Gratis brochure

Taalcursussen Nederlands

Nederlands leren? NHA is thuis in cursussen Nederlands. Vergroot je zakelijke taalgebruik en volg een cursus zakelijke correspondentie in het Nederlands. Of kies voor een cursus Foutloos Schrijven en Spreken. Is Nederlands niet je moederstaal en je wil je taalvaardigheid vergroten? Volg dan de cursus Nederlands voor Anderstaligen: een NT2-cursus die je op je eigen tempo volgt.

Nederlands leren met begeleiding van een vakdocent

Het mooie aan een cursus van NHA is dat je kunt studeren met hulp van een docent. Deze docent zal je huistaken controleren en zal eventuele vragen die je meestuurt ook beantwoorden.  Zo kun je les voor les bouwen aan je vaardigheden op het gebied van deze taal. Dat je op eigen tempo kunt studeren is het grote voordeel van een thuisstudie. Zo kun je Nederlands leren naast een baan, hobby's en een gezinsleven. 

 

Nederlands leren via een taalcursus

Snel Nederlands leren om je zakelijke taalvaardigheden te verbeteren? Of juist je schriftelijke en mondelinge communicatie in deze taal naar een hoger niveau brengen? De NHA Nederlands cursussen volg je op je eigen tempo. Het is dus een soort avondschool, maar je studeert wanneer je daar tijd voor hebt. 

Behalve Nederlands leren kun je bij NHA ook tal van andere taalcursussen volgen. Van Arabisch leren tot een cursus Duits en van Spaans leren tot Zweeds: alle cursussen voldoen aan de hoogste kwaliteit.  Je gaat stap voor stap door de lesstof en na enkele lessen kun je al kleine gesprekken voeren en artikelen lezen. Kies nu uit meer dan 70 talen en start vandaag nog met een taal leren!


Daarom studeren bij NHA

  • Lekker op je eigen tempo
  • 15 dagen gratis op proef
  • Een van de grootste taalopleiders van België
  • Nu met gratis Taal-app
Lees meer over studeren bij NHA »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!