Business English  

Nú: met GRATIS tablet
Business English
taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
9x
55,45

of 


€499,00
 • Nu met gratis Taal-app
 • Verbeter je zakelijk Engels
 • Taal leren op jouw eigen tempo
 • Afronding:

  Cambridge English certificaat

 • Studieduur: 9 maanden
ALGEMEEN

Business English cursus: leer Engels voor op het werk

Vloeiend communiceren in zakelijk Engels? Je leert het met de Business English cursus! Werk jij regelmatig met partners of klanten in het buitenland of heb jij ambities om bij een internationaal bedrijf aan de slag te gaan? Met de cursus Business English leer je veel voorkomende zakelijke begrippen, uitdrukkingen en de toepassingen hiervan. Zo kun je de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen.

Wil je zakelijk Engels leren spreken, schrijven, luisteren en lezen? De cursus Business English van NHA helpt je snel op weg!
 

Business English cursus: leer zakelijk Engels

Wil jij jouw kennis op het gebied van zakelijk Engels vergroten? Dan is de cursus Business English echt iets voor jou!

Tijdens de Business English cursus ga je aan de slag met diverse praktijkgerichte opdrachten. Deze opdrachten zijn gericht op onderwerpen waarmee jij in het bedrijfsleven en in samenwerking met Engels sprekende zakenpartners te maken hebt of gaat krijgen.

Dit zijn onderwerpen zoals: proposals, presenting at meetings, internal communications, expanding abroad enzovoort. Alle belangrijke onderdelen die nodig zijn voor een succesvolle samenwerking met Engels sprekende zakenpartners komen tijdens deze Business English cursus aan bod.
 

Breid je kennis uit met de Business English cursus

De Business English cursus is perfect voor iedereen die zijn bestaande kennis van het Engels verder wil uitbreiden en zich wil richten op het zakelijke gebruik van de Engelse taal.

Hierdoor is de cursus Zakelijk Engels geschikt voor een groot aantal verschillende bedrijfsmedewerkers, van assistenten en managers tot directeuren en ZPP’ers.
 

Samenwerking NHA en Cambridge University Press

De Business English cursus is opgebouwd op basis van het originele studiemateriaal van Cambridge en NHA. Na afloop van de cursus Business English kun jij een wereldwijd erkend Cambridge certificaat halen door deel te nemen aan de Cambridge Linguaskill Business toets

Het certificaat wordt internationaal erkend door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Hierdoor worden jouw kansen op een baan vanwege wereldwijde erkenning aanzienlijk vergroot. Zet nú de volgende stap in jouw carrière!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Business English

De cursus Business English bestaat uit een aantal hoofdonderwerpen, namelijk:

 • Management;
 • Competitive advantage;
 • Advertising and sales;
 • Finance;
 • The work environment;
 • Corporate relationships;
 • Exam skills and practice.


De hoofdonderwerpen komen aan bod in verschillende lessen die jou alles leren op het gebied van zakelijk Engels. Na het volgen van de lessen beschik jij over alle benodigde kennis om op zakelijk gebied op professionele wijze te communiceren.

DIPLOMA

Wereldwijd erkend Cambridge certificaat

De cursus Business English is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau C1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan de Cambridge Linguaskill Business toets. Zo kun je een wereldwijd erkend certificaat behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.

De toets wordt doorlopend in heel België afgenomen. Het certificaat wordt internationaal erkend als bewijs van het C1 niveau Engels door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Deelnemen aan de toets is niet verplicht.

Voor meer informatie betreffende de toets verwijzen wij je naar Cambridge Assessment English.
 

Getuigschrift

Een NHA getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Business English in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Business English, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Business English duurt 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema internationalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

Leerboeken

Voor deze cursus Business English heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.


Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.


Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

VOOROPLEIDING

Vooropleiding

Basiskennis van de Engelse taal is gewenst.

TAAL-APP

Tijdelijk gratis Taal-app bij de cursus Business English  

Schrijf nú in voor de cursus Business English en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Business English
9x €55,45 of €499,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
9x 55,45
of €499,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Spreek al in 3 maanden een taal
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!