Gratis brochure

Avondschool – leren voor volwassenen bij NHA

Je bent volwassen en wilt (verder) leren met behulp van een avondcursus of avondopleiding. Ontdek het aanbod van NHA en zie hoe ver de kennis je brengt.

 

Studeren zonder schoolbanken, maar mét begeleiding

De romantiek van lege schoolgangen. Lege kapstokken. Alleen in een of twee lokalen brandt licht: de avondschool een plek waar je een avondcursus of avondopleiding volgt. Overdag een onderwijsinstelling voor dagonderwijs en 's avonds volwasseneneducatie. Wanneer leer je dan als je beveiliger bent en 's avonds een popconcert beveiligt? Wie legt dan je kinderen in bed?

Bij NHA is de avondschool al lang geen avondschool meer. Het is veel meer dan dat. Bij NHA studeer je op je eigen tempo, waar en wanneer je wilt, maar wel met begeleiding van vakdocenten. En dat met meer dan 85 jaar ervaring in thuisstudies. Dat is toch ideaal? Ga jij het ook zelf ervaren?

Kies een avondopleiding uit de volgende categorieën:

 

Opleiding avondschool of een thuisstudie?

Wil jij opnieuw gaan studeren maar twijfel je nog hoe en wat voor opleiding? Avondschool is bij NHA al lang geen avondschool meer. Met thuisstudies maakt NHA werk, studie en privé combineren voor jou zo eenvoudig mogelijk. Je studeert wanneer het je uitkomt. Je levert huistaken in en je krijgt feedback van vakbekwame docenten. Een persoonlijke docent begeleidt je online. Contact met medestudenten heb je via de digitale leeromgeving van NHA. Een avondcursus of avondopleiding van NHA volg je niet enkel in de avond maar juist wanneer het jou uitkomt.En schrijf jij je nu in? Dan krijg je het lesmateriaal 15 dagen op proef! Met een thuisstudie profiteer jij van ontelbaar meer voordelen dan bij een opleiding avondschool. 

Van Spaans leren tot een eigen zaak starten in zes maanden: je hebt ontzettend veel keuze. Maar je kunt bijvoorbeeld ook BSO onderwijs volgen dat volledig is afgestemd op de eisen van de examencommissie. Je bereidt je voor op de examens en behaalt waardevolle diploma's of getuigschriften.

 

De avondschool aan jouw keukentafel

Bij NHA is de avondschool al lang geen avondschool meer. Van Oostende tot Gent: studeer waar je wilt met een avondcursus of avondopleiding van NHA. In de trein van Brugge naar Antwerpen of op een terrasje ergens in Limburg.

Daarnaast heeft NHA een breed aanbod aan thuisstudies die je als avondschool kunt volgen. Wat dacht je van een opleiding avondschool patisserie of een avondschool Engels

 

Zoek je avondopleidingen? Kijk eens online!

Vroeger lag avondschool voor de hand. Je bent niet langer beperkt tot de onderwijsinstellingen in je eigen woonplaats. Dat leverde concurrentie op die het beste uit onderwijsaanbieders naar boven haalt. Onderwijs is tegenwoordig afgestemd op jouw wensen. De avondschool is al lang geen avondschool meer. Nu bepaal je zelf waar, wanneer en bij welke instelling je studeert. Ben jij opzoek naar avondopleidingen? Kijk dan online en vind de studie die bij jou past!

 

Gratis proefperiode van 15 dagen

Wij begrijpen dat je vooraf niet volledig in kunt schatten hoe een thuisstudie of opleiding is voordat je eraan begint.
Dat is precies de reden waarom je bij NHA elk studiepakket vrijblijvend 15 dagen op proef krijgt toegezonden.

Je ontvangt het studiepakket per post thuis en je krijgt toegang tot de digitale leeromgeving.
Je kunt de lessen doornemen en als deze goed bevallen, ga je aan de slag en is je studie gestart.

 

Bevalt de cursus je niet? Geen probleem. Dan kun je het complete pakket binnen 15 dagen onbeschadigd en aangetekend terugsturen.

 

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen vijftien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst. Je dient het pakket in dat geval aangetekend en onbeschadigd retour te sturen.

Ontdek het aanbod van NHA en schrijf je vandaag nog in.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!