Cursus Tsjechisch  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Tsjechisch
taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
3x
59,70

of 


€179,00
 • Nu met gratis Taal-app
 • 3 jaar toegang tot jouw leeromgeving
 • Taal leren op jouw eigen tempo
 • Afronding: Certificaat van deelname
 • Studieduur: 6 maanden
ALGEMEEN

Tsjechisch leren: volg een praktische cursus van NHA

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Wil jij de Tjechische taal goed onder de knie krijgen? Ongeacht of je voor zakelijke of privé doeleinden de taal wilt leren spreken: een cursus Tsjechisch van NHA helpt je verder. Na deze praktisch ingerichte cursus kun jij met Tsjechen spreken in hun eigen taal.

Tsjechië wordt steeds groter op het gebied van toerisme. Vooral Praag is een stad die veelvuldig wordt bezocht. Het is niet voor niets een van de mooiste steden van Europa. Maar ook de rest van het land is de moeite waard om te bezoeken. Het is een geweldige ervaring, zowel cultureel als culinair en qua natuur.

Wanneer jij dit land vaker bezoekt, voor vrijetijdsdoeleinden of zakelijke doeleinden, dan is Tsjechisch leren iets waar je écht iets aan hebt.

 

Easy Learning System

De cursus Tsjechisch van NHA maakt gebruik van het bewezen Easy Learning System. Dit unieke systeem houdt in dat er met name gewerkt wordt met de praktische toepassing van de taal. Je gaat dus aan de slag met spreekvaardigheid, luistervaardigheid en de uitbreiding van je woordenschat. Dit zorgt ervoor dat de cursus gemakkelijker te volgen is, ook wanneer je nog geen enkele kennis van de taal hebt.

Tsjechisch Leren

Tsjechisch is een West-Slavische taal die veel overeenkomt met het Slowaaks. In principe maakt de taal gebruik van het Latijnse alfabet, waar de Nederlandse taal ook uit bestaat. Echter, er zijn ook een aantal speciale karakters die Tsjechisch leren erg uitdagend en leuk maken. Denk bijvoorbeeld aan tekentjes die onder of boven de letters worden geplaatst, en welke daardoor een andere uitspraak krijgen.

 

Cursus Tsjechisch mét GRATIS taal-app

Bij de Tsjechische les ontvang je de geavanceerde taal app helemaal gratis. Hierin zit ruim 50 uur aan extra oefenmateriaal, en er worden ruim 50 onderwerpen behandeld. Deze app gaat jou zeker helpen bij het meester maken van de taal. De app is geschikt voor telefoon, tablet, laptop en desktop. Tsjechisch leren wordt zo alleen maar leuker én interactiever!

 

Van begroetingen tot conversaties

In de cursus Tsjechisch worden een aantal belangrijke onderwerpen behandeld. Zo ga je aan de slag met basisconversaties en het begroeten van mensen in de Tsjechische taal. Tevens leer je cijfers en tijd. de weg vragen. Ook ga je Tsjechisch leren op het gebied van noodgevallen en medische vragen. Tenslotte komen onderwerpen als eten, drinken, ontspanning en winkelen aan bod.

Kortom: een zeer gevarieerd lesaanbod waar je praktisch mee aan de slag kunt. Dit wordt overigens aangevuld met wat lessen over lokale gebruiken en gewoonten. Zo kun je optimaal communiceren met de Tsjechen.

Van begroetingen tot conversaties

Het leren van deze mooie taal is niet alleen handig voor mensen met reisplannen naar Tsjechië. Ook zakelijk kan een cursus Tsjechisch een aanvulling zijn. Doet jouw onderneming zaken met Tsjechië, dan is kennis van de taal een must.

Schrijf je vandaag nog in en start met Tsjechisch leren bij NHA!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Tsjechisch

In de cursus wordt onder andere aandacht besteed aan de volgende zaken:

 • basisconversatie: o.a. begroeting, algemene uitdrukking, cijfers/tijd, kleuren, het weer, eten en drinken, geld, winkelen, ontspanning;
 • kantoor, postkantoor, telefoon;
 • bezienswaardigheden, reizen, vragen van de weg, luchthaven, douane;
 • noodgevallen en medische noodsituaties;
 • lokale gewoonten en gebruiken;
 • basis grammatica;
 • veel dialogen van alledaagse situaties;
 • uitspraaktips en praktische woordenlijsten.

 

Tjechisch leren spreken

Aan het einde van deze goed te volgen cursus Tsjechisch, kun je met vertrouwen gesprekken voeren in tal van alledaagse situaties. Je leert de juiste uitspraak en bouwt een enorme woordenschat op. Hier ga je je leven lang plezier aan beleven.

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

CERTIFICAAT

Certificaat 

Je kunt aan het eind van de cursus kosteloos een Certificaat van deelname ontvangen.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je

Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met de taalcursus Cursus Tsjechisch kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past. De cursus bestaat uit digitale geluidsbestanden, een studiewijzer, een cursusmap met alle lessen (ook zeer geschikt als naslagwerk), oefeningen met antwoorden en woordenlijsten.

Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het Cursus Tsjechisch leren, zo leer je de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone.Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je direct in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het Cursus Tsjechisch leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.

Leerboeken

Voor deze cursus Cursus Tsjechisch heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.


Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.


Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Tsjechisch  

Schrijf nú in voor de Cursus Tsjechisch en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Tsjechisch
3x €59,70 of €179,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
3x 59,70
of €179,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Spreek al in 3 maanden een taal
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!