Gratis brochure

Stapelgek op je nieuwe baan

Van leerkracht beroepsonderwijs naar kindercoach

Ga jij nog altijd met goesting naar je werk of ben je toe aan iets nieuws? Cristina besloot het roer om te gooien. Hier lees je wat haar daartoe heeft aangezet.

 

Cristina Rondón-Vlieg (47):

“Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werkster, maar ik heb altijd verschillende functies gehad. Zo heb ik bijvoorbeeld in de kinderopvang en de gehandicaptenzorg gewerkt. Daarna ben ik het onderwijs ingegaan, dat is eigenlijk wat ik altijd heb gewild.
 

"Ik heb mijn eigen Kindercoach praktijk opgericht"

 
Ik woon in Curaçao en ik werkte daar als praktijkbegeleider binnen het beroepsonderwijs, in de richting Zorg en Welzijn. Eigenlijk wilde ik al een hele tijd als zelfstandige beginnen. Ik wilde ook graag iets betekenen voor Curaçao met mijn achtergrond. Daarom heb ik de opleiding Kindercoach van NHA gevolgd. Ik heb mijn diploma behaald en daarna heb ik mijn eigen Kindercoach praktijk Bloeipad opgericht. Sinds kort doe ik dat fulltime.

In mijn praktijk help ik kinderen om hun eigen weg uit te stippelen. Dat doe ik door vragen te stellen, te kijken, me in te leven in hun wereld en vooral door respect te tonen. Dat schept een band en kinderen vinden dat fijn. Het tofste aan mijn werk vind ik de blije gezichten, dat geeft mij zoveel voldoening.”

 

Wil jij ook kinderen ondersteunen? Volg dan het voorbeeld van Cristina
en bewandel je eigen pad met de opleiding Kindercoach

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!