Gratis brochure

Avondschool – leren voor volwassenen bij NHA

 Je bent volwassen en wilt (verder) leren. Ontdek het aanbod van NHA en zie hoe ver de kennis je brengt.

 

Avondschool zonder schoolbanken

De romantiek van lege schoolgangen. Lege kapstokken. Alleen in een of twee lokalen brandt licht: de avondschool. Overdag een onderwijsinstelling voor dagonderwijs en 's avonds volwasseneneducatie. Wanneer leer je dan als je beveiliger bent en 's avonds een popconcert beveiligt? Wie legt dan je kinderen in bed?

 

Bij NHA is de avondschool al lang geen avondschool meer. Het is veel meer dan dat. Ervaar het zelf. NHA heeft ruim 80 jaar ervaring met thuisstudie. Studeren op je eigen tempo, waar en wanneer je wilt.

 

 

De voordelen van thuisstudie

Schrijf je direct in en je krijgt het lesmateriaal 15 dagen op proef. NHA maakt werk, studie en privé combineren zo eenvoudig mogelijk. Je studeert wanneer het je uitkomt. Je opdrachten lever je in en je krijgt feedback van vakbekwame docenten. Een persoonlijke docent begeleidt je online. Contact met medestudenten heb je via de digitale leeromgeving van NHA.

 

Van Journalistiek tot je eigen zaak beginnen in zes maanden: het aanbod van NHA is afgestemd op de eisen van de examencommissie. Je bereidt je voor op de examens en behaalt waardevolle diploma's of getuigschriften.

 

Avondschool aan de keukentafel

Van Oostende tot Gent: studeer waar je wilt. In de trein van Brugge naar Antwerpen of op een terrasje ergens in Limburg.

 

Zoek je na school een opleiding?

Vroeger lag een avondschool voor de hand. Nu bepaal je zelf waar, wanneer en bij welke instelling je studeert. Je bent niet langer beperkt tot de onderwijsinstellingen in je eigen woonplaats. Dat leverde concurrentie op die het beste uit onderwijsaanbieders naar boven haalt. Onderwijs is tegenwoordig afgestemd op jouw wensen. De avondschool is al lang geen avondschool meer.

 

Ontdek het aanbod van NHA en schrijf je vandaag nog in.

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!