Gratis brochure

Informatie over talen

Staat een taal leren hoog op jouw lijstje? Dat is begrijpelijk, want kennis van een vreemde taal is niet alleen goed voor je persoonlijke ontwikkeling, maar is ook een mooie aanvulling op je CV.  Tevens kun je een nieuwe taal eigen maken omdat je bijvoorbeeld regelmatig op vakantie gaat naar een specifiek land of werelddeel. Zo is een cursus Spaans leren altijd mooi meegenomen, aangezien dit de na Mandarijn de taal is met de meeste native speakers ter wereld. 
 

informatie over talen leren bij NHA

<< terug naar info

Taalcursussen vanuit het Nederlands

Een vreemde taal leer je via NHA

Een nieuwe taal leren vanuit het Nederlands? De meest populaire talen bieden wij op deze manier aan. Je kunt daarbij kiezen voor professionele begeleiding van een docent. Deze leraar of lerares kijkt dan je huiswerk na, en je kunt er terecht met vragen. Zo spreek jij snel volledig vloeiend een compleet nieuwe taal!

Taalcursussen vanuit het Engels

Een exotische taal leren via een (online) cursus

De meest populaire talen bieden we vanuit het Nederlands aan, maar we hebben nog véél meer talen in ons aanbod. Van Swahili tot Japans en van Punjabi tot Khmer. Deze voordelige taalstudies kun je in je eigen tempo volgen wanneer het jou uitkomt. Welke minder bekende taal heeft jouw voorkeur en wil jij graag beheersen?

Thais leren voor beginners & gevorderden

Leer de Thaise taal met het Easy Learning System

Ga jij vaak naar Thailand op vakantie? Dat is begrijpelijk, want het is een schitterend land. Maak nóg meer van je tijd in Thailand door Thais te leren. De Thaise taal is een uitdaging omdat het een toontaal is, maar dit maakt het alleen maar leuker om deze taal onder de knie te krijgen. Kies dus voor Thais leren via NHA!

Vreemde taal leren via NHA

Vergroot je talenkennis met een talencursus!

Een vreemde taal leren is iets wat veel mensen nog ooit een keer willen doen. Dit is echter gemakkelijker dan je denkt met een talencursus van NHA. Middels het Easy Learning System zul jij binnen de kortste keren een vreemde taal naar keuze beheersen. Kies je Spaans, Indonesisch, Kroatisch, Hongaars, of misschien wel een cursus Zakelijk Duits? De keuze is geheel aan jou.

Taaltraining volgen

Volg een taaltraining en leer een nieuwe taal!

Een nieuwe taal leren? Dat kan op eender welk moment en eender welke plaats met een NHA taaltraining. Op een gestructureerde wijze ga jij aan de slag met een taal naar keuze, en uiteindelijk vergroot je je woordenschat, ken je grammatica en is het mogelijk om gesprekken te voeren over tal van onderwerpen. Welke taal kies jij?

Taalreizen? Volg je talencursus thuis!

Een betaalbaar alternatief voor taalreizen

Heb jij altijd al eens een taalreis willen maken? Dit is een vrij prijzige manier om een taal te leren. Daarom biedt NHA een voordeliger alternatief, namelijk een taalcursus voor thuis. Ook mét begeleiding van een docent, en met de focus op spreek- en luistervaardigheid. Het is een alternatief, maar kan ook de perfecte voorbereiding zijn op diverse talenreizen. 

Taalopleidingen voor beginners en gevorderden

Een groot aanbod taalopleidingen bij NHA

Wil jij graag een taal leren? Onderneem dan nu actie en bekijk het grote aanbod talenopleidingen van NHA. Bij ons kun je een vreemde taal leren middels het Easy Learning System. Tevens kun je kiezen voor begeleiding van docenten die jouw huiswerk nakijken en je vragen beantwoorden. De studie is inclusief spreek- en luistervaardigheid. 

Opleiding Engels volgen? 

Leer deze wereldtaal via een handige cursus

Engels is een van de meest gesproken talen in de hele wereld. Tegenwoordig is het bijna een must om deze taal te kunnen begrijpen en spreken. Kun jij je nog niet goed uiten in de Engelse taal? Kies dan de opleiding Engels voor Beginners, voor Gevorderden of de complete Engels cursus voor beginners én gevorderden. Voor elk niveau de juiste Engels opleiding!

