Gratis brochure

Gratis leestijd

Dit zijn de 6 beste e-books uit de NHA e-bookbibliotheek

 
De laatste jaren pakt zo’n 23 procent van de mensen vaker een boek vast. Languit op de zetel of buiten in het zonnetje. Wij vinden het belangrijk dat jij even tijd voor jezelf kunt nemen. En steeds nieuwe dingen leert. Daarom is het tijd om onze beste leestips met jou te delen. Deze e-books gaan over thema’s waar iedereen iets aan heeft. Mis ze niet!
 
 
  

   Meld jij je aan voor een NHA-cursus?

Dan krijg je gratis toegang tot onze bibliotheek met meer dan 100 e-books en luisterboeken, waaronder deze top 6. Zo haal je echt álles uit jouw tijd en opleiding.

Lees meer over onze e-bookbibliotheek!

  


  11 triggervragen aan jouw drijfkracht 

Anna Tjumina

Tjumina beheerst de fijne kneepjes van mindsethacking. In dit boek vertelt ze je hoe je loskomt van moeten en toewerkt naar willen. Aan de hand van 11 handige triggervragen leer je hoe je conditionering aanpakt en nieuwe patronen creëert.

 

  Succesvol conflicten oplossen

Paul B. W. Hartman

Op het werk heeft iedereen weleens een conflict. Toch weten maar weinig mensen hoe ze geschillen effectief op kunnen lossen. In dit boek laat Hartman daarom op praktische wijze zien hoe je verschillende conflicttypes kunt oplossen en tegelijkertijd de effectiviteit verbetert.

 

  Gereedschapskist aantrekkelijk formuleren

Ellis Buis

Van E-mails tot artikelen of sollicitatiebrieven: jouw boodschap komt zoveel beter over als je hem aantrekkelijk verpakt. Daarom geeft Buis je graag de 10 vuistregels voor zinnen die goed geformuleerd zijn en vlot lezen. Na dit boek overtuig jij iedereen moeiteloos van jouw kwaliteiten en argumenten.

 

  Solliciteren is verleiden

Peter M. Breuning

Het is zover: jij bent klaar om een andere weg in te slaan. Maar hoe overtuig je anderen van jouw capaciteiten? In dit boek geeft Breuning je het antwoord. Verwacht je aan praktische tips om jouw kennis, ervaring en arbeidskracht op aantrekkelijke wijze te vertalen naar de arbeidsmarkt.

 

  Een eigen bedrijf beginnen

Wim Vlekken

Tijd om jouw lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een eigen zaak. Maar hoe zet je de eerste stappen als ondernemer? Vlekken neemt je bij de hand om dit onbekende terrein te verkennen. Van geldzaken tot marketing: na het lezen van dit boek weet jij er alles van.

 

  Je persoonlijke stressmanager

Anne-Lies Hustings

Stress is een van de grootste problemen in het moderne leven. Hustings biedt daarom 15 praktische tips om stress aan te pakken en je mentale gezondheid te verbeteren. Ontdek hoe het met jouw stressniveau gaat en leer beter omgaan met spanning.
 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!