/5
Spaans voor Beginners

Tot nu toe valt de cursus heel goed mee. Het enige wat jammer is is dat het niet goed werkt op een i-pad/i-mac. Maar voor de rest alles prima!

DIPLOMA

Diploma Spaans

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA kwaliteitsgaranties

TAAL-APP

Tijdelijk gratis Taal-app bij de Cursus Spaans  

Schrijf nú in voor de Cursus Spaans en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Spaans in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Spaans, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd voor de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

LESGELD

Lesgeld

Spaans voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 19,95
of ineens €239,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of ineens €199,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Spaans voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 19,95
of ineens €239,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of ineens €199,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Spaans voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 21,30
of ineens €319,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 17,95
of ineens €269,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • De grootste taalopleider
 • Nu met  gratis taal-app
 • Start direct met de cursus
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!

5/5

De lessen zijn overzichtelijk en goed gestructureerd. De oefeningen en het huiswerk vormen ook een grote meerwaarde. De luisteroefeningen zijn minder realistisch want tien keer trager dan het spreektempo van een gemiddelde Spanjaard.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!