De Nederlandse taal leren doe je met een cursus

Een groot aanbod Nederlands cursussen

Van Nederlands Voor Anderstaligen tot Foutloos Nederlands Schrijven en Spreken. Ongeacht met welk doel je de Nederlands taal wilt leren: er is zeker een cursus te vinden die bij je past. Je kunt zelfs de cursus Zakelijke Correspondentie Nederlands volgen, wanneer je de cursus vanuit een zakelijk oogpunt volgt. 

Leer Engels via NHA

Diverse cursussen om Engels te leren

Een van de belangrijkste talen ter wereld is de Engelse taal. Qua native speakers is het misschien niet de grootste taal, maar er zijn naar schatting meer dan 1,5 miljard mensen die de taal spreken. Leer Engels en zorg dat jij je ook kunt uitdrukken in deze belangrijkse wereldtaal! Er zijn diverse cursussen beschikbaar voor verschillende niveaus.

Intensieve cursus Frans

Leer de taal in een mum van tijd

Met een goede taalcursus Frans kun jij écht goed Frans leren. Bij NHA kun je de cursus geheel in je eigen tempo volgen. Dit betekent dat je prima meerdere lessen per week of zelfs per dag kunt volgen. Zo verkort je de studieduur aanzienlijk en maak je er een snelle cursus Frans van. Kies jij meteen voor de complete cursus of ga je alleen voor de beginnerslessen?

Verbeteren van je Engels met NHA

Improve your English with NHA

Wil jij je Engels verbeteren en eindelijk vloeiend de taal leren spreken? Tegenwoordig is Engels een integraal onderdeel van de samenleving geworden. Ook in België komen veel termen en uitspraken uit het Engels. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden rondom het verbeteren van je Engels, met de diverse cursussen in ons aanbod. Welke kies jij?

Een cursus Frans online volgen met NHA

Online de Franse taal leren middels een cursus

Een online Frans cursus zorgt ervoor dat jij straks excellent de Franse taal kunt spreken. Het is ook de perfecte opfriscursus wanneer het Frans een beetje is weggezakt. Het voordeel van een NHA opleiding Frans is dat je deze eender welk moment en welke plaats kunt volgen. Maar geen zorgen: je krijgt de cursus ook op papier thuisgestuurd.

Een Cursus Engels Vertaling

Verbeter je kennis van de Engelse taal

Wil jij zelf gemakkelijk woorden van en naar het Engelse kunnen vertalen? Wil je vloeiend Engelse kunnen spreken, en het ook kunnen begrijpen? Volg dan een cursus Engels Vertaling van NHA. De cursussen zijn zowel voor beginners als gevorderden te volgen. Daarbij studeer je in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

Geen tijd voor avondschool Engels?

Kies dan voor een cursus van NHA

Fijn in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt de Engelse taal leren? Dat is het grote voordeel van een cursus van NHA tegenover een cursus Engels via avondschool. Je hebt geen vaste lestijden en geen vaste klassikale les. Je levert je huiswerk online in en kunt zo, onder begeleiding van een Engels docent, het mooie Engels leren spreken!

Zakelijk Engels leren voor iedereen

Handige cursussen op het gebied van Business English

Engels is sowieso een handige taal om te kunnen lezen, schrijven en spreken. Maar wanneer je Engels op de werkvloer wil gebruiken, dan is Zakelijk Engels wellicht handiger. Je kunt een online proefles bekijken om te kijken of het iets voor je is. Ook mag je de cursus Business English gratis 15 dagen proberen. Is deze opleiding iets voor jou?

In eigen tempo Engels leren?

Met een talencursus van NHA

Engels leren praten is gemakkelijker dan je denkt met een cursus van NHA. Wij bieden courses voor zowel beginners als gevorderden. Engels is een taal waar je ontzettend veel mee geconfronteerd wordt, vooral op tv. Door Engels te leren praten, luisteren, lezen en schrijven, maak je je leven een stukje gemakkelijker. Benieuwd naar de cursus? 

Een gratis Taal-app bij je talencursus

Welke taalcursus kies jij?

Welke taal heb jij altijd al een keer willen leren? Van Engels tot Arabisch tot Zweeds: bij NHA vind je beslist de taalcursus die aansluit bij jouw wensen. Het mooie is: je krijgt een gratis Taal-app bij een taalcursus naar keuze! Deze Taal-app bevat maar liefst meer dan 50 uur extra materiaal waarmee je jouw gekozen taal nóg gemakkelijker eigen kunt maken. 

 

 

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!