Persoonlijke Effectiviteit  

Nú: met GRATIS tablet
Persoonlijke Effectiviteit
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
3x
106,35

of 


€319,00
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Behaal effectief persoonlijke doelen met de cursus Persoonlijke Effectiviteit

We willen allemaal graag doelen behalen in ons leven. Maar iets doen waar je goed in bent en wat je écht met plezier doet, is net zo belangrijk. Met de cursus Persoonlijke Effectiviteit leer jij hoe je zo veel mogelijk uit jezelf en uit je leven haalt. Start jij vandaag nog?

Persoonlijke effectiviteit is voor iedereen anders. We hebben immers allemaal onze eigen talenten en vinden andere dingen leuk. Toch hebben persoonlijk effectieve mensen gemeenschappelijke kenmerken. Naast een duidelijk zelfbeeld, beschikken zij ook over sterke communicatieve vaardigheden, zijn ze assertief, overtuigend en ambitieus. Doordat ze zichtbaar mentaal sterk zijn, benutten zij hun talenten optimaal. Met de cursus Persoonlijke Effectiviteit kun jij dat ook!
   

Persoonlijke Effectiviteit; de cursus voor bewuste keuzes

De cursus Persoonlijke Effectiviteit is geschikt voor iedereen die meer uit het leven wil halen. Aan de hand van diverse tips, voorbeelden en zelftesten krijg jij een beter beeld van jouw gedachtes en hoe ze je leven beïnvloeden. Door praktisch met de lesstof aan de slag te gaan, ontwikkel jij zelfinzicht waardoor je voortaan bewustere keuzes maakt.

Deze cursus Persoonlijke Effectiviteit start bij het begin en is daardoor eenvoudig te volgen. Specifieke voorkennis of vaardigheden zijn dus niet nodig om met de cursus te beginnen. Iedereen kan leren meer uit zichzelf te halen!


Verbreek oude gedragspatronen 

 In deze Persoonlijke Effectiviteit cursus ga jij zelf aan de slag met jouw persoonlijke kenmerken. Door jezelf beter te leren kennen en bezig te zijn met wat bij jou past en waar je goed in bent, ga jij efficiënter te werk in het dagelijkse leven. Door jouw persoonlijke effectiviteit op die manier te stimuleren behaal jij gegarandeerd jouw persoonlijke doelen.

Het uiteindelijke doel van de cursus Persoonlijke Effectiviteit is dat jij persoonlijk effectief gedrag aanleert en het je eigen maakt. Door bepaalde gedragspatronen aan te leren ga je deze ook onbewust vertonen. Op de langere termijn zul jij dus persoonlijk effectief gedrag vertonen zonder hier over na te hoeven denken. Om de juiste gedragspatronen aan te leren, zul je andere patronen moeten doorbreken. De juiste kennis en voldoende zelfinzicht zijn daarbij noodzakelijk. Tijdens de cursus Persoonlijke Effectiviteit krijg jij alles aangereikt wat je nodig hebt om dit te bereiken.


Sta positief in het leven met de cursus Persoonlijke Effectiviteit

Ook communicatievaardigheden en technieken voor gespreksvoering komen uitgebreid aan bod in deze cursus. Persoonlijke Effectiviteit aanleren gaat doorgaans hand in hand met het ontwikkelen van deze vaardigheden. Daarom leer jij tijdens de Persoonlijke Effectiviteit cursus niet alleen hoe je jouw boodschap effectief overbrengt, maar ook hoe je het gedrag van anderen positief kunt beïnvloeden. 

Ook gaan we dieper in op vaardigheden als time- en energiemanagement. De baas zijn over je eigen tijd en energie staan namelijk aan de basis wanneer jij de regie over je eigen leven wilt hebben. Daarnaast leer je hoe je omgaat met stress door middel van onder andere ontspanningsoefeningen.

Ook speelt positieve psychologie een belangrijke rol in deze cursus. Persoonlijke effectiviteit wordt beïnvloed door de manier waarop je in het leven staat en op welke manier jij jouw doelen formuleert. Je leert daarom tijdens deze cursus Persoonlijke Effectiviteit meer over een positieve instelling en hoe je deze bereikt.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Persoonlijke effectiviteit is voor iedereen anders. Toch kun jij aan de hand van de juiste theorie leren hoe jij het beste uit jezelf en je talenten haalt. Tijdens de cursus Persoonlijke Effectiviteit leer je meer over onder andere de volgende onderwerpen;

 • persoonlijke kenmerken;
 • time-, energie- en stressmanagement;
 • communicatie en gespreksvoering;
 • gedrag beïnvloeden;
 • positieve psychologie;
 • presentatievaardigheden.
GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus Persoonlijke Effectiviteit in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Persoonlijke Effectiviteit, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus Persoonlijke Effectiviteit staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Persoonlijke Effectiviteit
3x €106,35 of €319,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
3x 106,35
of €319,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!