Zelfvertrouwen  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Zelfvertrouwen
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
5x
71,82

of 


€399,00 €359,10
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 5 maanden
ALGEMEEN

Heeft jouw zelfvertrouwen een boost nodig? Volg de cursus Zelfvertrouwen!

Blaak jij van het zelfvertrouwen of kan jouw zelfbeeld wel een boost gebruiken? Doe jezelf niet langer tekort en zorg dat jij voortaan sterker in je schoenen staat. Met de cursus Zelfvertrouwen kun jij de wereld aan!

Twijfelen over jezelf en je capaciteiten is heel normaal. We doen het allemaal wel eens en het is juist goed voor ons. Het maakt ons ambitieus. Maar het kan ook een negatief effect hebben op ons leven. Een machteloos gevoel veroorzaakt door onzekerheid kan ervoor zorgen dat jij niet alles uit jezelf en je leven haalt. Je kunt vaak meer dan je denkt. Start vandaag nog met deze Zelfvertrouwen cursus en neem de regie over je leven in eigen handen!

Zorg dat jij jezelf kunt zijn

Wil jij voortaan sterker in je schoenen staan? Wil je assertiever zijn en gehoord worden? Dan is deze cursus Zelfvertrouwen perfect voor jou! Reken af met onzekerheid en voel je comfortabel om op elk moment 100% jezelf te kunnen zijn. Jij gaat zelfverzekerd door het leven na deze cursus. Zelfvertrouwen opbouwen kan iedereen.

Omarm je imperfectie met de Zelfvertrouwen cursus

Jezelf vergelijken met anderen is heel normaal. Iedereen heeft zijn eigen talenten en de kans is dus groot dat jij niet overal de beste in bent. Dat kan een gevoel van onzekerheid veroorzaken en dat gebrek aan zelfvertrouwen doet vaak meer kwaad dan goed. Voorkom dat jij je machteloos voelt over je eigen leven. Geef jouw zelfbeeld een boost met de cursus Zelfvertrouwen van NHA!

In deze Zelfvertrouwen cursus leer jij hoe je jouw gebreken accepteert. Zelfverzekerd zijn heeft namelijk niks te maken met perfectie, maar juist met het omarmen van imperfectie. Stap voor stap krijg jij inzicht in hoe je jouw denkbeelden en gedrag kunt beïnvloeden. Op die manier krijg je meer grip op jouw zelfvertrouwen.

Leer je zelfvertrouwen beïnvloeden

Hoe wij ons voelen, hoe onze gedachten werken en hoe we ons gedragen is afhankelijk van vijf verschillende niveaus. Tijdens de cursus Zelfvertrouwen ga jij dieper in op elk van deze niveau. Je start met het fysieke niveau van de mens. Jouw leefstijl heeft namelijk een sterk effect op de ontwikkeling van jouw zelfvertrouwen. Ook jouw lichaamshouding speelt hierin een rol. Je lichaamshouding biedt namelijk inzicht in jouw gemoedstoestand en kan deze ook beïnvloeden.

Naast het fysieke niveau komen ook het emotionele niveau en het denkniveau aan bod tijdens de cursus. Zelfvertrouwen is immers voor een groot deel afhankelijk van emoties. Samen met onze overtuigingen bepalen ze het gevoel van waardering, steun en acceptatie dat wij van anderen krijgen. De mens is immers een sociaal wezen en relaties zijn cruciaal voor ons welbevinden. Om een compleet beeld te krijgen van de invloeden op zelfvertrouwen en om jouw zelfbeeld optimaal te stimuleren, wordt ook de rol van de ziel besproken tijdens de cursus. Zelfvertrouwen opbouwen kost tijd, maar van het effect profiteer jij de rest van je leven.

Jij verdient het om krachtig in het leven te staan. Doe jezelf niet langer tekort en start vandaag nog met de cursus Zelfvertrouwen!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Tijdens de cursus Zelfvertrouwen leer je meer over onder andere de volgende onderwerpen: 

 • Leefstijl
 • Energetisch lichaam
 • Emoties
 • Overtuigingen en affirmaties
 • De innerlijke criticus 
 • Ontwikkeling van relaties in de jeugd
 • Relaties in het nu 
 • Inspiratie en interesse
 • Essentie
GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus Zelfvertrouwen in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Zelfvertrouwen, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus Zelfvertrouwen staat een studieduur van 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Zelfvertrouwen
5x €71,82
€399,00 of €359,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
5x 71,82

€399,00 of €359,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!