Gratis brochure

 

Een zomercursus Engels volgen: het kan perfect bij NHA

Een zomercursus Engels is een uitstekende manier om op korte tijd je Engels flink bij te schaven. Maar het kan ook eenvoudiger met een taalcursus Engels van NHA.

Engels is een wereldtaal waarmee je dagelijks in aanraking komt. Heb je van deze taal nog niet veel kaas gegeten? Dan wordt het stilaan tijd om een zomercursus Engels te volgen.

In de zomermaanden organiseren veel opleidingscentra zomercursussen Engels om op een aantal weken tijd je kennis van deze taal fors op te krikken. Velen volgen een zomercursus Engels in Antwerpen of een zomercursus Engels in Gent, bij talencentra die verbonden zijn aan een universiteit. Ook bieden verschillende instellingen een zomercursus Engels in Brussel aan.

Het kan echter veel eenvoudiger. Een cursus Engels van NHA volg je thuis of waar dan ook, zonder elke dag naar Antwerpen, Gent of Brussel te moeten.

Alle taalcursussen >

 

Een zomercursus Engels bij NHA

Een taalopleiding Engels van NHA kun je op elk tijdstip van het jaar beginnen, ook in de zomermaanden. Je studeert eenvoudigweg thuis of op eender welke locatie. Hoeveel uur per week je aan de cursus besteedt, bepaal je zelf. Gemiddeld doe je een jaar over de opleiding.

Als je echter in de zomermaanden heel de cursus wilt afwerken, is dat perfect mogelijk. Je mag dus zelf kiezen of je er een zomercursus Engels van maakt of niet. Heb je weinig tijd, dan mag je over de cursus veel langer doen: je krijgt tot zelfs 3 jaar docentenbegeleiding als je met hulp studeert.

De leerstof vind je online via de digitale leeromgeving van NHA. Heb je moeite met de uitspraak van het Engels? Struikel je over woorden als ‘uncomfortable’ (ongemakkelijk) en ‘immediately’ (onmiddellijk)?

Geen nood. Bij de cursus horen geluidsbestanden, waarmee je de uitspraak van moeilijke woorden zo vaak beluistert als je wilt. En jouw persoonlijke docent verbetert je huiswerk en geeft je raad. Met al je vragen over de leerstof kun je bij hem terecht. Een zomercursus Engels van NHA studeer je op je eentje, maar je wordt zeker niet aan je lot overgelaten.

 

Engels op verschillende niveaus

NHA biedt een taalcursus Engels voor beginners en voor gevorderden aan. De beginnerscursus vertrekt vanaf nul. ‘First things first’ zegt men in het Engels: je moet beginnen met de belangrijkste zaken.

Eerst bouw je een praktische basiswoordenschat op om te kunnen gebruiken in alledaagse situaties. In de cursus Engels voor gevorderden breid je die woordenschat verder uit, zodat je op het einde van de opleiding vlot kunt meebabbelen met Engelstaligen.

Vraag snel jouw gratis proefles Engels aan en maak kennis met de kwalitatieve taalcursussen van NHA.


Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!