Gratis brochure

Ja, ik wil

Iedereen die ooit trouwt weet het: een bruiloft is een droom die werkelijkheid wordt. Een betoverende dag waarvan je wilt dat de romantiek ervanaf spat. Hét moment waarop je alle tijd vergeet en alleen nog de liefde bestaat. Sharon (27) en Emilio (29) Baaijens wilden dat hun trouwdag onvergetelijk zou worden. Daarom namen ze een weddingplanner onder de arm.

Elk klein meisje droomt ervan om ooit in een schitterend trouwkleed het jawoord te geven aan de liefde van haar leven. Ook Sharon. Haar magische datum was 28 juni 2019. Toen trouwde ze met haar Emilio. En Sharon wist op voorhand heel goed hoe de mooiste dag van haar leven eruit moest zien. Om zonder stress naar dit moment te kunnen toeleven, schakelde ze weddingplanner Mirte van Mirtyplanner in. Sharon: “Wij wilden onze bruiloft graag uitvoeren in het kleurenthema blush, dus alles in het wit en roze. Ik had een wit kleed aan, Emilio een prachtig oudroze kostuum en al onze gasten waren ook in deze kleuren gekleed. Mirte deed voorstellen om het thema ook in de styling te laten terugkomen. Van de taart tot de tafellakens en zelfs de deodorant op de toiletten: alles voerde ze in blush uit. Aan elk detail werd gedacht. Zaken waar wij zelf nooit aan zouden denken, maar die ons sprookje echt compleet maakten.”

 

Het grote moment

De mooiste dag van je leven beleef je maar één keer. Dat bezorgde Sharon de nodige spanning. “Het moet gewoon meteen goed zijn. Dat vond ik in de tijd voor de trouw heel spannend. Gelukkig stelde Mirte mij gerust en nam ze stress weg. Als het mij teveel werd, bleef zij positief en vrolijk. In de voorbereidingen, maar ook op de dag zelf. Op de achtergrond zorgde ze ervoor dat alles geregeld werd, van het uitdelen van corsages tot het begroeten van de gasten en het regisseren van de speeches. Zo bleef iedereen ontspannen.” Sharon vond het ook leuk dat Mirte veel originele en creatieve ideeën aandroeg om de dag onvergetelijk te maken. “Ze regelde bijvoorbeeld een photobooth waarmee onze gasten selfies konden maken. En in plaats van een cadeautasje kregen de gasten ‘s avonds light sticks waarmee ons feest extra sfeer kreeg.”

Sharon en Emilio trouwden midden in de zomer op het strand. Sharon: “Dat was prachtig aangekleed in de kleuren van ons thema. Het jawoord was zo speciaal. Over een pad in het midden begeleidden onze ouders ons naar het altaar. Er werd muziek gespeeld die perfect bij ons paste, zoals ‘Wees zuinig op mijn meissie’ van André Hazes. Mijn kleine nichtje kwam onze ringen brengen, superschattig. Het mooiste moment vond ik misschien nog wel onze persoonlijke geloften. Die waren zo romantisch en intiem. En wat ook prachtig was: toen we weer wegliepen had Mirte geregeld dat alle gasten met bellenblaas zeepbellen naar ons bliezen. Het was schitterend om door zo’n haag van zeepbellen te lopen.”

 

Dierbare herinneringen 

Na het jawoord was het tijd voor feest. “Familie en vrienden hadden als verrassing geregeld dat er ’s avonds een DJ optrad. Dat was echt fantastisch! We hebben heel de avond gedanst. Omdat wij alles uit het feest wilden halen, hadden we besloten dat we niet persoonlijk afscheid wilden nemen van onze gasten. Dat zou veel tijd kosten. Gelukkig begreep Mirte dit. Zij zorgde ervoor dat iedereen vrolijk naar ons zwaaide en nog even iets in het gastenboek schreef. Zo konden wij gewoon doorfeesten. Dat was echt plezant.” Voor Sharon was haar bruiloft perfect. Een dag om nooit meer te vergeten. “We hebben veel gelachen en genoten. En door een weddingplanner te nemen moesten we ons nergens zorgen over maken. Aan alles werd gedacht. Mirte kwam mij zelfs heel de avond drinken brengen als ze zag dat mijn glas leeg was. Onze trouw had niet mooier kunnen zijn.”

 

Plan jij ook de dag van iemands leven? Volg de opleiding Weddingplanner van NHA en zorg voor een dag om nooit te vergeten.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Doe ook iets voor een ander

Mirte van Mirtyplanner volgde een opleiding Weddingplanner via NHA. “Ik leerde over de verschillende soorten bruiloften, mensen, prijsklassen en culturen. Mijn studie combineerde ik destijds met mijn werk in de zorg, dat was goed te doen. Twijfel jij nog of weddingplanning iets voor jou is? Ik adviseer je om gewoon je droom na te jagen en je niet tegen te laten houden. Dat deed ik ook en ik heb er geen moment spijt van!”

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!