Gratis brochure

 

Zomercursus Spaans volgen? Bekijk het cursusaanbod van NHA

Weinig tijd om een zomercursus Spaans te volgen? Studeer een opleiding Spaans van NHA op de tijdstippen dat het jou past.

In de zomermaanden organiseren veel opleidingsinstituten zomercursussen voor vreemde talen. Een zomercursus Spaans in Antwerpen wordt onder meer ingericht door een talencentrum van de Antwerpse universiteit. Ook voor een zomercursus Spaans in Leuven of een zomercursus Spaans in Gent kun je terecht bij talencentra van de Leuvense en Gentse universiteiten.

Een zomercursus Spaans in Nederland wordt georganiseerd door allerlei private organisaties en door universiteiten. Een voorbeeld hiervan is de zomercursus Spaans bij RUG (Rijksuniversiteit Groningen).  

Heb je te weinig tijd om aan een zomercursus Spaans te beginnen? Spendeer je je welverdiende vakantie liever aan een leuke reis? Volg dan Spaanse les wanneer het jou het best uitkomt. De cursussen Spaans van NHA studeer je gewoon thuis, in je eigen tempo.

Alle taalcursussen >

 

Cursus Spaans bij NHA in plaats van een zomercursus Spaans

Bij NHA volg je een opleiding Spaans op het niveau van beginners of gevorderden. In tegenstelling tot een zomercursus Spaans kun je deze opleiding op elk tijdstip van het jaar beginnen. Je hebt 3 jaar de tijd om de cursus af te ronden. Elke cursist krijgt een persoonlijke docent toegewezen.

Je ontvangt een gedrukte cursus, maar de leerstof staat ook online. NHA beschikt over een digitale leeromgeving waar je de lessen Spaans terugvindt. Je persoonlijke docent volgt je studie continu op en quoteert je huiswerk. Als je op het einde van de opleiding gemiddeld een voldoende hebt behaald, ontvang je een getuigschrift. Na de cursus mag je deelnemen aan een digitaal examen bij NHA in Antwerpen. Je behaalt het NHA-instituutsdiploma als je slaagt voor dit examen.

 

Spaans leren met moderne hulpmiddelen

Je leert de correcte uitspraak van het Spaans met luister- en spreekoefeningen. Je ontvangt gratis geluidsbestanden in de digitale leeromgeving. Via de digitale leeromgeving leer je ook je studiegenoten kennen. Zo kun je gezamenlijk moeilijke delen van de leerstof doornemen en elkaar steunen. Met de digitale leeromgeving sta je er nooit alleen voor!

 

Voordelig cursus Spaans volgen bij NHA

Een zomercursus Spaans is niet goedkoop. Een cursus Spaans van NHA is veel voordeliger. Je mag het lesgeld overigens ook maand per maand betalen. Als je werkgever je opleiding bekostigt, ontvangt hij bovendien een subsidie van de Vlaamse overheid. NHA is immers een erkende opleidingsverstrekker.

Vraag volkomen gratis gedurende 15 dagen een cursus Spaans aan op proef. Zo maak je kennis met de inhoud van de opleiding. Daarna beslis je of je de cursus voortzet of niet. Of bekijk eerst de gratis proefles van de NHA zomercursus Spaans. 
 
 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!