Gratis brochure

 

De Nederlandse taal leren met de unieke opleidingen van NHA

De Nederlandse taal leren bij jou thuis zonder veel moeite? Dat doe je met de praktijkgerichte cursussen van NHA.

Is Nederlands niet je moedertaal? Wil je de Nederlandse taal leren op je eigen tempo en in je eigen omgeving? In het aanbod van NHA vind je een online cursus Nederlands voor anderstaligen, die je kunt leren vanuit 28 talen.

Bezit je al een basiskennis Nederlands, maar wil je de taal nog beter leren spreken en schrijven? Dan is de opleiding Nederlands Foutloos Spreken en Schrijven iets voor jou.

Alle Nederlands cursussen bekijken >

 

Is de Nederlandse taal leren online gratis?

Gratis Nederlandse taal leren online, is dat mogelijk? Op het web tref je talrijke sites aan met gratis opleidingen Nederlands. Maar kun je succesvol en volledig kosteloos de Nederlandse taal leren?

Pdf-bestanden met werkboekjes en mp3-geluidsbestanden vind je meer dan genoeg op het web. De Nederlandse taal leren gratis, maar zonder enige vorm van begeleiding, is echter niet de gemakkelijkste en doeltreffendste manier.

Bij NHA vind je cursussen die niet duur zijn en waar je steeds mag rekenen op de ondersteuning van een persoonlijke docent. Als je moeilijkheden ondervindt met de leerstof, vragen hebt of twijfelt aan je uitspraak, kun je steeds op je docent terugvallen. Na elke les verbetert je docent je huiswerk en geeft je een cijfer. Zo kun je je vorderingen nauwgezet opvolgen.

 

De Nederlandse taal leren thuis

Op elk ogenblik kun je starten met de opleiding. Je ontvangt de cursus op papier, maar de leerstof is ook online terug te vinden op de digitale leeromgeving Plaza van NHA. Je studeert thuis of op welke plaats je maar wilt.

De Nederlandse taal leren in Marokko? Of in Polen, Roemenië of Irak? Met de onlinecursus van NHA is het allemaal mogelijk. Via de digitale leeromgeving kom je niet alleen in contact met je docent, maar ook met studiegenoten. Zo kun je samen moeilijke delen van de leerstof doornemen en ervaringen uitwisselen.

 

Nederlandse taal leren met getuigschrift en diploma

Op het einde van de cursus behaal je een getuigschrift van NHA. Hiervoor moet je gemiddeld minstens een voldoende (5,5 of meer) gescoord hebben op je huiswerk. Het is mogelijk om deel te nemen aan een digitaal examen van NHA te Antwerpen. Als je slaagt voor dit examen, verkrijg je een NHA-instituutsdiploma.

Naast de opleidingen Nederlands voor anderstaligen en Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken, biedt NHA ook de cursus BSO Nederlands aan. Hiermee behaal je een deelattest dat je nodig hebt voor een diploma secundair onderwijs.

In de opleiding Zakelijke correspondentie Nederlands leer je hoe je op de juiste manier schriftelijk communiceert in de zakenwereld.

NHA is erkend als opleidingsverstrekker. Je werkgever heeft recht op een subsidie als hij jou een NHA-cursus laat volgen. Het lesgeld mag in één keer of maandelijks betaald worden.


Geïnteresseerd? Vraag gedurende 15 dagen de cursus gratis aan op proef. Of bekijk eerst de gratis proefles!

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!