Gratis brochure

 

Je uit de slag trekken in de Portugese taal?

Volg een taalcursus van NHA. Wil je de Portugese taal beheersen zonder veel moeite? De taalcursussen van NHA staan voor je klaar.

De Portugese taal leren om vlot te babbelen met je Portugese klanten? Of is Portugal je uitverkoren vakantieland en wil je met de lokale bevolking graag een praatje maken? Misschien moet je voor je werk op reis naar Brazilië, Angola of Mozambique en wens je een spoedcursus Portugees? Met een Portugese taalcursus van NHA leer je de taal op een praktische manier.

Alle taalcursussen >

 

De Portugese taal leren online

Bij NHA leer je Portugees zonder je te moeten verplaatsen. In de file staan op weg naar de avondschool of naar een opleidingscentrum is er dus niet bij. Je ontvangt de cursus gedrukt op papier, maar je vindt de leerstof ook online terug. Je studeert waar je wilt: in je woonkamer, in je hotel in Rio de Janeiro of op het strand van de Algarve, het maakt niets uit.

Via de digitale leeromgeving van NHA lever je je huiswerk in en stel je vragen aan je persoonlijke docent. Die docent verbetert je huiswerk en volgt je vorderingen op. Maar ook met je studiegenoten kom je online in contact. Zo heb je niet het gevoel dat je moederziel alleen de Portugese taal aan het leren bent. Misschien kun je zelfs samen een reisje naar Portugal plannen?  

 

De Portugese taal: oorsprong in het Latijn

Zowel het Portugees als het Spaans ontstonden uit het Latijn. De woordenschat van de Portugese taal lijkt op deze van het Spaans, maar de uitspraak is sterk verschillend.

Met de NHA-cursussen Portugees leer je de uitspraak zonder veel moeite. Bij de opleidingen horen geluidsbestanden, ingesproken door native speakers.  Tijdens de cursus neem je je Portugese uitspraak op en laat je deze controleren door je persoonlijke docent. Zo ben je er zeker van dat je de correcte Portugese taal uitspraak te pakken hebt.

 

Opleiding Portugese taal: basis en gevorderde training

Bij NHA studeer je de Portugese taal op je eigen niveau en in je eigen tempo. Wil je de basisbeginselen van de Portugese taal leren? Dan is ‘Portugees voor beginners’ een geschikte opleiding. Je beslist zelf hoeveel lessen je per maand studeert. Je kunt er desnoods een spoedcursus Portugees van maken! In de opleiding ‘Portugees voor gevorderden’ breid je je woordenschat nog wat verder uit. Een basiskennis van de taal is voor deze opleiding wel vereist.

De taalcursussen van NHA zijn gericht op de praktijk. Geen literaire uitweidingen, geen onnodige moeilijke grammatica. De bedoeling is om snel een omvangrijke woordenschat onder de knie krijgen, die je kunt inzetten in dagdagelijkse situaties. Zodat je op een terrasje in Lissabon nog wat meer kunt uitbrengen dan alleen maar ‘uma cerveja por favor’ (een biertje alstublieft).


Wil jij zelf ontdekken of een cursus Portugees bij jou past? Bekijk dan direct de gratis proeflesJa ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!