Gratis brochure

Helemaal zot van je nieuwe job

Van ICT'er naar Coach voor Hoogbegaafden

Een carrièreswitch: veel mensen dromen er weleens van. Martin besloot de daad bij het woord te voegen en dook terug de ‘schoolbanken’ in. Wat vond hij daarvan?

 

Martin van Elmpt (51):

“Mijn vorige carrière bracht me op prachtige plekken. Ik woonde 20 jaar lang in het buitenland, van Portugal tot Australië. Als leidinggevende in de ict-branche was ik niet gebonden aan één plaats. Na 20 jaar was het tóch tijd voor een andere invulling van mijn werkzame leven.

Ik legde me toe op coaching, naar mijn mening het leukste deel van het takenpakket van een leidinggevende. Ik volgde twee opleidingen tegelijkertijd: een algemene opleiding tot coach, en ook Psychologie van Hoogbegaafdheid."


"Op basis van de opleiding schreef ik zelfs een boek. Dat had ik een jaar geleden niet voor mogelijk gehouden."

"De thuiscursussen van NHA waren perfect te combineren met het starten van mijn eigen zaak. Ik leerde wanneer het mij uitkwam. Bovendien sloot de opleiding goed aan bij mijn ervaring. Ik leerde als coach om de juiste vragen te stellen, deed veel feitenkennis op en leerde ondernemen.

Ondertussen draait mijn bedrijf al goed. Op basis van de opleiding schreef ik zelfs een boek: Dat werkt anders. Dat had ik een jaar geleden niet voor mogelijk gehouden.”

 

Vraag een gratis proefles aan

Wil jij ook coach worden? Bij NHA vind je diverse coachingsopleidingen. Bekijk ons aanbod, vraag een gratis proefles aan en ontdek welke cursus bij jou past!  

Bekijk alle coachingscursussen! » 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!